Що хоче жінка?

Так сталося в Росії, що 14 лютого у Києві відбувся регістральний на 8 березня. Тільки якщо навесні необхідно привітати кожну жіночу, то на День всіх закоханих, якщо ви не сультан з гаремом, вам потрібно тільки один подарунок. Але що таке ...

Коли ви даєте щось дівчині, будьте готові, що ви можете зробити тільки хороші речі і прохолодну упаковку не вийде. Ви повинні думати про те, що сказати, щоб зробити гарне враження.

Букет квітів

Я знаю ці квіти ваших улюбленців, тому я отримав рано вранці, вирізати їх і зібрати їх разом.

Вранг: Тут ці квіти! Я загинув тебе. Я просто побачила їх, нагадав мене про вас, як красиво. І загинув їх. Я тебе приніс. Ви можете поставити їх в воду. Щоб зробити їх повільно...

Крістіан Лоубутин взуття

Право: Мед! Я знаю, що ти думаєш про ці черевики вже давно, тому що ви продемонстрували мене каталогом і говорили про це. Я думаю, що ваш чудовий стиль підкреслить красу ваших струнких ніжок, хоча я зізнаюся, що розмір 45 був непросто.

Вронг: Тут ви йдете, ще одна пара взуття, які ви будете носити один день, якщо вони підходять! (загадуємо, що у вас немає великої кількості у вашій родині?) А потім ви кладете їх в шафу з іншими 9,000 парами взуття. Ще один $200, проведений нічого. Я сподіваюсь, що ви щасливі, і ви зупинитеся даючи мені ці пошкоджені каталоги!

Смартфон високої екранності

Я знаю, як смарт ви, так що я думав, що ви цінуєте його! Це високоекранний смартфон з великим екраном VERY - ви будете комфортно спілкуватися онлайн або дивитися фільми. До речі, я вже завантажив свій улюблений фільм «Три метри над небом» в якості Full HD – ми можемо дивитися разом, поки ми йдемо до вашої матері на поїзді.

Вонг: Мед! Я купив у смартфоні Highscreen на 12,990, хоча і з еміентного бренду обійдеться 20-25 тис.! Зберегти гроші !!! Є чотириядерний процесор і 1 Гб оперативної пам'яті, і екран охолоджується HD роздільною здатністю і ви знаєте, я вирішив не дати вам нічого - все буде шахтним! Я вже встановив Dead Trigger і потрібно для швидкості, щоб піти самостійно до вашої мами!

Мар Шанс парфуми

Цей чарівний аромат доповнює ваш образ, як елегантний і привабливий.

Вранг: Ось ще одна банка цукрової палички на столі. Я не знаю, чому ви закінчите з них так часто, але іноді ви відчуваєте так погано про них, як ви приймаєте ванну в них. Так я вгадаю, що я мав право купити велику пляшку. І будьте обережні, мабуть, золото в ньому, інакше вони не будуть настільки дорогими!

Звичайно, непросто знайти правильні слова в кожній ситуації. Тому, якщо ви боїтеся говорити занадто багато на зустрічі, дайте подарунок в тиші. Якщо ви вказали з подарунком, будь-які коментарі будуть зайвими, а вдячність у вигляді надмодного крему для гоління 23 лютого не займе довго чекати.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное