Про рибу в Норвегії

Норвегія миється трьома морями: Баранти, Північна і Норвезька. Всі три моря холодні. Найсмачніша риба в холодній воді. Не дивно норвезька кухня заснована на рибних стравах. Зареєструватися

доб.200

2,2 км По дорозі, навіть богиня допомогли людям північної землі формувати кулінарні вподобання. Після того, як час, бог відьмяного Тора з серця вогневої блискавки і відриву в дебаркадер вікінгів, в якому вони зберігають запаси сухого коду. Баркас згортається до землі і, через кілька днів, голодні воїни викопують в попелиці і знайшли досить їстівні тушки. Ліквід називається lutefisk. І в міру, що чекає на наступний точний удар Thunderer Thor в рибо-наповненому капелярі є порожньою окупацією, технологією замочування висушеного коду в замоченому березі золи досягла сьогодні.

Тут страва gourmet під назвою rakfisk. Прісноводний форель не знімається в холодильнику протягом декількох днів і його, щоб покласти його злегка, сметану. Ось це бродіння, майже згортається гострою, терпкою і дуже специфічною солодкістю тіла риби і з'їсти з задоволенням і рясною слиною.

Під час рибного сезону вся берегова лінія Норвегії вішалка з кришкою на сонці. Це дві різні продукти. Кліпфікс - висушений і солоний код і морква - сушений, але несолений код. І якщо клипарта або ірфіск не привозиться до готовності так, щоб шкіра риби висохла, і всередині м'яса залишалася половина - це вже буде блюдо boknafisk.

Сальмон маринований в спеції з великою кількістю доданої цукру є неймовірно смачним живітним ласощом з назвою gravlax. Традиційне копчене лосося називається Rectlax.

Але я не втомився від похідних норвезьких слів, я перейде до непромислової риболовлі. З десяти норвезьких човнів, човнів або яхт. Відпочивали з води, які живуть не більше двохсот метрів. Жителі великого міста обов'язково мають будинок ставкою. Код, кішка, суплікація, менока, морський диявола, морський бас, давок, галибут, lure, сказава - все це може бути практично цілий рік круглий спійманий в морі або в fjord.

Вся риба спіймана шерстю блиску з пікером або сережкою вздовж дна. Устаткування розраховане на десять кілограмів риб. Тим не менш, це легко отримати гачок сорок-а-кілограма, що мешкає море, а потім потрібно молитися Богу Одін, щоб витримати та достатньо міцності, щоб витягнути монстра на поверхню.

3. У У мене є пілкер в руці. Моя рука велика. Маса застібки 200-300 грам.

4. У Захоплює рибу.

776816

5. Умань Тривіальна норвезька бахрома. Рукоятки і триста цвях. Без нього не можна піднімати рибу на човні.

р.

6. Жнівень Маленький лов

7. Про нас

8. У Спочатку заточуємо ножі.

9. Навігація Риба ріжуча.

10.

11. Зуб смугастий. Не кладемо пальцем у роті, це буде трохи!

12. Підготовка філе

13.00 р.

14.

15.00 р. Ви можете зробити це.

16.00 р. Масло, борошно, невелика сіль.

17.00 р.

18 років

19.00 р.

20. Увечері хтось великий був мисливською рибою. Неподалік.

03039, Україна

21.

22. Це там, де вони рибали. Ночівля. У години сонце знову зросте. Полярний день практично почався в північній Норвегії. Ніч ніколи не темний. Це його.

Джерело: