Вулична їжа в Японії.

Написання блогера zajcev-ushastyj

Хтось написав у коментарях, які я хотів би більше повідомлень про місцеву їжу. І я пам'ятаю, що протягом трьох місяців я мав фотографії всіх сортів гру, які брали на одному з фестивалів в рамках свята місцевого Нового року.
Чи можна назвати швидкою їжею - важко сказати. Безперечно можливо.
В короткий час подивіться, що можна їсти тут під час всіх свят.

Вони їдуть, як це, в «свіжих несанітарних умовах».
Я думаю, що це дуже добре.

Кіото Цукемоно (солоді та мариновані овочі). Кіото був відомий своїми солями на сотні років. Смак, як кажуть, специфічний.
У передпліччя - "Сугкі", різноманітні японські ріпи, також чисто місцевих, Кіото, рослинні.

Блюти з гарного тіста з начинкою і чудовою назвою «маніякс». Начинка традиційно - солодка азукі квасоля, і в наш час - всілякі речі, вершки, шоколад і т.д.

Цукерки. Цукеркова маса, пофарбована в різні кольори, непристойно складається в циліндр так, щоб малюнок виходить на зріз.

378362.

Фрукти в цукровому сиропі. У передпліччя скибочки ананаса, потім дрібні яблука. Є також полуниця, виноград, небезпеки...

646,000 Р

Шаурма? Подача турецьких товарів.

Кукурудза. Перший варений, потім обсмажений, полив (за бажанням клієнта) з соєвим соусом з цукром.

У передпліччя - оден, все рагу. Потім хлопець випікає окономіякі (як млинці з капустою, де кожен фарширований).

Сама okonomiyaki. У передмісті в алюмінієвих ванних кімнатах - всілякі порошки за смаком. Червоний - маринований імбир, зелений - цибуля, жовтий - крихти від темпури. Чому хлопець в оболонці кладе яйця зверху - не можу сказати. На жаль, прогріває їх перед розбиттям їх в окономіякі.

Каркаси, обсмажені на грилі над вугіллям. І змочена соєвим соусом.

Якоба. Локшина (пшениця!), обсмажена з овочами (примарно капуста, відпочинок може змінитися), м'ясо і спеціальний соус.

Печиво всі види.

Тай-яки. Також булочки з запеченого тіста з начинкою у вигляді тайської риби. Начинка зазвичай з азукі бобів. Але тут дівчина, очевидно, додає щось інше.

, Україна

Японські каштани "curi."

Р

Ніко-ман. Тісто фаршировані м'ясом (зазвичай свинина з овочами і спеціями), пропарюють. Тут дуже величезний.

Куші-яки. У цьому випадку курка, і в цілому, може бути що-небудь висаджена на палички і обсмажена в глині.

р.

Цукерки на паличках. У вигляді всіх сортів популярних особистостей.

Ось героїні одного з дитячих анімаційних серіалів (повно нескінченно, вже шостий (?) рік йде і кінець не видно).

Боби всі канди.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное