Озерний будинок і морок

У мене є будинок біля озера ведмедя кута Новгородської області. Проксимус У разі атомної війни. Очікується, що вкрай складно, що позитивно впливає на цілісність будинку і навколишню флору і фауну. На одному з моїх відвідань до с., розмова про життя була перервована шумом вертоліту серпень, що літають низько накладними.
Кілька мільйонів рублів, що літають над головою, підняті питання для мене:
- Хто? Що таке ебать?
«Це, мабуть, Чубаї знову летять, - сказав сусід-бать.
до Що потрібно тут?
І пам'ятаєте минулого року, ви пішли на журавлину з шахтою, до далеких тампонів. Так далі 10 миль, на озерах, як його садиби... У літній або зимовий період немає доріг. Там вони знімаються через повітря ...

Якщо ви вважаєте, що 3 дні до цього оголошення:
«Державний фонд майна Санкт-Петербурга проводить аукціон з продажу морського літака CHE-22 «Корвета». Згідно з Фондом нерухомості початкова ціна встановлюється на 292.4 тис. рублів. Сума депозиту становить 58.4 тис. рублів. Додатки проводяться з ...
Таким чином, мислення стає зрозумілим для вас.
Життя, надана мені 1 раз, близько до його Рубікону, сигарети та інші речі не сприяють його подовженню. М. Прохоров не збирається заявити мене свого брата з якоїсь причини. Бог не спалює горщиків. І чому б не?
Що це таке? Ось ще один оголошення з картиною, трохи дорожче тут.

Я не бачу хороших доріг в моєму житті. Це машини! Озеро / річковий вал, в зимових лижах ... Сонце?
Хто має гроші після ручної роботи по всій п'ятій пляшці до точки скляної ємності, може виглядати на таких варіантах. Це Katran-1. Від 1,8 млн рублів... Ціна, як середня люзія джипа.

Ось що говорять про нього: Авіакомпанія призначена для приватного використання. Призначений для рейсів з води, бруду або снігу. Складні крилові консолі та легкознімні сандалі, а також легкознімні плавки дозволяють перевозити літак на причіпі за пасажирським автомобілем і зберігати в стандартному гаражі. Автомобільний бензин використовується як паливо. У базовій конфігурації літак обладнаний рухомим шасі, має відкритий салон з візором незламного скла, а також місткими багажними відсіками. Схема повітряного судна забезпечує наявність всіх енергоблоків і контрольних одиниць для контролю. Авіакомпанія може бути зареєстрована в ФСЛА РФ або РОСТО. . "

Це мій сон, що я сподіваюся буде вірно. Діти підняті, освічені, житло доступні.
Скільки потрібно? Оригінал

Що ви думаєте про все це?

Джерело: