720
Поїздка в Казахстан
Отримав запрошення ще за шість місяців
Я не можу вирішити, щоб піти чи ні.
Звісно, зацікавився інтересом.
Після довгоочікуваного відпочинку і маючи квитки в кишеню, я пішов в аеропорт.
З реєстрацією проблем не виникло і спокійно сісти в залізно-крилових птахах
1 точка на шляху до головного
Орденбург
Аеропорт просто струнений.
Звісно, порівняння Санкт-Петербурга та аеропорту Оренбург дуже приступний, але сподівання на те, що добре було неправильно.
Знімні пробіги, дика тепла на відміну від Peter ... 2 кілометри пішки до багажу, а деякі багажні столи розчаровують мене
Цвях і Vity зустрілися з мною.
За одну ніч необхідно було зупинитися в Оренбурзі і переїхати на кордон з республікою рано вранці.
2 точки Актобе
Як перехрестити кордон особливо і я не пам'ятаю, був безсонний сон після бурхливої ночі в Оренбурзі.
Очікуючи його, щоб бути гарячими, ніж Оренбург, я неправильно.
Незвичайне тепло +45 тільки вичерпається, загиблий і сушений. Розташована на вулиці до людини, яка проживала все життя в кліматі, де нічого не видно, крім дощу і похмурого неба, дуже важко.
У квартирі можна зберегти тільки кондиціонер, без нього просто бажання зняти шкіру.
Актюбінськ себе може спостерігати тільки вночі, прохолодно...
1 999 р.
Тут буде багато картинок.
Фото
Фото
Фото
Фото
Фото
Фото
3 Точка станція: Відправлення
На дорозі 2 дні. Я думав, що поїзд був мертвим.
Дуже приємно. Прибув поїзд з китайськими автомобілями. Насолоджуйтеся невеликими, але приємними маленькими речами музики і так далі. Найголовніше кондиціонера =
Особливо про дорогу, щоб розповісти нічого, нудний, нудний і знову нудний.
Купе сусід. Я мовчав весь шлях, тому я залишаю його без коментаря.
88834847р.
Я завжди зрадився, тому що я мав вийти на кожну зупинку.
р.
Як ви завжди продаєте щось.
Випи, торти, коньяки, куми, шашлики, все, що ви хочете.
128542 р.
1 день за...
2 дні не сильно відрізняються від першого, крім того, вони прослужили набагато довше.
І ось сотні, тисячі кілометрів покриваються, і я скажу. До приїзду в Алмати можна доїхати хвилин.
Переборд як завжди відмінна "тепло" погода +45 =
Звісно, станція не сильно відрізнялася від інших, я б сказав, що почуття було спочатку, якби від Петра і не вузьким.
На станції обмінюються рублів за місцеву валюту Tenge. Дядько Ім'я нігтя повинна зустрітися на станції. Я не знаю багато, крім того, що ми разом. Так сталося, що він не міг приїхати і вирішив піти на таксі.
Відкривши двері станції, я промовлявся ... Я бачив, що мріяв побачити довго. гори
З деяких причин, які шукають їх відключення з світу.
Я стояв 20 хвилин в дикому сюрпризі на краси я бачив.
Вид з станції.
Я не бачив жодного російського автомобіля. Драйвери Таксі - це всі шайби камрі, це, мабуть, 9 або 6. Звичайно, є також унікальні драйвери таксі.
За певною кількістю, він міг подорожувати по гірангу в будь-яку точку Алмати.
Поки ми чекали друга Дядька нігтів, він зумів вирішити свій бізнес. Кілька годин пропущених і стільникових телефонів, ми чекали вихід.
З нами слід очікувати сірого Мерседесу, але як попри кілька десятків цих «сірих». Після 20 хвилин вони знайшли і пішли додому.
За кермом дуже цікавим чоловіком, розповідаючи всі речі цікаві ... детальніше немає бажання йти.
Ми приїхали, як це виявилося на околиці Алмати, напевно пристойно йти, але я розповість вам про те, що звідти ще більш красиво, ніж з станції.
Ми змінили і пішли кудись. З цього моменту я почав показати красу Алмати.
Ми прийшли до дуже красивого місця, я дійсно не пам'ятаю ім'я. Чи є це запас або щось дуже схоже.
Настав час запроваджувати людей, які я пішов з.
Цвях зробив свою подорож через цей чоловік.
Kasim є друг нігтів, який зустрів нас.
Місце дійсно чудовий. Природа, тиша, гірська річка поруч...
Габаритний зображення
фото 2
У цій подорожі перший день здається перебувати. З великою кількістю емоцій він впав, як мертва людина.
6 більше днів попереду
Щодня стартувала в 6 м.кв. Всі види речей, а потім відпочивати.
Я вирішив показати вам одне з найкрасивіших місць в Медеу.
Поки ви отримаєте там, є можливість побачити місто себе, так як я зрозумів шлях протікає через більшість Алмати.
Цікаві краєвиди, пам'ятники, авто та маленькі будинки дають враження, що він був у іншому світі або щось.
Про те, що Medeu не буде, дати посилання на себе читати www.medey.kz/ru/history.php
фото 2
Що таке каток Medeu. Я, ймовірно, отримав там невірно, було ремонт і підготовка до зимових Олімпійських ігор.
Фото
Я мав піти додому.
Тільки на другий день я побачила всю родину Капсіму. На жаль, вони не хочуть фільмувати, тому я постаю тільки найважчих членів сім'ї - діда. Хто б подумав, що це кількість енергії і позитивності може бути людиною, яка 90 років.
Після великої вечері всі вийшли на дим і сіли на топчан. Але це ще одна історія.
Я забув, щоб показати вам вигляд звідси.
У зв'язку з великою кількістю місць, я не можу назвати те, що день і де я був.
Просто зробіть вибір цікавих місць.
Фото
Фото
Фото
195480
Фото
Фото
Фото
Фото
Фото
Фото
р.
Фото
День 5
Ми пішли на основний ринок Алмати, побачивши його, я напевно не чекав такого розміру. Про 2 футбольних піт, можливо, навіть 3 піт. Сотні рядів з величезним вибором всього. Ви можете знайти все з паперу кліпи на автомобілі. Там, Дядько Цвях зустрів свого друга і бізнес-супутника. Після обговорення деталей ми пішли на нові місця. На жаль, я не пам'ятаю ім'я, але всю панораму Алмати відкривається звідти. Вид абсолютно чудовий.
На шляху назад я дивився на тварин.
Фото
Фото
Через нереальне тепло прийнято рішення проїжджати в гірській річці
Це перший раз, коли я переживав це. 65 на вулиці, нічого не дихати і їли. Фантастичний простий.
Не так багато людей, як мені =
Фото
Фото
День 6
Ми нічого не робили протягом півдня і не пішли ніде. Він був неймовірно нудним. З чимось зробити, я вирішив просто піти на сонник.
Я думав, що нічого не трапиться... але після того, як Капсім отримав виклик від друзів, які, очевидно, вирішили відпочити в іншій частині Алмати, переїхали туди.
Я не скажу вам що-небудь докладно. Відпочинок відпочинок. Твої розмови та тв
Фото
Фото
У той час мій відпочинок в Алмати закінчився, поїзд чекав нас. На шляху до станції з'явилася пара картин через вікно.
Фото
р.
Фото
Ми приїхали на станцію і було таке дивне почуття в душі, відчуття довгого або чогось.
Я ніколи не думав, що в кілька днів тут я можу закохатися до цього сонячного міста.
Неприємний тепло... дивує, радує і просто вимушено залишатися. Але ми повинні йти додому...
6977668
Всі однакові китайські вагони =) прохолоду в відсіку і безпліддя пригнічують, але в голові гір, людей і переповненого серця з емоціями весь спосіб викликали посмішку на обличчі =.
У салоні ми поїхали дуже цікавим чоловіком, з яким ми відразу стали друзями. І всі два дні, як ми знаємо один за 10 років.
21659,000
Я не маю кращого зображення, ніж у мене.
Повернення Актоба
Просто кілька картинок. Небагато розповісти.
р.
На цій моїй подорожі до Республіки КЗ закінчився, а потім чекав на мій шлях додому.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Я раджу всім відвідати Казахстан.
На вас чекає море емоцій.
619869 р.
Джерело:
Я не можу вирішити, щоб піти чи ні.
Звісно, зацікавився інтересом.
Після довгоочікуваного відпочинку і маючи квитки в кишеню, я пішов в аеропорт.
З реєстрацією проблем не виникло і спокійно сісти в залізно-крилових птахах
1 точка на шляху до головного
Орденбург
Аеропорт просто струнений.
Звісно, порівняння Санкт-Петербурга та аеропорту Оренбург дуже приступний, але сподівання на те, що добре було неправильно.
Знімні пробіги, дика тепла на відміну від Peter ... 2 кілометри пішки до багажу, а деякі багажні столи розчаровують мене
Цвях і Vity зустрілися з мною.
За одну ніч необхідно було зупинитися в Оренбурзі і переїхати на кордон з республікою рано вранці.
2 точки Актобе
Як перехрестити кордон особливо і я не пам'ятаю, був безсонний сон після бурхливої ночі в Оренбурзі.
Очікуючи його, щоб бути гарячими, ніж Оренбург, я неправильно.
Незвичайне тепло +45 тільки вичерпається, загиблий і сушений. Розташована на вулиці до людини, яка проживала все життя в кліматі, де нічого не видно, крім дощу і похмурого неба, дуже важко.
У квартирі можна зберегти тільки кондиціонер, без нього просто бажання зняти шкіру.
Актюбінськ себе може спостерігати тільки вночі, прохолодно...
1 999 р.
Тут буде багато картинок.
Фото
Фото
Фото
Фото
Фото
Фото
3 Точка станція: Відправлення
На дорозі 2 дні. Я думав, що поїзд був мертвим.
Дуже приємно. Прибув поїзд з китайськими автомобілями. Насолоджуйтеся невеликими, але приємними маленькими речами музики і так далі. Найголовніше кондиціонера =
Особливо про дорогу, щоб розповісти нічого, нудний, нудний і знову нудний.
Купе сусід. Я мовчав весь шлях, тому я залишаю його без коментаря.
88834847р.
Я завжди зрадився, тому що я мав вийти на кожну зупинку.
р.
Як ви завжди продаєте щось.
Випи, торти, коньяки, куми, шашлики, все, що ви хочете.
128542 р.
1 день за...
2 дні не сильно відрізняються від першого, крім того, вони прослужили набагато довше.
І ось сотні, тисячі кілометрів покриваються, і я скажу. До приїзду в Алмати можна доїхати хвилин.
Переборд як завжди відмінна "тепло" погода +45 =
Звісно, станція не сильно відрізнялася від інших, я б сказав, що почуття було спочатку, якби від Петра і не вузьким.
На станції обмінюються рублів за місцеву валюту Tenge. Дядько Ім'я нігтя повинна зустрітися на станції. Я не знаю багато, крім того, що ми разом. Так сталося, що він не міг приїхати і вирішив піти на таксі.
Відкривши двері станції, я промовлявся ... Я бачив, що мріяв побачити довго. гори
З деяких причин, які шукають їх відключення з світу.
Я стояв 20 хвилин в дикому сюрпризі на краси я бачив.
Вид з станції.
Я не бачив жодного російського автомобіля. Драйвери Таксі - це всі шайби камрі, це, мабуть, 9 або 6. Звичайно, є також унікальні драйвери таксі.
За певною кількістю, він міг подорожувати по гірангу в будь-яку точку Алмати.
Поки ми чекали друга Дядька нігтів, він зумів вирішити свій бізнес. Кілька годин пропущених і стільникових телефонів, ми чекали вихід.
З нами слід очікувати сірого Мерседесу, але як попри кілька десятків цих «сірих». Після 20 хвилин вони знайшли і пішли додому.
За кермом дуже цікавим чоловіком, розповідаючи всі речі цікаві ... детальніше немає бажання йти.
Ми приїхали, як це виявилося на околиці Алмати, напевно пристойно йти, але я розповість вам про те, що звідти ще більш красиво, ніж з станції.
Ми змінили і пішли кудись. З цього моменту я почав показати красу Алмати.
Ми прийшли до дуже красивого місця, я дійсно не пам'ятаю ім'я. Чи є це запас або щось дуже схоже.
Настав час запроваджувати людей, які я пішов з.
Цвях зробив свою подорож через цей чоловік.
Kasim є друг нігтів, який зустрів нас.
Місце дійсно чудовий. Природа, тиша, гірська річка поруч...
Габаритний зображення
фото 2
У цій подорожі перший день здається перебувати. З великою кількістю емоцій він впав, як мертва людина.
6 більше днів попереду
Щодня стартувала в 6 м.кв. Всі види речей, а потім відпочивати.
Я вирішив показати вам одне з найкрасивіших місць в Медеу.
Поки ви отримаєте там, є можливість побачити місто себе, так як я зрозумів шлях протікає через більшість Алмати.
Цікаві краєвиди, пам'ятники, авто та маленькі будинки дають враження, що він був у іншому світі або щось.
Про те, що Medeu не буде, дати посилання на себе читати www.medey.kz/ru/history.php
фото 2
Що таке каток Medeu. Я, ймовірно, отримав там невірно, було ремонт і підготовка до зимових Олімпійських ігор.
Фото
Я мав піти додому.
Тільки на другий день я побачила всю родину Капсіму. На жаль, вони не хочуть фільмувати, тому я постаю тільки найважчих членів сім'ї - діда. Хто б подумав, що це кількість енергії і позитивності може бути людиною, яка 90 років.
Після великої вечері всі вийшли на дим і сіли на топчан. Але це ще одна історія.
Я забув, щоб показати вам вигляд звідси.
У зв'язку з великою кількістю місць, я не можу назвати те, що день і де я був.
Просто зробіть вибір цікавих місць.
Фото
Фото
Фото
195480
Фото
Фото
Фото
Фото
Фото
Фото
р.
Фото
День 5
Ми пішли на основний ринок Алмати, побачивши його, я напевно не чекав такого розміру. Про 2 футбольних піт, можливо, навіть 3 піт. Сотні рядів з величезним вибором всього. Ви можете знайти все з паперу кліпи на автомобілі. Там, Дядько Цвях зустрів свого друга і бізнес-супутника. Після обговорення деталей ми пішли на нові місця. На жаль, я не пам'ятаю ім'я, але всю панораму Алмати відкривається звідти. Вид абсолютно чудовий.
На шляху назад я дивився на тварин.
Фото
Фото
Через нереальне тепло прийнято рішення проїжджати в гірській річці
Це перший раз, коли я переживав це. 65 на вулиці, нічого не дихати і їли. Фантастичний простий.
Не так багато людей, як мені =
Фото
Фото
День 6
Ми нічого не робили протягом півдня і не пішли ніде. Він був неймовірно нудним. З чимось зробити, я вирішив просто піти на сонник.
Я думав, що нічого не трапиться... але після того, як Капсім отримав виклик від друзів, які, очевидно, вирішили відпочити в іншій частині Алмати, переїхали туди.
Я не скажу вам що-небудь докладно. Відпочинок відпочинок. Твої розмови та тв
Фото
Фото
У той час мій відпочинок в Алмати закінчився, поїзд чекав нас. На шляху до станції з'явилася пара картин через вікно.
Фото
р.
Фото
Ми приїхали на станцію і було таке дивне почуття в душі, відчуття довгого або чогось.
Я ніколи не думав, що в кілька днів тут я можу закохатися до цього сонячного міста.
Неприємний тепло... дивує, радує і просто вимушено залишатися. Але ми повинні йти додому...
6977668
Всі однакові китайські вагони =) прохолоду в відсіку і безпліддя пригнічують, але в голові гір, людей і переповненого серця з емоціями весь спосіб викликали посмішку на обличчі =.
У салоні ми поїхали дуже цікавим чоловіком, з яким ми відразу стали друзями. І всі два дні, як ми знаємо один за 10 років.
21659,000
Я не маю кращого зображення, ніж у мене.
Повернення Актоба
Просто кілька картинок. Небагато розповісти.
р.
На цій моїй подорожі до Республіки КЗ закінчився, а потім чекав на мій шлях додому.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Я раджу всім відвідати Казахстан.
На вас чекає море емоцій.
619869 р.
Джерело: