Краса на карті

Ілля Варламов пише:

У Москві відбуваються жахливі речі. Під чохлом ночі і в світлі дня люди фарбують наше місто. Вони роблять це повільно, але обов'язково. Спочатку вони забарвили бордюри в ідіотичні зелено-зелених тонах, потім бордюри збігаються і зайняли бочки. Далі під фарбою були гранітні клумби, стіни будинків вистилаються мармуром і навіть моніторами відображення інформації. Не можна розуміти логіку цих людей.

Я думаю, що ці люди небезпечні. Після всього, як тільки місто працює з клумб, бордюрів і стовпів, вони візьмуть на вікна, автомобіль і навіть пішоходів. Я бачив схожу справу в психічній установі в Нідерландах. Він не хотів нічого зробити. Вранці він не знайшов колод для збирання його чіпів. Потім він почав гасити аксон навколо підстав у пошуках дерева. Я дуже страшний, що один ранок люди з кольоровою фарбою почнуть атакувати Московіти. Ми повинні зупинитися!
12 фото під штангою

01. Мар
Вони використовуються для фарбування бордюрів і парканів. Ніде ще в світі вони фарбують бордюри в таких ідіотичних тонах, але незабаром всі бордюри вибігаються.

02. Мар
Потім ці люди почали залити фарбу на тротуарах. Схіппі жовта фарба, на якій багато пасток-на зиму впало Але б тротуари почали...

03.03.2014 р. А потім люди з фарбою перетворили стовпчики з шліфованого граніту на Бульверському кільце!

04.03.2014 р. Вони швидко забарвлюють весь граніт! На жаль, полірований граніт не призначений для фарбування, тому через місяць фарба почала чистити.

05. У

06. У Після того, як місто вибігло з стовпів, люди з фарбою атакували клумби біля залізничної станції Павелецький. Красиві гранітні ліжка забарвлені неприємним кольором вночі. (Танки до Миколая для фото)

07. Мар Сіра фарба заповнює всі інформаційні дисплеї

08. У. Кілька років тому офіс мера витратив мільйони рублів на їх монтаж

09.03.2015 р. Всі вони забарвлені зараз.

10. Люди з фарбою вже почали шукати на оздобленні пішохідних переходів на Тверській. Вони застосовуються тестові удари і готуються до іншої атаки.

11. Люди з фарбою особливо люблять фасади будівель, де холики наносять всілякі написи. Замість миття від небажаного мазка, його просто фарбують фарбою. Половина будівель в Москві тепер в патчах.

12. Типове фарбування. Фасад шліфованого граніту заливається сірою фарбою. Так багато будівель були зруйновані.
Ситуація є критичною. Що ми робимо? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Джерело: