Тож я нарешті вирішив розірвати свою тишу і писати свою першу тему в YAP. Я хотів би присвятити моїм першим повідомленням до політики та закликати до справедливих виборів до чогось розумного, доброго, вічного та творчого, тому хочу розповісти вам про свою подорож до приватного притулку собак. Тут будуть деякі фотографії і оповідання про притулок і подорож.
Трохи про себе укриття. Це називається "Виклик предків". Створено близько 10 років тому групою турботливих людей. Раніше притулок був розташований в Тюшині, але потім, як водяний, вони просили нас, тому що він охолоджує і вигідніше зрізати гроші з будівництва іншого гіпермаркета, ніж дитячий садок, школа, і навіть тваринний притулок з якихось причин. І тепер притулок живе в Одінцовському районі. 20 км від Москви на Можаському шосе.
Зараз понад 400 собак живуть в притулку, а власники притулку і волонтери управляти своїми справами з ними, які приходять годувати собаки, ходити з ними, просто допомогти фінансово або з речами (продукти, ковдри, продукти харчування, медикаменти тощо). Кожна собака потрапляє в притулок з власними історіями за ними: хтось був викинутих екс-власниками як непотрібні (навіть, втомився від / алергій / дивився жахливі програми про божевільних домашніх тварин на нашому "оцінному" телевізорі), деякі собаки були просто народжені і жили на вулицях і були порятунку від комунальних послуг для зловживання траурними тваринами або собаками.
У притулку, яка існує на ентузіазму і любові до тварин, а не на державних фондах тварин створюють найбільш комфортні умови: збудовані заготовки, підгодівлі, роблять необхідні вакцинації, стерилізувати які повинні - лікувати. І звичайно, основна мета притулку – знайти кожного власника собаки, якщо це можливо. У деяких людей вже стали щасливі хостові друзі притулку собак, і собаки знайшли їх додому. Тепер покажіть вам про свою подорож до вихованця останнього неділю, 25 березня.
Все почалося з ідеї отримання собаки. І порода була абсолютно пурпурною, тому я почав шукати в першу чергу притулки. На сайті «Кале предків» я побачила собаку, що я закохався. Ось і там я знайшов людей через соціальні мережі, які йдуть туди до волонтера, через них прийшли до дівчини, яка передивляє вольєр цього собаки і разом з нею ми пішли в притулок. Звісно, я був запасом на ласощі і іграшки власного виробництва.
Ми приїхали в годину і п'ять хвилин до притулку. Коли ми входили до притулку, ми були розміщені на списку відвідувачів (серйозно!) і ми пішли до собак.
На в'їзді на територію ми зустрілися просто грою з усіх боків і специфічним запахом. Всі собаки в будь-якому корпусі ми пропустили себе в нашому напрямку і дійсно хотіли, щоб ми приходили до них і вихованці. Не вдалося протистояти, і хоча б кілька моментів були надані кожному.
Після того, як ми досягали нас вчотирьох, які також були неймовірно щасливими з приходом людей. Коли вони були випущені з корпусу, вони почали стрибати навколо нас, стоячи на своїх задніх ногах, сходження на муки і намагаються клацнути всю обличчя. Всі чотири були оброблені, щоб захопити добрих. І не тільки вони: собаки в інших заготовках також отримали смачні.
А потім ми просто ходимо собаки. Під час прогулянок всі фотографії.
Ось чому собаки привітали нас. На фото Саша вітає собак. Я пишу про кожну собаку індивідуально.
Продовжуємо прогулянку з активними іграх. На тиждень тому, коли я планував піти в притулок, я кинув собаку іграшки і приніс їх з собою.
Собаки подобалися іграшки, вони радо почали грати з ним і навіть влаштували мотузку мотузок.
Собачка названа вовною стеллю яскрава іграшка.
Його ім'я є умовним (перманент ще не був винайдений) для його зовнішньої зустрічі диким представником. Я назвав його Akela до себе. Насправді, незважаючи на зовнішній вигляд вовка, собака просто дивує: дуже скромно. Робко наближається і коли ви сидите з ним, захопивши його і затримайте його близькими, погладжування і погладжування торкнувшись на боці, він просто замерзає і зупиняє дихання від почуття блаженної радості, що це собака щастя ...
р.
І Джей (з яскравою особою), яку я любила, і Кай вирішив сперечатися на іграшки.
р.
вони
І знову.
833632
й
Jaya pretends, щоб бути сердитися, але насправді вона є свого роду і actionionate.
І це Теона намагалася гасити Сашу.
Незважаючи на її ганчі, вона дуже чарівна істота. Молода дівчина. Вона любить торкнутися і розповісти щось добре. Відразу падає на спину і пускає подряпину шлунку, яка є ознакою великої довіри у тварин.
Inga's грати Джей. Покинути її мотузкою.
Джей пішов шукав a іграшка.
Це Kai. Дуже життєрадісна собака.
В той же час, в кінці прогулянок я вирішив взяти картину кількох собак з інших кліток.
кількість двох
Натюрморт
груповуха
Натюрморт
Відео
Це був день в притулку собаки. Життя в такому хорошому притулку, звичайно, краще для них, ніж на вулиці або з жорстокими хостами. Але життя в дружній люблячій родині краще, ніж будь-який притулок, навіть кращий і найяскравіший. Всі ці милі і добрі собаки, рятувальні по догляду за людьми, знежирені і підстрижені попередніми власниками, як і раніше не втратили любов для людини. Вони чекають людей, які приймають їх додому. назавжди. Вони не повернуться до притулку через тиждень, тому що до їх сюрпризу вони виявляють, що собака в будинку не є предметом меблів і потребує уваги і виховання. І звичайно, любов людини, до якого вони відповіли взаємною любов'ю і лояльністю.
Для тих, хто бажає:
Адреса притулку www.zovpredkov.ru
Група в контакті: vk.com/zovpredkov
Веб-сайт: www.facebook.com/Zov.predkov
Сайт: www.zovpredkov.livejournal.com
Це його.
Джерело: