484
Залізнична з дитинства
Так, 25 років тому мій чудовий тато дав мені чарівний подарунок. Я купив за 60 рублів (!!!) Німецький комплект залізничної станції Піко. Я повинен сказати, що перед тим, що у мене був ще один набір локомотивів і три автомобілі, але, через мій не схожий на локомотиви (малий був ще) і занадто молодий вік, я успішно втратив його, були тільки рейки і випрямляч. До речі, нещодавно опубліковано звіт про такий компілятор.
І ось був набір сучасного залізничного складу, який зачарував мене так, щоб цей набір залишався з мене протягом багатьох років, змінивши дві Батьківщини. Я не буду крутитися, але я буду до точки. Якість фото не є льодом фото слабкий.
Так це 25 років.
Почнемо з локомотивів, звичайно. Він здивний. Коли я був 10 років, я розібрав його і вставляв в тіло лампочки з гірлянди, які ate неймовірна кількість струму і гальмують склад, але локомотиви світилися вікна і фари.
Р
Я завжди підібрав двом братам на транс-європейському експрес-тренті.
Зверніть увагу на дно вагона - що таке тренування деталей, це не UG, що перетворилася PIKO сьогодні.
, Україна
Афіша
ВАГОН РЕТОРАН
Він.
Моє улюблене відділення автомобіля.
Виглядаємо для відкритого вікна.
Тепер покажіть, чому мій улюблений.
Ви бачите пофарбований вікно ванної кімнати?
Після того, як причепа впала і всередині вона зламала кріплість тіла, нічого страшного, але тепер тіло може бути здавна.
Так, під пофарбованим вікном в салоні автомобіля був знайдений, хоча не дуже детальний, але досить відрізнявся туалет з туалетом і умивальником!
Це зараз. Ти можеш торкнутися і бути веселим.
Джерело:
І ось був набір сучасного залізничного складу, який зачарував мене так, щоб цей набір залишався з мене протягом багатьох років, змінивши дві Батьківщини. Я не буду крутитися, але я буду до точки. Якість фото не є льодом фото слабкий.
Так це 25 років.
Почнемо з локомотивів, звичайно. Він здивний. Коли я був 10 років, я розібрав його і вставляв в тіло лампочки з гірлянди, які ate неймовірна кількість струму і гальмують склад, але локомотиви світилися вікна і фари.
Р
Я завжди підібрав двом братам на транс-європейському експрес-тренті.
Зверніть увагу на дно вагона - що таке тренування деталей, це не UG, що перетворилася PIKO сьогодні.
, Україна
Афіша
ВАГОН РЕТОРАН
Він.
Моє улюблене відділення автомобіля.
Виглядаємо для відкритого вікна.
Тепер покажіть, чому мій улюблений.
Ви бачите пофарбований вікно ванної кімнати?
Після того, як причепа впала і всередині вона зламала кріплість тіла, нічого страшного, але тепер тіло може бути здавна.
Так, під пофарбованим вікном в салоні автомобіля був знайдений, хоча не дуже детальний, але досить відрізнявся туалет з туалетом і умивальником!
Це зараз. Ти можеш торкнутися і бути веселим.
Джерело: