Громадський транспорт в Німеччині. Автобуси.

Я довго хотів постати, потім немає часу, потім настрій. Ось ми йдемо. Я шкодую за фото. Я втратив його! 42-43 фото. Це над.

М.А.Н. (eM.A.EN); що це бренд називається в Німеччині. Мачиненfabrik Augsburg-Nürnberg. По-перше, кілька чисел.

р.

Цей 2005 "Lion's City" модель, 355,000 трас

Загальна довжина,-11980мм. 2 500мм широкий. Висота,-2940мм. Вага при повній навантаженні,-18000кг.

Двигун, Дизель. Витрата (загальна) 28 л / 100 км. Об`єм 11967 см3

Потужність,-191Q/260Ls.At 1900 об/хв.

6 циліндровий відбійник,

Коробка автоматична, чотириступінчаста. Витягування потужно, але плавно! Перемикання на середньому газі практично не відчувається.

Батарея, головний джмер (маси), роз'єм для зовнішнього живлення.

Коробка для додаткового обладнання (колеса для коліс, кабелів тощо)

Регулятор тиску повітря, очищувач повітря.

Електроніка, рейс комп'ютер. Я думав, щоб відкрити і фотографувати, але від цікавих (або розумних) закритих і ущільнених. Я думаю, що це гарантія бренду.

Закрити до салону. Місце водія. На фото будуть відкриті передні ворота (низьба буде на фото). Також слугує типом таблиці, касета з обмінними грошима кріпиться з гута (забули взяти картину). Також є лоток, де змінюється.

Закрита панель управління. На кермовому кругу «ретада» дуже зручна річ на протяжних спусках або рівномірному гальмуванні.

Ну і все зрозуміло тут, всю інформацію йде на дисплей. Де N тепер. Ви можете вибрати меню для себе, що ви хочете бачити.

Що дивитися.

16.00 р.

Існує кілька приладів над головою водія. З верхньої частини до дна, прискорювач з "вставка". За 24 години, прізвище, ім'я, дата, номер, місце з якого починається поїздка. Швидкість запису, час, паузи. Будується і зберігається на підприємстві протягом 2 років. Другий інструмент, радіо та третій клімат-контроль.

й У нижній частині, де мітка Guten висвітлює там ковток для кредитної картки (ви вже можете платити)

Ця машина (принтер) друкує квитки. Є багато цін, які ви можете придбати, ви можете придбати один рейс, 4-й, щотижневий проїзд, протягом місяця, на рік. Ви можете сплатити квиток на день на всі види транспорту (у межах міста). У вихідні я також проїду на поїздах-учасниках. Сім'я, група до 5 осіб, до 10 і т.д. Ви можете зберегти багато, якщо ви плануєте.

Ось приклад квитка. Як видно, є елементи захисту. Але це не все. Це можна назвати "розробкою", не виконує неімпортну функцію. При підході зазначеного провулка на світлофора, це дає сигнал і світло трафіку і дає пріоритет до громадського транспорту. У той же час сигнал йде на загальний сервер міста і звітує про розташування. Це дає можливість випустити інформацію на щитку ключа (нед) зупиняється на прильоті.

Вони також занурилися. Інформація

й Ось особливий провулок.

3610Р. 4200Р.

І це розумне світло трафіку. В крайньому праві регулює рух безпосередньо, ліворуч дозволяє здійснювати крайній правий поворот через три ряди. Від 10 до 20 секунд. В залежності від грандіозного перехрестя.

Про рух.

Детальніше

й Ми можемо повернутися до автобуса. У салоні 45 місць і 30 стоячих місць. Але, як правило, автобуси не забиті і всі сидять.

Якщо на блоці в салоні передає той самий «розумний» пристрій. У ній вже запрограмовані зупинки і відстань, помилка до 50 метрів. Так, я набрав номер лінії і не потрібно подальшої дії від водія.

й Місце для інвалідів у інвалідному колясі.

На перший погляд, телюк

Р

Легкий рух, перетворюється в колісну шампунь. Досить крутий підйом.

Але це простіше на зупинках.

Система Knieling (від німецького Knie-knee) кладе автобус, якби на правому коліні. Що зменшує люмен. Для порівняння фото 31 нормально, тут на коліні.

33. Останні 2-3 роки, новий стандарт зупинок. Для візуально порушених і сліпих.

І знову.

Це рукавний відсік.

Дивитися, не великий сейф для касового реєстру та особистих речей. Не обов'язково перейдемо на обід. Так як бджільництво також достатньо залишити гроші і цінні папки не рекомендується.

37. Добре, пара фото на матраці. Вхід Так, ціна тарифних зон. Що ви побачили на фото 20 це друга зона, до близько десяти кілометрів. Але не існує такої системи. На інших лініях для 10 кілометрів вам доведеться платити вже 3.20 євро.

Oldenburg автобусний вокзал.

39.00 р. Навігація

40. . . . . . .

Я сподіваюся, хто цікавиться.

42. Кінець! Дякуємо! Ось питання, я спробую відповісти детально.

Джерело: