Моніторинг підсвічування

Привіт, шановний читач ЯПА. Хочу поділитися з вами невеликою фотопідбіркою створення підсвічування монітора. Так, є достатньо уроків і звітів в Інтернеті, але вони не підходять мені. Ані вони дуже «подрібнені» або вони зроблені на дорогих USB контролерах. В цілому ви можете піти в магазин радіо компонентів і купити, скажеш, світлодіодна стрічка ... але ви повинні піти і купити її. Я не хочу робити це. Тому я вирішив зробити світло від імпровізованих матеріалів. Я витратив на все близько 20 грн = 2,5 США, і я вирішив це зробити без раціонів. Я просто поставив себе це завдання в принципі. Так що це дуже підсвічування може легко розбиратися і знімати в будь-який час. Я буду відписатись в кінці. Якщо ви хочете розбити збірку, будь ласка, будьте пацієнтові протягом 5 хвилин, текст готовий заздалегідь.

Моніторинг підсвічування

Матеріал нам потрібно:
4 кулькові ручки;
8 світлодіодів;
Переключення на дві позиції;
Поради по дроту;
Племнік;
Прозорий силіконовий;
Дріт.

Моніторинг підсвічування

Інструмент.

Моніторинг підсвічування

Один з найважливіших елементів для роботи

Моніторинг підсвічування

Видалити з ручок все, що можна видалити. І відрізати кінці так, що є трубка одного діаметра.

Моніторинг підсвічування

Я використовував світлодіод на 3V. Так я перевірив їх на моєму телефонному акумуляторі. У всіх установках важливо дотримуватися полярності ланцюжка, як показано на схемі.

Моніторинг підсвічування

Nadfilm гладкі кінці ручок.

Моніторинг підсвічування

Потім візьміть нульовий наждачний папір і змащуйте ручки, щоб світло розсіювання було більш рівномірним, і просто приємним.

Моніторинг підсвічування

В результаті ми маємо своєрідні 4 труби.

Моніторинг підсвічування

На жаль, у мене немає флуоресцентної рідини, щоб зробити світло більш-менш однорідною в трубі, заповнивши її прозорим силіконом. Решта силіконова заповнюється усіма необхідними швами у ванній кімнаті, оскільки ваш чоловік просить.

Моніторинг підсвічування

Після заповнення труб, вставте світлодіоди з двох сторін. Але тільки так, щоб потім можна паяти / прикріпити / приклеїти до висновків світлодіода.

Моніторинг підсвічування р.

Розбирання системного блоку.

Моніторинг підсвічування

Ми приймаємо пилосос в руках і робимо щось корисним.

до Моніторинг підсвічування

Далі знайдіть вільний 4-контактний кабель від джерела живлення.

Моніторинг підсвічування Габаритний зображення

Використання багатометрової або мовної чутливості, пошуку кабелів, з яких можна стріляти 12 В. Найчастіше це жовтий -12V і чорний дріт GND.

Моніторинг підсвічування

І так як я не знаю, як підключитися до джерела живлення, і різання дроту не є варіантом для мене, я купив такого роду адаптера, варто 4 UAH (0.5 CU). Я не знаю, що це призначено.

Моніторинг підсвічування

Вимкніть непотрібний кінець придбаного дроту і непотрібних проводів. Для зручності я поставив кінчики на дроти.

Моніторинг підсвічування

І це, як я з'єднуюся до джерела живлення без пошкодження дроту PD.
І я збираю все як системне живлення. Як ви можете вгадати, що це буде джерело живлення для нашого освітлення. У мене є зручне підключення.

Моніторинг підсвічування

Як видно з схеми, я підключаю світлодіоди послідовно. Будьте обережні з поляризацією світлодіодів.

Моніторинг підсвічування

В результаті ми отримуємо 4 "жовті палички", світлодіоди яких підключені один до одного.

Моніторинг підсвічування

Для того, щоб знайти всі ці речі при необхідності, викрутіть перемикач. До речі, використовується звичайний телефонний кабель.

Моніторинг підсвічування

Розберіть його і зробіть розрив в позитивному дроті. Це подовжить життя світлодіодів.

Моніторинг підсвічування

Джерело: