8 дітей, які ризикують жити в сім'ї

Багато дорослих, спираючись виключно на свої інстинкти, часто в ризикових ситуаціях не можна подолати себе, щоб врятувати інших. Що про дітей? Але є винятки. У цій статті ми будемо говорити про 8 сміливих хлопців, які не бояться ризикувати своїм життям, щоб врятувати своїх братів і сестри.

Головна

Переклад, доповнення та збірка зображень мій
(Для якості зображень і перекладів, шкода)

1,1 км Дівчина, яка врятувала сестру з автомобільного удару.
Ніна-річна Аная Рукер і її п'ятирічна сестра, Камрі, переправивши дорогу в Мадісон, побачила вантажівку, що тягнеться на їх зустріч. Анная зуміла відреагувати на розщепу другу. Почувши її сестру, вона взяла на себе удар. Ана збереглася, але прийшло до лікарні з розбитою шийкою, синусами до її внутрішніх органів, і зламаних ніг, одна з яких потім була ампутована. Дівчина не пошкодує її дії. «Крі занадто молодий для такого удару, якщо це сталося до неї, вона не збереглася. Вона б пішла назавжди, дівчина сказала.

2,2 км Хлопець, який врятував сестру з горіння будинку.
Коли будинок, де десять років Антойн Буркс жив похилого вогню, хлопчик вирішив виїхати з пекельної кімнати. Підіймався поза переглядом свого будинку згорнути, він усвідомив свою шестирічну сестру Трійці ще в будівлі. Атоїн кинувся назад, щоб зберегти її маленьку сестру.
Я думав, що якщо щось погане відбулося до моєї сестри, це буде на мій совісті, бо я її старший брат і повинен захистити її.

Габаритний зображення

сестра

3. У Дівчинка, яка тягне її сестру з ладу.
П'ятирічна Neveah Reynolds і його дворічної сестри Kazmirah відігравала біля дому в La Fole, Tennessee. У пошуках жаба, який потім перетворився в князі, Казмір впало в воду "де всі ці жаби живі", - говорить Нівія. Стара сестра швидко з'ясувала, щоб знайти паличку і використовувати її, щоб витягнути її сестри з ласки.

р.

4. У Хлопець, який врятував сестру
Дарен Моллан розповів дітям, які ніколи не ходити біля водойми у задньому дворі Шотландії. Але Софі п'ятирічна дочка не слухала батька. В результаті дівчина сковзнула, вдарив її голий і почав потопати. На щастя, брат Кайла був поруч з 8-річним братом, який зумів захопити руку сестри і витягти її на суші. «Кіле – це розумний хлопчик», – розповідає про свою маму Лінн, «У нього є голова на плечі і ми пишаємося ним». ?

1 999 р.

5. Умань Хлопець, який жертвував своє життя брату.
Під час повені в Тоуоомба, Австралія, рисова родина була порушена на даху їх автомобіля. У рятувальників підійшов свій автомобіль і вперше почав рятувати тринадцятий Йордан, але він відмовився, кажучи: «Зберегти мій брат», десяторічний Блейк. Блейк був перенесений на безпеку, але рятувальники не встигли повернутися до Йордану і його матері. Сім'я відірвалася від припливу. «Жордан – чемпіон всіх чемпіонів, сімейний герой», – розповідає його чудотворний батько, Джон Тісон.

сцена фото

6. Жнівень Хлопець, який навчився робити штучне дихання, переглядаючи фільм.
Батьки дев'ятирічного Тристіна Сагіна можуть бути проти своєї дитячої фасцинації з серії Black hawk dawn, сюжет яких описує військові операції в Сомалі. Проте, їх думка змінилася після дворічної сестри Трістин був виявлений лежачи обличчям в басейні будинку бабусі. Тристін був єдиним, хто зміг дати реанімацію кардіогенів до сестри. Повернувшись до свого брата, вона прокинулася перед приходом до швидкої допомоги.

сестра

7. Про нас Хлопчик, який врятував всю сім'ю з горіння будинку.
Всі члени родини Bowen в Кінгстоні, Ямайка були запалені, коли їх будинок спійманий вогонь. Шість-річний Адріан Dwyer був першим, щоб відчути проблему. Він прокинув всіх своїх членів сім'ї і навіть вивів його сестри. Незабаром будинок згорнувся. «Афтер 40 хвилин, будинок спалений на землю», – каже мати Адріана, Кеіша Bowen.

8. У І, нарешті, я хочу розповісти про український хлопчик, дія якого буде захоплювати всі попередні.
Для збереження шестирічного брата, який впав у водонаповнений каналізатор, похилець стрибнув після нього. І чекаю на допомогу, він обіймав свого молодшого брата на своїх плечах протягом семи годин, стоячи на грудях в ісі.

12-річний Андрій під керівництвом дитячого молодшого брата Богдана. Два способи будинку. Хлопці обрали найкоротше. Через районну лікарню. Проте, вони не підозрюють, що для них практично буде жирним.
Хлопці вирішили вирізати шлях вперше. Ми завжди поїхали додому на добре відоме дорогу.
У день, Людмила, матір хлопчиків, занурила свій найдовший сонний номер навколо 18:00. Але ніхто не підібрав телефон. Батьки звучали тривоги. Я назвав всіх моїх друзів і сім'ї, хлопчиків ніде. Викликав поліцію.
У старій каналізаційній шахті. Вона була на пагорбі, який вирішив їздити братів. У моментально шестирічного Богдана зникла підпілля.
Заморожені і викопані хлопчики знайшли співробітника «Беркут» Олексій. Під час пошуку відсутніх, він почув дітей кричущими. Щоранку з ранку.
Діти витрачали майже на сім годин в ісі води. Дякую за стриманість і дії старшика, молодший Богдан втекти тільки з лямкою. Але Андрієм з гіпотермією було взято на інтенсивний доглядовий блок.
Щоб вижити протягом семи годин, хлопці заохочують один одному, так як вони могли. Вони навіть розповіли історії. Після такої пригоди молодший Богдан обіцяє завжди бути слухняним.
Історія героїчного акту його брата вже поширилася не тільки по всій с., але й далеко за її межами.

Ми дотримуємося прикладу цих сміливих дітей і ніколи не відмовляємося від наших родичів, близьких і звичайних пасів, які потребують допомоги.
Я зробив.

Джерело: