Вони живуть лише 40 років.

Зроблю свій наступний мотоцикл їздити в Індонезії, я вирішив піти в вулкан Кава Yen і подивитися з власними очима, як люди живуть і шахтні сірки, які ледь живуть на 45 років в більшості. Я прочитав про них багато разів, побачила їх на телевізорі, але я не розумію, що спонукає людей, які мають вільний вибір, працюють для носіння і сльози за 8-20 доларів на добу.

Сульфур знаходиться лише в декількох місцях на планеті, і одне з тих місць - вулкан Кава Yen на сході Індонезії.

р.

Висота вулкана становить понад 2000 метрів, спуск в кратер, до озера, близько 300 метрів вертикально.

Сходження на краї кратера займає близько 1,5 годин пішки. До цього на зламаній дорозі потрібно пройти 3-4 години. Велосипед повинен бути лівим. Сходження тільки допускається пішки.

р.

У цьому регіоні працюють лише близько 200 осіб, які працюють на виробництві сірки.

12.7 млн.

Ця маленька людина, за зовнішнім виглядом, тільки 23 роки. Вага, близько 55 кг. На плечі кошики з сірою вагою 78кг

Сульфурські маркери живуть близько тижня в наметі біля творця. Вони змінюють місце прей, в залежності від того, де вулкан видає сірку в кратері. До сих пір ці місця близько 4.

Кілька місяців тому індонезійська влада закрив цю поле і проходження до вулкана, під приводом життєво-відновлювальних приладів. Проте, видобуток триває, і я зумів піднятися на вулкан і спускатися в кратер з індонезійським гідом.

Під час дня сірники роблять два до трьох прогулянок вгору, потім вниз, до бази crater, де місцеві сірчані покупці недорого купують його від робітників. Таким чином, працівник за одну прогулянку, що переносить на плечі від 70 до 80 кг заробляє близько 8 доларів на прогулянку.

З самого початку люди, які працюють без будь-яких газових масок і респіраторів в нижній частині кратера, повинні підніматися дуже крутий, слоновий схил до краю. Ось близько 300 метрів вертикально. Я спробував зробити це з легким рюкзаком, і він взяв мені 20 хвилин. Ведуться роботи з сідлом 70-80 кг на плечі.

1268966

Навчитися до вершини вулкана, навіть з 3 кілограмовим рюкзаком, непросто. Ведуться роботи – все палити молодим чоловікам, від 18 до 40 років (не одне життя довше) можна зробити день для 3 прогулянок максимально, кожен раз від 70-80 кг. Це близько 20 км в день, в тому числі майже вертикальні ділянки.

На вершині вулкана близько п'ятисот метрів від кратера, стоїть барраки, з кухнею і найбільш примітивними побутовими предметами і двома рядами коробок-малих порогів, де працівники сплять, коли вони не живуть внизу кратера. Також є вихідне зважування витяжної сірки.

Це те, що там виглядає дельфур. Поціновувачі запропонували, якщо ви смакуєте невеликий шматочок, то енергія збільшиться, а в той же час загоює на шкірі. Я спробував його. Пара сорок пізніше загострився швидко, але стрибки енергії не відчували. Пахнуть нестерпно сірки та інші муроли. Іноді вітер переніс хмару диму прямо на нас, а потім він став досить нестерпним. Не зрозуміло, що ці люди переживають навіть один день.

9448999

Для того, щоб не зануритися від отруйних фумерів, працівники постійно курять дешеві сигарети, з яких вони постійно кашель. Вони кажуть, що без сигарет для роботи недостатньо міцності.

790225, Україна

Порожні кошики – це не більше 10 кг. Бар виготовлений з розщеплення бамбука, а кошики, звичайні, плетені.

р.

Знаючі люди запропонували, що уряд спробував закрити депозит під приводом життя, але реальна причина полягає в тому, що конкурентна фірма верхнього покупця області сірчаного покупця закриває офіційне служіння навколишнього середовища.

- відео

Після години в кратері голова починає прикусити. Ведучий, молодий хлопець, також запропонував швидко піднятися до країв кратера, особливо тому що вітер постійно поїхав до нас клуби зношеного диму.

Лікар в місцевій лікарні сказав, що найстаріший живий працівник - 46-річний чоловік, який був постільним місцем протягом 5 років. Не вдалося перевірити це, але всі робітники поглянули 15 років старшого віку.

р.

У той момент, коли вітер переніс хмари диму в іншому напрямку, мав незвичайно бірюзовий колір, який ще не бачив в природі, хоча я відвідав десятки вулканів у світі.

р.

Озеро скошене з прохолодним синім. Вона сказала, що глибина цього озера становить 500 метрів. Можна розчинити в цій кислотній воді протягом декількох хвилин.

р.

Провідник заявила, що протягом декількох місяців до мого прибуття деякі групи російських, або диверсів, або вулканісти в спеціальних просторах, що занурилися в озеро. Щоб вірити це непросто...

Ще один спосіб вижити внизу кратера, відповідно до робітників, щоб постійно вишити деякі бавовняні і паперові тканини.

Підйом до автостоянки біля підніжжя вулкана, де ми залишили наші мотоцикли ще 1,5 години. Після години в кратері я почав хворіти. У невеликій кав'ярні, що ще один провідник, що зберігся на вході в заповідник, ми зробили себе, як найдорожча кава в світі - Копі Лувак. У Лондоні або Сінгапурі Starbucks одна чашка кавових витрат між $50 і $100. Вартість нас набагато менше. Кава виготовлена з сорту Арабіка, після того, як мусанг-маленька рахунка-подібна тварина ввечері піднімає кавовий кущ і вибирає на вечерю найкращі зерна на гілці. Тільки мідії можуть це зробити, і тільки дикі.

р.

Джерело: