490
Залізнична з дитинства
Так, 25 років тому мій чудовий тато дав мені чарівний подарунок. Я купив за 60 рублів (!!!) Німецький комплект залізничної станції Піко. Я повинен сказати, що перед тим, що у мене був ще один набір локомотивів і три автомобілі, але, через мій не схожий на локомотиви (малий був ще) і занадто молодий вік, я успішно втратив його, були тільки рейки і випрямляч. До речі, нещодавно опубліковано звіт про такий компілятор.
І ось був набір сучасного залізничного складу, який зачарував мене так, щоб цей набір залишався з мене протягом багатьох років, змінивши дві Батьківщини. Я не буду крутитися, але я буду до точки. Якість фото не є льодом фото слабкий.
Так це 25 років.
Почнемо з локомотивів, звичайно. Він здивний. Коли я був 10 років, я розібрав його і вставляв в тіло лампочки з гірлянди, які ate неймовірна кількість струму і гальмують склад, але локомотиви світилися вікна і фари.
Р
Я завжди підібрав двом братам на транс-європейському експрес-тренті.
Зверніть увагу на дно вагона - що таке тренування деталей, це не UG, що перетворилася PIKO сьогодні.
, Україна
Афіша
ВАГОН РЕТОРАН
Він.
Моє улюблене відділення автомобіля.
Виглядаємо для відкритого вікна.
Тепер покажіть, чому мій улюблений.
Ви бачите пофарбований вікно ванної кімнати?
Після того, як причепа впала і всередині вона зламала кріплість тіла, нічого страшного, але тепер тіло може бути здавна.
Так, під пофарбованим вікном в салоні автомобіля був знайдений, хоча не дуже детальний, але досить відрізнявся туалет з туалетом і умивальником!
Це зараз. Ти можеш торкнутися і бути веселим.
Джерело:
І ось був набір сучасного залізничного складу, який зачарував мене так, щоб цей набір залишався з мене протягом багатьох років, змінивши дві Батьківщини. Я не буду крутитися, але я буду до точки. Якість фото не є льодом фото слабкий.
Так це 25 років.
Почнемо з локомотивів, звичайно. Він здивний. Коли я був 10 років, я розібрав його і вставляв в тіло лампочки з гірлянди, які ate неймовірна кількість струму і гальмують склад, але локомотиви світилися вікна і фари.

Я завжди підібрав двом братам на транс-європейському експрес-тренті.

Зверніть увагу на дно вагона - що таке тренування деталей, це не UG, що перетворилася PIKO сьогодні.

Афіша

ВАГОН РЕТОРАН

Він.

Моє улюблене відділення автомобіля.

Виглядаємо для відкритого вікна.

Тепер покажіть, чому мій улюблений.
Ви бачите пофарбований вікно ванної кімнати?
Після того, як причепа впала і всередині вона зламала кріплість тіла, нічого страшного, але тепер тіло може бути здавна.

Так, під пофарбованим вікном в салоні автомобіля був знайдений, хоча не дуже детальний, але досить відрізнявся туалет з туалетом і умивальником!
Це зараз. Ти можеш торкнутися і бути веселим.

Джерело: