20 травня 2012 року відбулося відкриття Клубу Джагуарської боротьби. Я мав шанс взяти участь у цих змаганнях, де я підписала через клуб Jaguar на Facebook.
Проект Jaguar Fight Club – це конкурс на непрофесійні вершники, які об’єднуються найяскравішішим для швидкості, любов до легендарних британських автомобілів та перемог.
25 зображень
Про десятки автомобілів різних характеристик взяли участь у змаганнях, і кожен з них змагався у власних класах. 200лв і 500л є двома великими відмінностями.
Спосіб малювання лотів я отримав ручний Jaguar XJ l 5.0 AT LWB, ви можете помилуватися характеристиками тут
На колесах були три забіги: перший з інструктором. Припустимо, ви отримуєте таке прискорення, що зняти пасажирську площину, як невинна відверта.
79054, Україна
Другий - навчання, їзда, інструктор, який допомагає дістатися.
І третя є основною, для того, щоб час був. Для того, щоб вагони не поєдналися на доріжці, яка буде дуже дорогою для учасників, вони випустили пауза навпіл і невеликими порціями.
Це те, що вони говорили на попередньому лекції. Якщо ви подряпини, вам доведеться придбати з невеликою знижкою. Він працював переконливо.
Спочатку забіг був запланований для проведення в шоломах. Але Jaguar є безпечним автомобільом, навіть якщо драйвери, такі як водій. Огляд був безкоштовно!
Ось ми йдемо! Повітря пахне каучук, бензин і адреналін.
Доріжок 3 км, а в багатьох місцях, обладнаних додатковими конусами, щоб ускладнити подорожі. Наприклад, спеціальні ворота, в які ви вводите, різко праворуч, різко зліва і вихід. При швидкості проходження таких перешкод досить екстремальний без підготовки. Я мав збити пару конусів і їздити на траві.
Для кожного збитого конуса на головній перегоні було надано штраф 5 секунд, який, з загальними аналогічними показниками, мав досить серйозну вагу на лінії обробки. Зрозуміло піти спокійно, але краще.
Р
У перегонах майже всі основні моделі Ягуару. Це XK, XJ і навіть заряджена версія XKR.
У головній забігу я не зумів збити конус, що я був дуже щасливим.
У районі 90 км / год, на вершині 150-160
У свою чергу, якщо ви не знизите газ, його легко переходити до трави, і це автоматична декальифікація.
Почати з прапором все право. False старт 20 секунд. Так що це не має сенсу йти прямо.
р.
Погода була щаслива, вона була літня тепла!
Асфальт провів великий.
р.
Адреналін
р.
Ведуться роботи інструктора і давали емоційні коментарі та натяки. Але це 80лв, звичайно.
На фінішній лінії ви хочете виходити і лежати від перенапруження і навантаження на вестибульний апарат, але ви повинні міцно стояти на ногах і дати інтерв'ю при свіжих враженнях.
Р
Чим більше драйверів були добре! Ампули з кров'ю свиней F1, наприклад
Р
У тому ж місці відбувся тест на передачу Land Rover jeep, де кожен міг подолати такі гойдалки, наприклад, і переконайтеся, що вони були надійними.
Також в окремому секретному гаражі поруч, була проведена виставка атрибутів James Bond - автомобілів, секретних шпигунських речей і навіть детектора брехні!
Ягуар і організатори! День вийшов яскравим, насиченим і літом легко.
Джерело: