Мікрофотозйомка

У школі я зустрілася з біологіями, і мріяв про мій мікроскоп, але так як фінансова ситуація була не дуже добре, я не можу купити його. Тепер, після закінчення школи, коледжу і отримання роботи, я вирішив купити собі ебать мікроскоп (други сказали, що я трахнув =), але я був фіолетовий на їх думку і мрії мого дитинства я вирішив не змінити =) За цей недбалий оптичний пристрій (де я живу, не було вибору). Довгий час вибрати, читати, ціна / якість припинилася на Мікроскопі MICROMED R-1. Я приніс додому (повні штани)

Здається, як мікроскоп, ебать речі не потрібно, і мій професія абсолютно відрізняється, але це ебать відчуття, коли ви виконуєте свою мрію, навіть якщо ви далекий дитинства!

Корк: Якщо додати разом з мікроскопом MICROMED R-1, цифрова камера Olympus mju-mini Digital і фантазії, ви можете отримати це:

45 фотографії.

Fuck знає, що таке помилка, я зловив його на балконі.

Це земляний кліщ. Цей щит знаходиться в квіткових горщиках, є тисячі з них, дуже важко побачити з очей, майже прозорий.

Це фрея =) спійманий у коту!

Я не знаю.

Те ж саме те ж саме, просто ближче дивитись!

Невелика літати, як правило, почалася в пампу

2788234

Моя кров.

Всмоктування на обличчі невеликого літа.

Літаючі крила

Це один вид паразита, живе на листках рослин, я не знаю, що їх ім'я, але дуже маленький, ледь відірвав оком.

Р

Ротор, в'яжучий руббіш (відбувається відео про те, як він розмішує за бажанням робітників, які я проведе, якщо цікаво), живе в воді. Я знайшов його в деканті, де я водні квіти.

Це ліктя ант =)

Це інфузорія взуття! Також в рахунках з водою було знайдено тисячі з них!

р.

Джерело: