Як болт викручений в когось.

1,1 км На зиму, на вулиці, по якій лежить мій шлях від дому до роботи (встановили лише 3 зупинки), встановлено нові зупинки павільйонів, які чекають снігу, вітру і дощу.
Гарний, скляний і так далі, але знаменитість, яку вони були чисто від нещасного випадку через мої несправності.
Як правило взимку я прогулявся по дорозі на зупинку і не виглядав на павільйоні, але коли весна прийшла і дорога, на яку я ходив трохи з водою і розплавився снігом, я вирішив піти по патрульній арці уздовж дороги (на зиму я не ходив на ньому, тому що вона повністю змащена снігом з дороги).
І ось де ми побігли в нього на патоар ... не за ним не можна ходити перед ... довелося йти по дорозі ... в цілому незручність невелика, але все ж неприємна.
Через тиждень я їзда на велосипеді як звичайно, але близькість зупинки до дороги була трохи напруженою. І в день я взяв цю картину і відправив скляний болт до Ілля Варламову за нагороду.

(до 6 фото)

2,2 км А 9 квітня виходить новий вибір болтових претендентів, і я бачу свою картину з моїм описом zalt.livejournal.com/547135.html. Не чекаю, щоб бути опублікованим, але я задаю, як це закінчиться.
У статті опубліковано на офіційному веб-порталі kem.kp.ru/online/news/1125510/, які потім, судячи за датою та часом видання, передруковано усіма іншими онлайн-публікаціями.
І наступного дня, 28 квітня я побачила кілька чоловіків, які стоять за зупинкою, розмовляючи про те, що живо, надягаючи пальці в зупинці, навколо неї, потім в одному і розширюючи руки.

3. квітня 29
Навісні працівники, Камаз з гравієм, бордюром і бетономішалка.

4. 30 квітня
Ігровий майданчик після зупинки готовий.

5. Умань 3 травня
Власне, вона працювала.

р.

6. Жнівень Як виглядає вона ззаду.

Я дивлю, якщо болт зумівся гвинтом або був рубаний і швидко виправити?

Джерело: