Є машини, є машини. .

Вітчизняний світ!

Я працюю викладачем в м. Камишинівському відділенні Волгоградського державного технічного університету. Кілька фото з моєї роботи сьогодні.
Пост один, буде 17 фото

Це насправді наш інститут.

Наш відділ навчає фахівців в машинобудуванні. Я – технологи. Я не буду розміщувати лекції та практичні заняття - це навряд чи цікаво = Просто показати вам одну з наших металорізальних лабораторій. Пара поширених видів:

02 мар

03 мар

419562

Машини, хоча старий, але все в хорошому стані, робота. В принципі комплект обладнання дозволяє виконувати практично всі роботи по металу, включаючи термообробку.

Група верстатів:

04 мар

193063

05 мар

Широкоміцні верстати і токарні верстати. При використанні спецтехніки на них можна принаймні заточувати шийки колінних валиків (корінь і стрижень) - не проблема.
06 мар

р.

Наша наукова спрямованість - поверхнева пластикова деформація металів. Прототип роликового берега (захищений двома нашими патентами) на фото:

07 мар

Група фрезерування:

Машина для фрезерування контей. При використанні дивідуючих голів можна навіть вирізати гвинтовий паз на вал (уколи необхідно)
08 мар

514730

Його брат за кров =

09 мар

Вертикальний фрезерний верстат. Рукаючі літаки, лизати, підводи - це його гіпостаз!

10 хв

Команди в'язниці. На лівій стороні є знайомий наждачний папір, справа - це точність бурової машини.

11.

Закупівля. Бюджети ріжучої оренди проводяться на невеликій твердій робочій машині - машині для розпилювання.

12.

Нарізка профілю закатовані - на механічні прес-ножиці.

13 хв

Стрижка машина. Застосовується при обробці площин (але непродуктивно), а частіше виконувати шпонні шпони всередині редукторів і т.д.

14.

Також є візуальні матеріали - вузли реальних машин в розібраному вигляді. Студенти дізнаються не тільки про те, як працювати на машинах, а й їх кінематики.

15.00 р.

Це як плита частково нагрівається. Труба прилипає з підлоги, з якого гарячі попелиці повітря. Росія, хо = Але тепла взимку - кімната дуже велика.

16 мар

455189

Багато людей говорять, що обладнання старі, в 21 столітті! І ми говоримо, що інженер повинен знати основи обробки. Знаючи основи, знаючи, як працювати на машині, він знатиме, як розробляти, які інші доведеться зробити. Тільки з основ починається якісна освіта. До речі, колеги з інших установ Волзької області часто заздрять нас через наше обладнання - багато чого.

Це лише одна з наших лабораторій. Я продемонстрував основні машини, але є також зубні млини, і буріння, і фіксуючий сайт, секція технічного обслуговування - все необхідне для одного виробництва деталей практично будь-якої складності.

І нарешті, 17.

Що я кажу! Злий!
Дуже дякую.

Джерело: