Мій батько.

На сьогоднішній день є підводним плаванням, і я хотів би розповісти вам трохи про мій батько, який дав своє життя в ВМС. Моє батько народився в місті Рибінськ, Ярославській області і не дуже хочеться стати вітрильником. Але доля була, що він не міг стати пілотом і пішов, щоб увійти до Севастополя Вищої військово-технічної школи (Голландія). У 1964 році на факультеті No 3 він практично відразу закінчився в стаціонарі з яндісом і пропустив весь перший семестр. Коли він був виділений з лікарні, він запропонував взяти академію і спробувати розпочати навчання наступного року, але він відмовився і обіцяє, що протягом півроку до закінчення курсу він переніс всі іспити зовнішньо. І пішов він. Після навчання за 5 років в цьому чудовому університеті він добровільно пішов на службу в Північному флоті, хоча він запропонував залишитися в Севастополі. На дизельському підводному проекті 613. За спеціалізацією він електротехнічний інженер. Далі проходив проект 633, з подальшим проектом 641. Потім він передається в плаваючу майстерню, де він служив головним інженером. У Атлантиці та Земельному морі було кілька вегетативних і бойових послуг. Гвінея Бісау, Гвінея Конакрі та інші країни Африки. Повідомив мене, як важко було під час служби. Ось деякі оповідання. Історія 1. Як молодий лейтенант, він повернувся з першої військової служби. У Другій світовій війні. І так цей старий морський вовк перешкоджав одному з задніх щурів, які бажали поставити чоловіка в позицію командира. І коли вони вийшли в базу даних, вони зробили реальну деверсію. Командир, втомлений через багато годин переправи, відвертав трохи і кладемо на відпочинок. Вивчили води 5 пальчиків і офіцерів, тому нічого не хвилюватися. Стартер, який повинен контролювати вхід до бази, особливо зникнув десь. Спостереження за прямим курсом Коли мій батько сказав, що ви робили, він сказав, що головний наказав мені піти так. Навігатор мій дад навігатор можна побачити там. The човен божевільна ебать від. Всі під судом. Човен для ремонту або списання. Курс зміни. Він сказав, що він не змінив нічого без замовлення годинникаря, Вахтенні сказав, що без головного, теж нічого не змінить. І результат. Катер ran aground. Це всі скандали і щит. Тоді мій батько, як головний механік, вирішує висаджувати катер як інструктований. І пельмені палива в море. На човні зламали і прийшли до бази. Отець і командир на рогатку до босів і давайте це. Командир був майже втомлений. І побажали поставити батька в суд для розмежування палива на морі. І сказав голова фотільї. Що таке ебать? Згідно з інструкціями, лейтенант зробив все правильно. Ми змушені боротися за виживання і він зробив правильне рішення відповідно до інструкцій. І врятував човен. Так ебать, але не торкайтеся хутра. Мій батько був лівий, але не для довгого. Він був чесним офіцером, і він ніколи не страждав від своїх переваг і він пам'ятав, що, але він не може вогонь або зробити все. Так як мій батько поважав старі захоплення і витяжки, які розуміли, що ці ковролінні вітрильники були метеликами і, якщо все, що флот буде тримати чоловікам, як мій батько. І навігатор, який був молодшим, ніж мій батько, 3 роки пізніше був ковпачок три. Що таке сервіс. Історія 2. Короткий. Моя яхта батька під час одного з бойових послуг, обумовлених американським авіаційним підприємством. Це означає, що вона прокинулася, вступила в курс атаки, приймала картину її і лівою спокійною. Історія 3. Практична трагія. Про Атлантику. На поверхні човна зварювалася зарядка батарей і була на поверхні. І це, як тигра в прозорому небі. Політ Оріону. Чистий пень, терміновий дайвінг. Кожен стоїть на місці. Моє батько, що залишився на ЦП. командир шути, Глибина? Його відповідь - 6 метрів, кілька хвилин пропуск. Глибина? Відповідь: 6 метрів. Кожен не може зрозуміти, що відбувається і чому човен не миється. І є періоскоп під батьком. Він кричущий він зробив рекоп. Це означає, що глибина вже більше 60 метрів. В той час як всі розуміли і розпочали аварійне серфування, човен пішов ще більш глибоким і всі почали кровотечі з вуха. На катері приземлено, все живо. Виявилося, що на глибині метра глибинного процесора закручується якийсь молодий вітрильник. Як мій батько врятував човен і його життя і його товари. Після цього він копчений. Історія 4. Трагія. Уже після того, як він виконував завдання партії і уряду в одному з африканських країн, один з його командирів вирушив на прогулянку в місті і приніс лише голову до воріт бази. Місцеві Аборігіни захопили силу білого чоловіка з півночі. Після цього ніхто не пішов до міста. Моє батько закінчив свою службу в 86 році як командир float barracks. Це колишня німецька плаваюча основа PL Otto Wünsche. І мій батько написав з цього корабля. І найдивовижніше, що підпис особи, яка приймала судно, є те, що Адолф Гітлер, і підпис особи, яка подав її над тим, що мій батько. Він закінчив свою службу з званням лейтенанта капітана, бо він ніколи не пряжився під будь-яким і зробив свою роботу чесно. Коли він пообіцяв, що він отримає посаду голови М.М., але необхідно піти на інший рік в автономному автомобілі, він погодився і пішов на море. Я тільки бачив його, коли я був 11 місяців. І вони давали роботу тим, хто стикався з ними. Моє батько вже мав 4 бойові служби, і що ліктя тільки мала. Але він думав, що він був великим підводним човном. Минулого року в листопаді мій батько помер, через 2 тижні після смерті його командира, з яким вони послужили все своє життя. Він назвав мій батько нічого, але мій хутро. Як мій батько був першим механіком командира. І навіть коли він став командувачем 161 бригади, він все одно вважав мій батько найважливішим хутром у своєму житті. Це історія. У нас є 36 фото.

1,1 км

2,2 км

3. У

4. У

5. Умань

6. Жнівень

р.

7. Про нас

8. У

Р

9. Навігація

р.

10.

11.

р.

12.

13.00 р.

14.

, Україна

15.00 р.

16.00 р.

17.00 р.

18 років

19.00 р.

20.

21.

23.

24.

Р

25.

26.

27.

28.

29.

Р

30.

31.

545260

32.

33.

34.

35.

Р

36.00 Р

Додано до [mergetime]1332153137[/mergetime]
Це його. Морська слава. Вічна пам'ять героїв підводного човна.

Джерело: