Моя поїздка до Чорнобиля

У інтернеті є багато фото з міста Чорнобиля, Прип'ять, але немає фото мене. У продовження теми Чорнобильський музей в Києві вирішив розмістити більше фотографій.

Моя зацікавленість в Чорнобильській атомній електростанції, місто Чорнобиля, Прип'ять з'явився до появи знаменитої ігрової серії. Я не пам'ятаю точно те, що рік був, але він був у моїй школі роки. На екскурсію до цього музею Чорнобиля приймали багато інших київських школярів. Після його візиту ікони радіоактивності почали з'являтися в нашій школі на стілах і стінах.

Я повернувся до музею, збирала деякі дані, і один раз на сайті я побував на сайті, що пропонує екскурсію до зони відчуження. Вирішити негайно піти. Після маленької агітації серед друзів зібрали невелику компанію і пішли на шляху.

Перший пуповин - контрольна точка "Діти".

На контрольному пункті все суворо - список учасників були подані заздалегідь. Кожен паспорт перевірив.
На автобусі не залишилося місця (близько 45 осіб).

р.

Хоча інспектор був досить соковитим і приємним, але деякі тривоги почали з'являтися в душі.

Пройшов тест безпечно і введений 30 км. зона відчуження. Ми пішли взимку, але не було снігу. погода була осінь, похмура...

7624562

По дорозі ми пропустили багато занедбаних сіл. Деякі з них були розірвані до землі. Попри те, що в якомусь місці було село тепер скажуть тільки дорожні знаки в'їзду і виїзду в це село. І не місце будинків самі піднімуть маленькі пагорби з стуковим знаком радіоактивної небезпеки. Але були ті, хто залишився доначаним бульдозерами.

...

р.

Ми починаємо вийняти лічильники і вимірюємо рівень випромінювання.

...

р.

...

р.

У весняно-літній період, коли листя на деревах, ці занедбані села не видно навіть з дороги, хоча від дороги до будинків деяких 5-10 метрів.

...

Є багато побутових предметів, що залишилися в багатьох будинках. Більш цінні предмети, швидше за все, будуть

Тримати.

Я так повільно заповнювати пост, але в той же час я відключаю фотографії, бо у мене великий обсяг.

Ми переїхали в Чорнобиль.

Атмосфера і погода сумні. Ми не говоримо багато. Найпопулярніші

р.

Місцева фауна Користь здоровий в появі і дружній)

Ще один.

р.

Щось таке відкритий музей технології, які взяли участь у ліквідації. Не закривати достатньо.

461993

...

Місто Чорнобиля досить мало. Не було багато дивитися.

Додано до [mergetime]1333203068[/mergetime]

Джерело: