Я не знаю, що я хочу зробити це повідомлення. Здавалося б не правильно показати такий випадок, але занурення з одного боку (або рішення) приштовхнула мене до гріха.
Так леді і джентльмен, курка є обов'язковим.
Кожен самоогляд (і не так) автомобільний бренд має аматорський клуб. Це свого роду клуб, який я, в клубі Volvo Аматорський. Цілі та завдання такої організації є чіткими для будь-якого власника автомобіля, і щоб засвоювати себе, коли щось збите, відхиляється, - ми спочатку піднімаємо форуми для читання. Ті, хто не знає, як читати форуми, негайно поїхати до офіційного дилера або до «Вана» в гаражі.
Але клуб не просто приватний інтерес, оскільки він виходить. Проценти продовжуються ще - зустрічі, спільні заходи з іншими організаціями (не тільки автомобілебудування), рекламують клубні та автомобільні бренди через медіа та власні друковані товари, шукаючи партнерів у послугах та послугах, а також...
Що я хочу поговорити. Ми допомагаємо інтернату. Ми допомагаємо стільки, скільки ми можемо і можемо. Ми робимо все безпосередньо, без будь-яких фінансових переказів на рахунки. Наша діяльність включає в себе просто допомогу «підготовки» - прибирання снігу з дахів взимку, поліпшення приміщень.
Три дні тому ми пішли на інший захід.
Тут будуть 17 фото і короткі коментарі. Далі посилання і текст.
1,1 км Ми приїхали, чекали вантажівки і швидко розвантажили його. Діти, до речі, активно брали участь в процесі і допомогли перенести полки на складський майданчик.
2,2 км
3. У
4. У Перші вимірювання.
5. Умань Після брифінгу та професійного брифінгу розпочато збірку.
6. Жнівень Цей наліт залишився з попередньою дією, але став безкінечно і буде замінено пізніше. На даний момент ми просто підвішуємо замітку після складання.
р.
7. Про нас Діти жили навколо нас, і вони були щасливі, коли процес був цікавим для них. Я буду бігти трохи вперед і писати, що ці діти не зовсім звичайні – кожен має свою невелику проблему.
8. У Просто подивіться на фотографії. Процес складання був дуже швидко, але якість не страждала.
р.
9. Навігація
10.
11.
р.
12.
13.00 р.
р.
14. Це тимчасова назва, яка буде висить тут.
15.00 р. Фінальні доти для портрета.
, Україна
16.00 р. Герої мого посту. Одна людина пішов раніше, але ви можете побачити його на фото раніше.
539494
Я зробив одну помилку, шкода.
І ось цікаве посилання.
www.interfax.by/article/88880?page=1
Або якщо laziness перетинає...
У Мінскій та Мінській області відбудеться єдина спеціалізована установа для дітей-сиріт з інвалідністю. Виконавчий комітет Мінська готовий перенести дітей до інших дитячих установ, проти яких викладачі та педагоги категорично об'єднуються.
The факт полягає в тому, що Спеціалізована загальноосвітня школа No7 Мінськ є установою для дітей-сиріт та дітей, які залишилися без батьківського піклування. Тут живуть і навчаються за спеціальною програмою, дітям з відхиленнями в психофізичному розвитку - з синдромом внизу, серйозні проблеми слуху та зору та інших особливостей. Влада вирішила інтегрувати їх в звичайні школи, а також перенести школу-інтернат до іншої установи. Згідно з деякими звітами, ми говоримо про структуру Комітету з питань праці та соціального захисту населення, які планують розмістити дорослих людей на цих квадратах.
Наші діти повинні передаватися до шкіл-інтернатів No 10 і 11, а також до дитячого будинку No 3, де навчаються діти з нормальним інтелектом, наші школярі просто не зможуть адаптуватися: вони потребують особливого підходу, вони потребують особливого догляду, в кінці. Як фізично і психологічно, це буде дуже важко для них в новому місці, Interfax. показав кореспонденту в школі-інтернаті No 7.
Не тільки викладачі, але і самі діти, які отримали новини про можливі переїзди, вже спробували висловити своє ставлення до можливого переміщення: вони писали листи до Адміністрації Президента, в яких вони просили не закривати будинок. З аналогічним зверненням до органів влади зверталися викладачі та лікарі-стоматологи.
Офіційне положення органів міської влади є неоднозначним: Мінський міський виконавчий комітет каже, що діти з особливостями психофізичного розвитку потребують інтеграції, а ті школи, до яких вони будуть в даний час недооцінені, перед тим як їх прибуття в нові місця проживання і освіти буде відновлено.
На даний момент в Мінську знаходиться допоміжна школа-інтернат No7 для дітей-сиріт. Семашко, 6. Поблизу це міський клінічний шляхоанатомічний офіс, вторинна школа та дитячий садок для «спеціальних» дітей, а також навчальний майданчик залізничного транспорту.
У школі-інтернаті No 7, 142 дітей віком від 7 до 18 років навчаються та живуть.
Я зробив. Дуже дякую.
Додано до [mergetime]1333371665[/mergetime]
Також наша шафа.
Джерело: