“Китайська загроза” – Що це

Перед поїздкою до славного - дверного замка, я був дуже схожий на мої знайомства - посипаю на все китайці, розглянув їх, щоб хтось не далеко від мавпи. Після того, як живете тут, я почав думати. Важкий. В основному, що я був неправдивим, і Китай є другим Сполученим Штатів, які незабаром залишають їх далеко за владу. За мої спостереження, будь ласка, під kata.

По суті, не натягувати на серйозний аналітичний огляд. Так, досить, особисті спостереження та деякі висновки.
Почнемо з стереотипами, які я спробую розбити.
Перш за все, ніхто не бере Китай або китайський військовий серйозно. Він проявляється в жартах, захоплюючих і схожих на них. Це далеко від цього. Китайська армія має близько двох мільйонів чоловіків, що робить її одним з найбільших армій світу. Всім відомо. Але якщо психічно відреставрований дієслово «Гі, і що вони споїть нас, або що?», то інтелігент як заперечення цитують слова В. Суворова «Це необхідно боротися не за кількістю, але за допомогою майстерності». Але майже ніхто не визнає, що навчання, обладнання та професіоналізм Народної Лібераційної армії Китаю є одним з кращих (якщо не найкращий) у світі. Давайте розбити його вниз.
Бойова спроможність армії складається з трьох основних чинників - матеріально- матеріальної підтримки, підготовки військ і моральних сил. Про перший – військовий бюджет КНР становить понад 100 мільярдів доларів. Це приблизно чверть федерального бюджету. Досить подивитися на якість уніформ китайських солдатів, на добре загартованих грабах китайських танкерів і пілотів, на змаганнях близько 15-20 (!!!) людей за рангові та профільні посади, на щоденних рейсах забору бійців (які літати не коли вони видають гасіння, але кожні 2-3 дні в будь-яку погоду), на пансіонатах військового персоналу, на корпораціях, таких як Е (Шеньян Air Corporation) (Я знаю про це, тому що це в столиці провінції де я навчаюся), зрозуміти, що армія тут є елітною, де не всі змушені досягти відмінних результатів поту. І якщо раніше зброя були переважно придбані, то тепер, використовуючи вкрадені запозичені розробки, всі свої. Що стосується підготовки військ, якщо ви набираєте кращі з кращих (і в такому конкурсі це досить реальний) і приводите їх щодня до сьомого поту (який також спостерігається з власними очима), а також надати їм відмінну їжу, уніформу і обладнання, після чого їх професіоналізм відключається масштаб. У день травня були демонстрації - шоу. І, дав патріотизм китайського, їхнє дидаїн для іноземців, їх впевненість в Центральності Китаю і його роль у світі, мораль також досить висока (багато незламна, але мораль - це те, що не можна вимірювати в числах). Таким чином, висновки ПЛА – це дійсно найрізноманітніша, бойова та озброєна армія у світі. Тут необхідно зробити примітку, що не все називається армією, яка зношує форму. Наприклад, у ДПРК армія налічує понад 10 мільйонів осіб, але не можна вважати фрахт брудних голодних ламків, які обурюють уніформи армії МВГО. У зв'язку з тим, що заперечення пізніше.

р.

Другий стереотип про небезпеку окупації Китаю сусідніх країн. По-перше, цей варіант подій найменш очікуваний через особливості китайської психіки. Якщо ми занурилися в історію, ми знайдемо, що не одна кампанія завоювання не починала з території Китаю, навпаки, вона була захоплена всім, хто не ледачий - від Генгісахана до Японії. Тим не менш, Китай всмоктував все це, його культура і ментальність «змовила» і підкорювач «поганий» і залишився тут, приймає локальні правила. Чому боротися, коли ви можете просто поглинати його? І через це, війна завоювання є щось дика і незрозуміла для китайської. Так не варто боятися. Але проблема з територією дуже гостра. З більш ніж 9 мільйонів квадратних кілометрів, тільки половина підходять для життя, яка дуже щільно заселена. Решта - це Гобі Десерт і Іннер Монголія, міста, в яких (Urumqi і Hoh Hoto) майже оази, а гори Тибета, столиця яких (Lhasa) більше нагадує фортеця, ніж сучасне місто. Земельна ділянка для сільськогосподарського виробництва і навіть менше. Так, в цьому плані китайська повинна бути боїться – особливо з тих пір, як вони вже давно були серед нас. У Приморському краєзнавстві, а потім він буде гірше. Кількість населення провінції Гайлонцзян становить близько 40 млн. осіб (20 разів більше, ніж у Приморському краї).
(Ми на слизькому схилі спекуляції та кон'єкцій.) Придбання землі біля вас. Відправляючи студентів, які навчаються в усіх країнах світу незалежно від витрат (у будь-якому великому місті світу ви знайдете китайських студентів з Гавани до Сіднея), які потім повертаються в Китай. Відправлення величезної маси товарів, які давно зайняли весь світовий ринок. У моїй раді, це показує тільки одне: Китай має чітко стати світовою владою і готується до припуску долоні лідерства у світі, заміні США.
На мапі розташована приблизна кількість земельних ділянок, орендованих Китаєм

Третій стереотип. «Китай – Третя країна світу». Чи потрібна віза в Китай? «Дякуемо!» Такі фрази я часто чую від друзів, читайте в Інтернеті і т.д. Дестройс елементарний. Вистачить приїхати в Китай і подорожувати по ньому. Водіння через Шанхай Maglev (єдино в світі), що блукає через центр, дивлячись на будівлю китайського банку, збираються на глибоководний порт вартістю близько 5 мільярдів доларів на 15-кілометровий міст, що літають в Пекін, дивлячись на Олімпійське місто, їздивши по швидкісній залізничній дорозі до Тяньжина, захоплюючи 40-кілометровий міст з Циндао до материка. В ході цього бажано насолоджуватися дорогами, які можна порівняти з автодорігами (товщиною подрібненого каменю та бетонних подушок близько метра). Оплатити в транспорті з телефону, який підтримує NFC, а також знімати гроші з 100% китайських банкоматів з логотипом «Unionpay». Також бажано розраховувати кількість дорогих вагонів в провінції, кількість тостерів на заводи практично всіх світових фірм. Після цього, якось кількість заперечень різко схильна до нуля. Але кожен віддає перевагу сидіти в домашніх умовах і старатися на що не бачив.
Майже всі глобальні корпорації переїхали в Китай. Для того, щоб покласти його неоднорідно, я буду називати заводи Bosch і Simens, Mercedes і BMW, монтажні магазини Apple і багато іншого. Тільки Китай не тільки надає складські сайти, отримує персонал і технології, які відразу йдуть в дію. І якщо 20 років тому слово «Китайський» означав «сіті», тепер я подумав 5 разів про вибір «Європейської або китайської».
скандал між Сполученими Штатами та Китаєм за визнанням юань як світової валюти на парі з доларом є ще свіжим у пам'яті. Як ми пам'ятаємо, хоча припускаючи наші щіки, це були Сполучені Штати Америки, які перебували в позиції мангару. У зв'язку з тим, що квартал ОВДП проводиться Китаєм і фактом, що Китай і Росія вперше в майже 70 років почали здійснювати взаємні розрахунки на нафту не через долар, а безпосередньо (в доларі є тому світова валюта), один прогноз полягає в тому, що Китай знаходиться на парі з Сполученими Штатами і найближчим часом захопить їх.
У другій половині ХХ ст. ІМГО не далеко від дня, коли юань з'являться в обмінах всіх країн, заміщення долара і Бейду і Цінгхуа стане синонімом з Оксфордом і Гарвардом.
Дуже дякую. Звичайно, все це чисто моя особиста думка.

Джерело: