Я зустрів Ельдорадо на АЗК «Каділлак».

Я хотів би поділитися 11 фото. Вони натискаються, якщо хтось хоче трохи більше деталей.
В даний час не може допомогти, але бути цікавим. Хлопець поїхав в красивий автомобіль, а також вирішив додати газ.
Я пішов до нього і сказав йому трохи. Я запитав дозвіл на отримання деяких зображень. Він сказав: "Захопити його, взяти його."
Як моторний коханець, запитав його, «Ви відчинили витяжку, або хотіли б подивитися на двигун карбюратора? й
До мого сюрпризу людина не турбувала, відкривалася і дозволила взяти кілька фото мотоблока.

Р

Власник автомобіля був досить адекватним і дуже готовий відповісти на мої питання. Як зрозуміти це, автомобіль 76 років. Він був привезений до Норвегії 11 років тому.

р.

В цілому є кілька американських автомобілів в Норвегії.
Вони мають ті ж божевільні митні обов’язки. (хоча, на відміну від Росії, люди в Норвегії цілком здатні платити її)
Однак автомобілі старше 30 років не падають під звичне митне оформлення.
Вони очищаються як "ветеран-кар" (вартість імпортації порівняно копійки)

Це дав мені надію в майбутньому, щоб купити собі щось з УВС, щоб консолідувати основну чоловічу сумність - відсутність хорошої ерекції.

У той же час я тільки подбаю про функціональність автомобіля (стара колта видно на фоні).

Крім мене, ця людина зацікавила відвідувачів інших станцій. Вони також приходили і торкнулися язика.

Чистий перець, в Норвегії ви не можете їздити конвертований круглий рік.
Він був просто теплою весною і чоловік вирішив прийняти дочку для поїздки. І в цілому, такі автомобілі тут називають «дивний автомобіль»

р.

Хтось побачить мене з тим, що «приховувати коментарі ... тільки фотографії»
Але я думаю, що це досить ясно. Добре авто.

А закуска 4 фото витяжного простору.

Якщо я не змішав його, це 8.2-літровий двигун.

Як говорить, «У Америці бензин не продається, але розподіляється. й
Вони можуть мати можливість встановлювати ці двигуни.

Ps просто помітили - це запасний акумулятор?

Це фото показує, що він не підключений.
На жаль, тут немає часу вивчити моторний простір.
У мене з'явився газовий вокзал, і сказав, що мій автомобіль не допустити інших з приходу до колонки ... Я мав би зніматися знімок.

Так це кінець. Дуже дякую.

р.

Джерело: