Пост гордості у людини

Цього тижня я стояв біля входу та виходу залізничного вокзалу Ладоги та читав Брав Новий Світ чекав друга, яка не збиралася незабаром. Все було досить mundane: тітки в зелених жилетах розподіляють літальні апарати, щоб купити пральні машини зі знижкою, люди пішли назад і вперед. У модно одягнений хлопчик попросив гроші за квиток на батьківщину. Я чекав досить довго і помітно, що бізнес хлопець не поступився: загалом, за півгодини або годину він забив трохи менше 50 рублів.

Я пропустив початок руху. Коли я виглядав, я бачив хлопця в штани, з його взуттям полірують і куртку з краваткою над білою сорочку. Як я розумію з контексту, він кинув ранений дер, знімаючи токени на підлозі, бо він був пізно на весілля, і залишив свій гаманець в своєму повсякденному одязі. Люди лікували запашний зал з невеликою кількістю полум'я, ніж хлопець з його квитком на батьківщину. І сталося несподіване: хлопець пішов наречену, взяв його до касового реєстру і взяв його токени з грошима, яка отримала за годину приниження. Я був дуже здивуваний цим, і так як я не можу допомогти груму, я повинен принаймні допомогти цьому хлопця, або за цим курсом він точно не збирається в будь-якій точці.

Щасливий зал подякував хлопецьу і вилетів на крилах любові, і хлопець повернувся до його копійки, де він продовжував просити гроші за квиток. [next] Я пішов до нього і запитав його, скільки він був відсутній і запропонував купити його квиток. На шляху до каси, виявилося, що його ім'я Сергія і в св. Петербурзький він прийшов до свого друга з тижня і половина тому для деякого роду призначення, де він провів всі гроші, і тепер повертається до рідного міста для тестової сесії в університеті.

Я спокійно перевірила свою історію: паспорт мав фото дуже схожий на нього, тільки трохи молодше, але однаково наївно, ім'я Сергія та посвідку на проживання Архангельського. До останнього моменту він не вірив, що я хотів би просто купити його квиток, і я не можу зробити інакше після того, як він дав гроші за свою гордість (і просити гроші за годину їсти багато гордості) до повного незнайомця. Він залишився чеком поїзда на вокзалі (тренер все ще далеко), і я пішов, щоб познайомитися з другом, який вже прибув і чекав мене.
через Ljfun

Джерело: