Слезами на язках

Тут будуть десятки фотографій. Будь ласка, не курка - постріл на стрічку св. Георга.

Народився в Россі - народився в тюрмі
Щоб бути народився в тюрмі, щоб отримати ебать.
Так сумний, ось arithm ...
"Шизолофренія"

Волгоград - дуже специфічне місто. В принципі, єдине, що він може бути гордим (і активно) – битва Сталінграда.
Для тих, хто вивчив останню історію з нових підручників, дайте мені пояснити: Битва Сталінграда є ключовою битвою Великої Вітчизняної війни, а вся Друга світова війна. Він був звідси, з правого берега Волги, з Сталінграда, що Червона армія, або, швидше за все, поїхав назад німецькі фашистські загарбники. Народився у Сталінграді.
А Парад Перемоги в Волгограді завжди був ключовою подією. День Перемоги відсвяткував тут набагато більше, ніж Новий рік, або будь-яке інше свято. Пон.
До нашого міста були захоплені переселенцями з Астрахана. Я думаю, що всі мешканці Астрахана перекрили себе більше одного разу, коли Сергій Божонов був підтверджений як намісник Волгоградської області. Тому, що місто тепер є безкоштовним.
І тепер парад.
Я ніколи не бачив такого свята. По-перше, центр був закритий. І не тільки для їзди. Кожна 2-3 метрів з'явилися копси.

Вступ був тільки один. Для мільйона міста. І це вхід через металодетектори.
Смуги витримали червоно, як помідори під гілкою надмірних ерозій. Але, вони мають роботу – не хочуть працювати, бути пацієнтом.

Як результат, кожен, хто прийшов до свята, був замкнений на патчі Алеї Героїв. Загальна площа - 800 кв.м. У деяких великих будинках, і тут для мільйона міст.
Зрозуміло, що 99% не змогли побачити будь-який парад, незважаючи на те, що люди стояли біля підніжжя пам'яток, а деякі навіть ситі на деревах.

І не втратив нічого.
Так що нічого не було
Раніше в Волгоградському параді був одним з кращих в країні. Ні, Москва, Ленінград, навіть Київ завжди були кращими, але Волгоград слід негайно.
Тоді вони припинили більше і витрачали менше на людей, але принаймні він був !!!
І цей рік не був Немає маршів, немає техніки ... Пара колон внутрішніх військ і це Шам'я - сумка.

І більше.
На День Перемоги Волгоград відварився. У будь-який час був наповнений людьми, скрізь пісні, танці. У юнаків побили ветеранів і давали їм квіти. Поле кухні, стрічки здаються в кожному куточку. Атмосфера відпочинку.
І сьогодні тиша.
Я дивився на копах, викреслених вздовж доріг і запам'ятався фільм «Елюсові авженці»: «І вздовж дороги мертві з косою підставкою». І тиша. . ?
Так це. Немає маршів, не стовпців військової техніки. Деякі копси вздовж доріг.

І тиша... Місто вимирає. Я тільки побачила ці пусті вулиці на ранок 1 січня. На тротуарах з'явилися менше автомобілів.
Але, дамн, не на свято !!!

Це його. Не буде сльози, шкода. Це просто небезпека. Про те, як бразенлі і непристойно останню п'яту від людей.
Агер, тому що ви розумієте, що все це зроблено для того, щоб відірвати від пам'яті людей інформацію, яку ми неможливі люди, життєрадісні люди.
Після того, як мої діди ще пам'ятають, як це було і як воно повинно бути. Я знаю з своїх оповідань. У моєму дитинстві були слова і пісні про те, як великі і сильні ми.
І що відбувається через... Людина, за цей курс в 5 років забуде всю велику величність Перемоги і наші діти побачать, що Гітлер загинув Брюс Вілліс.
Для завершення пари фотографій зміни охорони відзнаки на пост No1

Дуже дякую. Я не отримав обіцяний десять, шкода.
Всі

Джерело: