372
Моніторинг підсвічування
Привіт, шановний читач ЯПА. Хочу поділитися з вами невеликою фотопідбіркою створення підсвічування монітора. Так, є достатньо уроків і звітів в Інтернеті, але вони не підходять мені. Ані вони дуже «подрібнені» або вони зроблені на дорогих USB контролерах. В цілому ви можете піти в магазин радіо компонентів і купити, скажеш, світлодіодна стрічка ... але ви повинні піти і купити її. Я не хочу робити це. Тому я вирішив зробити світло від імпровізованих матеріалів. Я витратив на все близько 20 грн = 2,5 США, і я вирішив це зробити без раціонів. Я просто поставив себе це завдання в принципі. Так що це дуже підсвічування може легко розбиратися і знімати в будь-який час. Я буду відписатись в кінці. Якщо ви хочете розбити збірку, будь ласка, будьте пацієнтові протягом 5 хвилин, текст готовий заздалегідь.
Матеріал нам потрібно:
4 кулькові ручки;
8 світлодіодів;
Переключення на дві позиції;
Поради по дроту;
Племнік;
Прозорий силіконовий;
Дріт.
Інструмент.
Один з найважливіших елементів для роботи
Видалити з ручок все, що можна видалити. І відрізати кінці так, що є трубка одного діаметра.
Я використовував світлодіод на 3V. Так я перевірив їх на моєму телефонному акумуляторі. У всіх установках важливо дотримуватися полярності ланцюжка, як показано на схемі.
Nadfilm гладкі кінці ручок.
Потім візьміть нульовий наждачний папір і змащуйте ручки, щоб світло розсіювання було більш рівномірним, і просто приємним.
В результаті ми маємо своєрідні 4 труби.
На жаль, у мене немає флуоресцентної рідини, щоб зробити світло більш-менш однорідною в трубі, заповнивши її прозорим силіконом. Решта силіконова заповнюється усіма необхідними швами у ванній кімнаті, оскільки ваш чоловік просить.
Після заповнення труб, вставте світлодіоди з двох сторін. Але тільки так, щоб потім можна паяти / прикріпити / приклеїти до висновків світлодіода.
р.
Розбирання системного блоку.
Ми приймаємо пилосос в руках і робимо щось корисним.
до
Далі знайдіть вільний 4-контактний кабель від джерела живлення.
Габаритний зображення
Використання багатометрової або мовної чутливості, пошуку кабелів, з яких можна стріляти 12 В. Найчастіше це жовтий -12V і чорний дріт GND.
І так як я не знаю, як підключитися до джерела живлення, і різання дроту не є варіантом для мене, я купив такого роду адаптера, варто 4 UAH (0.5 CU). Я не знаю, що це призначено.
Вимкніть непотрібний кінець придбаного дроту і непотрібних проводів. Для зручності я поставив кінчики на дроти.
І це, як я з'єднуюся до джерела живлення без пошкодження дроту PD.
І я збираю все як системне живлення. Як ви можете вгадати, що це буде джерело живлення для нашого освітлення. У мене є зручне підключення.
Як видно з схеми, я підключаю світлодіоди послідовно. Будьте обережні з поляризацією світлодіодів.
В результаті ми отримуємо 4 "жовті палички", світлодіоди яких підключені один до одного.
Для того, щоб знайти всі ці речі при необхідності, викрутіть перемикач. До речі, використовується звичайний телефонний кабель.
Розберіть його і зробіть розрив в позитивному дроті. Це подовжить життя світлодіодів.
Джерело:
Матеріал нам потрібно:
4 кулькові ручки;
8 світлодіодів;
Переключення на дві позиції;
Поради по дроту;
Племнік;
Прозорий силіконовий;
Дріт.
Інструмент.
Один з найважливіших елементів для роботи
Видалити з ручок все, що можна видалити. І відрізати кінці так, що є трубка одного діаметра.
Я використовував світлодіод на 3V. Так я перевірив їх на моєму телефонному акумуляторі. У всіх установках важливо дотримуватися полярності ланцюжка, як показано на схемі.
Nadfilm гладкі кінці ручок.
Потім візьміть нульовий наждачний папір і змащуйте ручки, щоб світло розсіювання було більш рівномірним, і просто приємним.
В результаті ми маємо своєрідні 4 труби.
На жаль, у мене немає флуоресцентної рідини, щоб зробити світло більш-менш однорідною в трубі, заповнивши її прозорим силіконом. Решта силіконова заповнюється усіма необхідними швами у ванній кімнаті, оскільки ваш чоловік просить.
Після заповнення труб, вставте світлодіоди з двох сторін. Але тільки так, щоб потім можна паяти / прикріпити / приклеїти до висновків світлодіода.
р.
Розбирання системного блоку.
Ми приймаємо пилосос в руках і робимо щось корисним.
до
Далі знайдіть вільний 4-контактний кабель від джерела живлення.
Габаритний зображення
Використання багатометрової або мовної чутливості, пошуку кабелів, з яких можна стріляти 12 В. Найчастіше це жовтий -12V і чорний дріт GND.
І так як я не знаю, як підключитися до джерела живлення, і різання дроту не є варіантом для мене, я купив такого роду адаптера, варто 4 UAH (0.5 CU). Я не знаю, що це призначено.
Вимкніть непотрібний кінець придбаного дроту і непотрібних проводів. Для зручності я поставив кінчики на дроти.
І це, як я з'єднуюся до джерела живлення без пошкодження дроту PD.
І я збираю все як системне живлення. Як ви можете вгадати, що це буде джерело живлення для нашого освітлення. У мене є зручне підключення.
Як видно з схеми, я підключаю світлодіоди послідовно. Будьте обережні з поляризацією світлодіодів.
В результаті ми отримуємо 4 "жовті палички", світлодіоди яких підключені один до одного.
Для того, щоб знайти всі ці речі при необхідності, викрутіть перемикач. До речі, використовується звичайний телефонний кабель.
Розберіть його і зробіть розрив в позитивному дроті. Це подовжить життя світлодіодів.
Джерело: