Світ автомобіля 2012 ( Санкт-Петербург, SCC)

Кількість фото 38.

Добрий день. Я пішов до автосалону, щоб поділитися враженнями. Відразу я хочу відзначити, що виставка була успішною, порівняно з минулим часом (коли стенди стояли тільки Чжани ЗАЗ і Деу Нексія + Калина Путіна, яка присутня на кожному заході). Продається багато автомобілів, приготованих на продаж, в кожному можна було посидіти, оцінити, чи були питання – запитати консультантів. Подарує подарунки (наприклад, я видала безкоштовно дисконтну картку для мережі магазинів шин і дисків).

Ціна квитка становить всього 150 рублів - копійка.
Почати!

1. 2012 Chevrolet Camaro - Хлопці!

2,2 км Зовні машина, звичайно, є звірою – низький, м'язовий, агресивний. Але є одна проблема - це дуже незручно, дуже незручно! Для людей вище 175 см, немає нічого зробити в машині. Моя висота 190 і я ледь дістався там. АЛЕ МЕНЕ ПРОГЛЕ - навіть якщо ви сиділи комфортно, ви не зможете дістатися до скриньки коробки - це реально, з повністю розширеною ручкою, потрібно доходити ще 20 сантиметрів. Якщо машина хоч якось економить, то як їздити механіки не зрозуміло.

3. Cadillac Escalade з підвіскою повітря - дійсно класний

88495018

4. У Chevrolet Cruz в комплекті - добре виглядає, також з підвіскою повітря

р.

5. Умань Король виставки - Dodge Challenger SRT8 2012, з повним м'ясом. На жаль, було закрито.

6. Жнівень Він.

7. Про нас Аерозйомка капюшона - дуже якісно

8. Opel Astra в комплекті. Шукаю, але чи може хтось пояснити мені, чому редуктор Astra? Я може бути неправильним, і власники Opels тепер розкачати бочку на мене, але коли я переключився передач, було відчуття, що 2 кілограми волоських горіхів були прокатні в коробку - така шліфовка і кіскак стояв, що моя мама не загинула.

9. Навігація Opel Korsa 2012 з легким зовнішнім тюнінгом та повітряним бризуванням Kung Fu Panda

10. Hyondai Jenesis Kupe - Я сподобалося цей автомобіль. Принцип є таким же, що і камаро, але сидячи в ньому набагато зручніше + видимість краще.

11. вона.

12. вона.

13.00 р. Її двигун. Турбо – потужність.

14. Субару XV 2012 Я сидів в ній. Я хочу сказати, я любила машину. Багато людей говорять, що Subaru не так само, як і раніше. На що я згоден, але особливо до цього автомобіля виникають скарги – комфортні, просторі, яскраві.

15.00 р. Новий Honda Siwick 5D 2012 Спочатку, коли я бачив її на фото в журналі, я думав, Що за колесами? Автомобіль був дуже неприємний, особливо в спині. Але в реальності все просто протилежне - автомобіль виглядає досить приємним і стриманим, особливо якщо ви одягнете комплект тіла, як на цьому екземплярі, то все стає ще краще. Дуже приємно і незвично виглядає салон. Але на мій погляд, як і раніше закачали.

16.00 р. Honda CRV в комплекті. Я думаю, що це варто чекати.

17. Citroen DS4 і DS3 - ці автомобілі були найбільш круті дівчата і бабуся. В реальності автомобілі більше жінок, ніж чоловік. Але я сидів в кожному з них і я можу описати їх в одному слово - це смішний. Автомобілі дійсно виглядають незвичайними, яскравими і стильними, як всередині, так і зовні, але за кермом від багатьох пирогів і бампів можна заряджати в очах. Автомобіль нагадує орнамент.

18. ДС3. До речі, слід пам'ятати, що ці два автомобілі визнані самим геєм за результатами опитування самих геїв.

р.

19.00 р. Toyota Land Cruiser 100. Бездорога модифікація

588677

20. Земельна ділянка

21. На російських дорогах тільки з таким зазором і приводом

22. Відновлення та фарбування дисків

23.

24. Подати заявку Я нарешті сидів в ньому, і... приємно дивився. Відторгнення машини не викликає, це добре виглядає. Що потрібно для 250,000 штук деревини?

25. Калина Путіна - як вона хвора...

26. Новий Chevrolet Aveo

(доб. )

27. Шкода Фабія. Від звичайного Фабія відрізняється тільки комплектом тіла

р.

28. Аналогово з Шкодою Октавою.

29. Це, мабуть, мій вибір на цій виставці — Hyundai I30. Зрозуміло, сподобалося машину: Красивий вигляд, приємний і практичний інтер'єр, багате обладнання. Anyway, ебать його, дати мені два і загорнути його.

1 2 3 4 5+

30. Hyundai I40 - так само, як і I30, тільки седан і трохи інший інтер'єр

31. Він.

32. І нарешті, Nissan Juke. Одне слово, сита.

р.

33. Це.

Я зробив, спасибі вам дуже багато.
Вибачте, що не плутають, але й не плутають.

Джерело: http://