Если у вас нету дома

записує зальт

34 фотографії

Минулого року в Псковській області відбулася важлива зустріч з питань житла для дітей-сиріт. І сказав голова Андрій Турчак: Налаштуйте завдання разом з муніципалітетами, щоб принести житло до нормального стану, до якого діти повертаються. Регіональний бюджет краще витрачається за цією метою. Розробити окрему програму житла. Він також консультував регіональних посадових осіб, які вийшли на землю і подивіться на очі дітей-сиріт, які залишили дітей-сиріт і знайшли себе без житла. Це був пів року. Я пропоную вам подивитися на очі дітей-сиріт та житло, яке держава дає їм.

01. У Дорога до Псковської області взагалі не погана. Він поїхав 600 миль і не зустрічав жодного офіцера поліції. Не навіть постів. Красивий. Після 300 км хтось опинив асфальт, а потім був дивний сайт, де, очевидно, був метеорний душ.

02. Мар Автомобіль не схожий на дорогу і почав давати сигнали з різними лампочками світла. Я мав знайти послугу. Найближче місто Великого Лука. Майстер підключав комп'ютер і почав читати помилки. «Дороги погані, ці машини не виживають тут. Все руйнується, все це брудно. Як виявилося, Михайло Васильович досить заспокійливе оцінювання ситуації з дорогами в Псковській області. Я хотів дізнатися, хто він голосував. «Я завжди проголосував за Жиріновський, і тут я вирішив дати Путіну голос, давайте йому намагатися», - відповів Михайло Васильович.

03.03.2014 р. Це Misha. З сім'ї рано прийшло, занесе першу в корекційну школу-інтернат, а потім в школі-інтернаті для психологічно відродженого. Це цікавий момент. Міша має двоярусну сестру, з якою вона виросла. Він був відправлений на психічно відключений школу-інтернат для поганої поведінки. Це така техніка - не людина, не проблема. Чому підняти складний підліток, коли ви можете просто дати йому? Миша не знайшов школи, і вона залишається загадкою, як він навчився читати, писати і розраховувати. У віці 18 років вступив в психоневрологічну школу-інтернат і почав готуватися до самостійного життя. Після 2 років волонтери взяли його до життя.

888274р.

04.04. Нещодавно відремонтовано школу-інтернат. Він використовується в страшному стані. Misha йде на її старі друзі. Дошкільна школа пам'яталася п'ятими наказами, які пригнічують учні зі струнним пістолетом, а також струбими зеленими стінами. Тепер стіни рожеві, є навіть комп'ютер, але принципово нічого не змінилося. Не один намагається повернути людей до життя, щоб навчити їх працювати. Тексти пісень, а це означає: Ніхто не хоче.

05. Мар Ніч. Ми кладемо ближче до години, переглядаючи фільм. Перейти до місця Сонце. Тексти пісень, а це означає: Тоді я відчуваю, що хтось доторкнувся мені ... Я не розумію спочатку, я думав її уві сні. Почати, щоб повернутися ... хтось працює. Я не знаю, хто. Я даю, я киную когось. Він в коридор. Була миша під сорочку, говорить Міша. «Швидке пробігання. Я розповів цю історію в Баба Катя. Вона сказала, що якщо миша потрапила на ліжко, це означає, що я зроблю з будинку. ?

Мар Волонтер і фотограф Дмитро Марков каже: Коли ми взяли Міша з школи-інтернату, директор школи-інтернату не оцінив нас ентузіазмом і зрозуміли, що вона буде б звертатися до свого вибуху. Я слухав її і відчував в театрі абсурду: PNI є установою, яка надає послуги певній категорії наших громадян. Право на відмову від цих послуг не поступається права на їх використання. Миша, яка виросла в дитячому будинку, де несанкціонована допомога була лікуватися протягом місяця в психічній лікарні, важко вірити, але ви очікуєте більше незручності від директора. Уявіть, що ви ручите хутро для очищення, і ви сказали, що ви можете тільки підібрати його з дозволу директора і приймальної служби буде вимагати, що вона залишається в пральній машині назавжди. Приклад – цинічна, але суть того, що відбувається, передає точно.

Я прийшов до висновку, що установа має власний бізнес в кількості мешканців, що має прямий зв'язок з фінансуванням. Ця теорія згорла, як тільки вона стала відомою, що стільки, скільки трьох людей заявили місце для Мішино. Правда народилася в одному з наших вечірних бесід, коли Міша щоденно сказав, що він регулярно здійснював трупи духованих старих чоловіків і викопувати могили кілька разів. ПНІ цікавиться молодими, розумними і розумними хлопцями, на яких можна відкинути частину роботи вдома. Звичайно, я розумію відчайдушний стан справ в соціальній безпеці, і, загалом, як Міша, я нічого не проти неї. Але я проти оцінювання Міша як прибуткова сила праці за вартістю свого життя і її перспективи.

Я чесно намагався дістатися до директора і виходити з ситуації красиво, але усвідомлення того, що краса і методи не належать тут, я прийшов до школи-інтернату, допоміг Міша упак її речі і взяв її до Федькове, ігноруючи заборону директора.

07. Мар Ось як Misha знайшов свободу.

08. У. Тернопіль

09. «Федькове» – це проект, запущений у 2009 році з ініціативи двох волонтерів PROBO «Росток» – Дмитра Маркова та Дмитра Ніколіна, який в цей час працював з старшими студентами Бельсько-Устенської школи-інтернату для психічно-ретарованих дітей.

10. У місцевому магазині можна придбати все з телевізора до вінка.

11. Ми відвідуємо Кату. Міша прийшов, щоб допомогти їй з будинком. Вона навчила його працювати навколо будинку, дозволяла йому жити з нею. Я вчила прибирання будинку.

851110

12. 2 місяці тому, син Каті помер. Він втратив свою пам'ять в Афганістані. Після цього були невдалі спроби отримати компенсацію від держави, кілька невдалих шлюбів, в результаті чого він втратив свою квартиру і залишив дружину алімонією. Він почав пити і загинув у віці 53.

13.00 р. Баба Катя бджіл Misha не пити.

14. Походимо в Новосоколники. У квартирі, в якій, згідно з державою, Міша мала поселитися після виїзду з школи-інтернату.

р.

15.00 р. Є вона. Без вікон.

16.00 р. Немає нічого всередині. Все, що можна було вкрадено. Згідно з законом, для забезпечення житла необхідні дитячі садки після 18 років. Якщо було житло, держава зобов’язана підтримувати її в нормальному стані до 18 років. Якщо це не вдалося, компенсація платежу.

17.00 р. Квартира Misha стала денною для бездомних людей і наркоманів. Коли мама була роздягнена батьківських прав, пристосувати приватизоване житло для її неповнолітніх дітей. В результаті 50-метрова квартира тепер зареєстрована 8 осіб.

18 років У той же час держава переконує, що житло в нормальному стані: «Ді і ви можете жити». Вони насправді лежать. Для того, щоб Misha жити тут, потрібно сплатити багаторічні борги в оренду, зробити дорогий ремонт - тепер є ще не каркаси в квартирі. Не дуже зрозуміло, як жити в 2-х кімнатній квартирі, в якій присвоєно 8 осіб.

Р

19.00 р.

20.

21.

р.

22.

23. Misha намагається знайти її сестри, вона має жити поруч.

24. Але ніхто не заспівав, крім божевільної старої жінки.

25. Познайомитись зі мною. Він отримав волонтерів від нещасного випадку. Напередодні одного дня в офісі соціальних педагогів Порховської школи-інтернату Дмитро почув розмову про хлопця: жінки бояться, що в найближчих канікулах він буде втекти з школи-інтернату. Потім він запропонував взяти його. Кожен, хто оселився на цій ідеї, і протягом години об'єкт пройшов до Федькова, щоб познайомитися і побачити, що було те.

З Misha 2.0 все пройшло миттєво: він не тільки приєднався до нашої компанії, але і, поділивши ідеологію, почав розбити стереотипи про хлопці з Белського. Misha використовується для того, щоб мати дядько, мій вік, до речі. Він підбирав хлопця на відпочинок від школи-інтернату. Останній рік, мій дядько помер, збитий. На той час, коли хлопець був в школі-інтернаті, а потім ми показали.

Тепер Міша навчається в будні дні, приходить до Федькове на вихідні, допомагає навколо будинку і вирощує розсаду для теплиці на спальні підвіконня.

Миша позиціонувала як складний підліток, і зараз через чотири місяці, незрозуміло, чи маю зайві вимоги до труднощів, або в Федьково-педагогічних аномалії. В цілому «діффікулт підліток» є дивним терміном, який, здається, пропонує антоним у вигляді «підлітокage simple». Цей idiom породжує ще більш нерозривне поняття «реосвіта», і я іноді ембаррасував тих, хто говорить про це серйозно.

Єдиний вираз, який підходить для підлітків. Дорослим охоче витрачають свої енергетичні бойові дії — фриенди, вулиці, і я не знаю, що ще — не схожа на те, що вони пропонують гідну альтернативу.

Вплив є наслідком влади: для того, щоб уникнути непорозуміння, я прагнув уточнити, що влада - щира повага до чужого досвіду і прагнення відповідати її ведмедика - не має нічого спільного з мозковою миттям, популярний неприйнятність дорослого, який впевнений, що наявність досвіду в собі має на увазі визнання і право його вкладати на інші.

26. У віці 8, Міша була взята з м'яса, і він був у дитячому будинку. Будинок Міхету також не допускається, оскільки він був зареєстрований матір'ю, від якого він був прийнятий. Це, після виходу школи-інтернату, йому доведеться повернутися до будинку, з якого органи опіки взяли його 10 років тому.

27. Мати в середині. Не спілкуйтеся з Misha.

28. Номер.

29.

р.

30.

31. Місцеві

р.

32.

33. Ми були про те, щоб залишити, коли раптом Міша атакувала деякі родичі. У в'язку з почуттям вони вирішили допомогти йому і дати йому гроші. Миша відмовляється в будь-який спосіб, але після того, як тітка потрапила на коліна і пообіцяла кинути табло, вона забрала гроші.

34. Увечері він прийшов до Опочки (вражається на другий О). Походимо на прогулянку в нічному містечку... Женья з'явилася несподівано. Він стояв у темній алеї, ми ходимо вниз.
Що ви хочете зробити тут? він запитав.
до Ми робимо звіт про нічне життя Опокка,
- Я тут... Я не звідти, я можу приїхати з вами?
Приходьте!
«Я не вдарив мене, я вставив нові зуби, це життєздатність ...» попросив Женью.
до Ми боїмося!

Далі Женья взяла мене на безкоштовне пиво і слухати. Він сказав, що він служив в армії, нещодавно виписаний і тепер працює для свого брата на пилососі. У армію, кожен був курсом "Даги". «На перший день вони намагалися змусити мене мити їх. Я відмовився і вдарив їх бос. Тоді я збив. Всі вони зробили. І не російських стояв мене, хоча вони були в більшості. Сookie. Але я не ламав. Я б не вмирав, ніж вимити чорний. Він втратив зуби.
- Чи можу я попросити вас питання? - Судденно попросив Жень.
- Приїхати.
А замість того, щоб попросити, моя дружина зірвалася на мене і почала посміхатися.
до Що таке? Як? він запитав.
до Що таке? - Ми не розуміли.
- Як зуби? Чи є це океї? Головна

Щоб бути чесним, зуби Жені були трохи рідкісними і заточеними. Але ми не розчарували його і запевнили, що все буде добре.

Всі

Джерело: