Сувенір своїми руками: кастинг велосипед

маленька передмова:

Цього разу я не буду називати пост «хто руки не виростають з аси» тому, що деякі «офіціанти» дуже дратівливі, я скажу відразу на різні троли – відмінна російська! Дорогі троли, я не редагую теми, я навіть не дивлюся на монітор, коли я пишу, щоб не прокоментувати мій граматику.
У вас буде 28 фото, без перерви.

Так, в цей час я вирішив зробити литий велосипед :- багато фотографій не дуже висока якість, тому що руки були брудні, але ви можете побачити все добре.
день:
У мене була якась річ, як рукав, як радіальний підшипник, я вирішив, що це буде заднє колесо з велосипеда, передня частина була виготовлена з підшипника (змащена його вгору, 8 кульок припалюється на 4 спиці) з товстого мідного дроту зробив каркас. Я встав невеликий рукав в задні колеса і ущільнюв його, якби він говорив.

Тоді я вирішив зробити чотирициліндровий двигун, все було зроблено і придумав в процесі, тому двигун зміниться багато.

Після того, як двигун я вирішив зробити газовий бак, здавалося мені, що він повинен бути у вигляді кошеня. - сказав він, виготовлений з металу був вирізаний верх бака.

Я з'ясував, як це все виглядає (фото заздалегідь не ) вирішив зробити під розділом двигуна (Я не знаю, що це називається )

потім знову захопили бак )) вирізати дно і боковини.

1286673р.

Всі паяльники і пішли на ліжко.

день два:
Я мав зробити щиток на задні колеса. Колесо як справжня (кругла). це було прийнято рішення зробити це реальним замовленням. Я допомогла молотка, спеціальне, для монетизації та металевого кулька. вирізати пластину і 2 години збити її вниз, щоб дати форму щита.

Згорнути надлишок.

Я відшліфував все. Що сталося.

Я спробував його, здається нормально.

р.

Я збираюся отримати хороший постріл, тому я не хочу фото.

Вирішили поліпшити двигун. зробив редуктор.

Я не поставив циліндрів на неї.

Я думав двигун занадто великий.

519840 Р

Я вже забута про фото і зумів зробити багато: трохи покращився каркас, зробив повітряний фільтр, а головна зірка (Я не знаю, як це називається).

Фото не інвертується.

день три:
Бак припаюється до каркасу.
Я збираюся курити.

р.

лівий простір двигуна, потрібно «фіксувати» нарізати пластину, намагатися.

6297559

шліфувати і закріпити трохи, той же спосіб, як задній щит.

Він зробив те ж саме на іншому боці, і він пропадив їх на своєму місці.

ланцюг ()

Я зробив дугу з резервуара, я не знаю чому, але я думав, що це було смішно.

Він зрізав сідло і зробив 2 амортизатори для нього.

Цікаво.

р.

Я почав виробляти вихлопну систему. Як я входжу в неї... все в світі килимів додати і розмножуватися на 3.

Я спробував все на, відійшов. Ви можете побачити її на фото.

Добре, є рульове колесо, фари, гальмівні кабелі, зчеплення, в той час як він в такому стані, я думаю, що я буду робити деякі повітряно-холодильники і fang shit.
Я ще не вирішив. Я не хочу фарбувати з повітряної кулі.
Ви можете коментувати, подякувати всім!

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное