5-річні порятунку два брати з отвору

У Togliatti маленький хлопчик витягував з райської води старших братів.

Прогулянка по весняному льоду практично завершилася в трагедії для родини Кондратів від Самарської області.

Діти, які впадали в талу, більше не захоплювалися сальвації, бо на березі не було одного, крім свого маленького брата.

9-річному Максиму, 8-річному Дмитра та 5-річному Микиті Кондратієву не вперше пішов до Волги. Все взимку вони скажені тут, грали хокею.

З настанням щелепи батьки суворо заподіяти їх навіть близько до річки. Увечері хлопчики вирішили піти в воду за останній раз. На лижах сини пішли на чорнильний лід.

Коли компанія була п'ятдесят метрів від берега, лід почав розтріскуватися. Виправлений, діти повернулися назад, але кришка льоду розсіюється під ногами.

Dima був першим, щоб не вдалося. Він пішов під водою з головою, але відразу з'явився і вдалося захопити краю льоду.

«Це було так страшно, я кричав і пішов, щоб отримати мій брат», - говорить Максим Кондратєв. Микита мене не приїжджала. Він кладав в сніг і почав красти до Дімки. У мене була лижна полиця в руках. Я хотів захопити його своїм одягом і витягнути його.

Коли хлопчик був вже півметра з краю полонь, лід згорнув під ним. І старших братів тепер у воді. Діти з'ясуються відчайдушно, але одяг перетягував їх на дно.

«У нас звернулися до Микити, що він буде працювати швидше після дорослих», - продовжує Максим. Він зняв свої лижі і побігла на берег, але раптом перевернув і кинувся до нас.

Маленька Микита захопила свої дитячі лижі і обережно підірвала до своїх братів. Легка вага дозволила йому дати Максиму один лиж. Її брат захопив її і кинув на лід.

Діма захопила другий лиж. Однак він змусив виїхати з води тільки на другу спробу - заморожені руки не обіймали.

Коли всі порятунку вже лежали на льоді і сильно дихають від втоми, рибалки підійшли їх, навіть від афарі, що неприємності відбувалися до дітей.

Взявши Дмитра і Максима в своїх руках, чоловіки побігли до берега, де автомобіль чекав їх. Незабаром всі три брати були домашніми.

«Ми не покараємо їх, принаймні ні,» мама Ольга Кондратьєва розповіла Новини про життя. - Ось як вони краще, так що я негайно відреагую вас. Тепер лежачи з лихоманкою, і Микита ходить окремо. Але я не даю його назовні.

www.lifenews.ru/news/86158

Джерело: http://