Коли ми зробимо все більш розумним?

Учора, на шляху від роботи я застрягла в дикій машині на трасі, було довгий ремонт дороги, але, як правило, кожен йде досить швидко. Ну, я думав, що деякі страшні аварії, дорога була заблокована, тому ми йдемо в годину на чайну ложку ...

Про годину пізніше я бачив причину аварії. Я справді дивився, щоб сказати нічого!

Ось схема:

Це місце десь на карті: map.yandex.ru -/CRa4NYlL

На жаль, мій телефон знаходиться під ремонтом, і рецептор все ще не приїжджає з місця народження височинного сонця, тому я пропустив можливість його знімати.

На трасі ремонти почали близько двох місяців тому. Поки одна провулка виконана, вона заблокована і потік допускається на половині зустрічі - нормальне явище. Раніше така дорожня ситуація тільки знизила швидкість потоку на 20-30 км / год. Але що я бачив вчора, мій виховання не дозволяє описати правильно. Що таке?

Тепер візерунок:
Я кинувся в сірому струмі, у мене є червоний автомобільний головоломка на лобі в аварійних ситуаціях з обпаленим бампером, перед ним є якийсь іноземний автомобіль (червоний на діаграмі), коли я поїхав навколо нього, я бачив обпалений правою стороною. Цей зовнішній автомобіль стоїть на вершині залишків пластикового паркану, ніс на вантажний альтанки (зелений). альтанки вдарили блакитний автомобіль. Логічно, розумний хлопець на червоній іноземній машині переповнить ще один розумний хлопець на вантажівці, який був кермом в крайньому ряді ходової смуги. Пасажир вирішив повернути, або відрізати вантажівку, а вантажоперевезення відповідно не пропустили або помітили іноземний автомобіль. Ми проведемо всі емоції про логіку цієї ситуації.

Я сам подумав, що це був глянець, але усвідомлення кількості моронів (червоний і рожевий), які перенесли на широку дивідуючу, дорожню сторону і назимку, втрачивши в мертвий кінець і сходження, порушуючи на нормальні водії в чорно-сірих автомобілях, я пам'ятаю в якій країні я живу... Але розминання країни неправдано. Хто ми! І на жаль, я жити серед цих людей.

Після того, як пляшкове, пробка простягається на чотири кілометри. Чотири кілометри від пилу через фейки, які вважають себе розумним і більш важливим, ніж інші. Там також був натовп води Ятлов, який пішов на зустріч самостійно, без знаків, маркування ... В цей час ступінь занурення був небаритним, і я поїхав їх в лобі, зв'язуючи фари і захоплення, як... Звісно, виявилося, щоб приїхати їх назад до відділення, але не для довгих: вони захопили мене і полилилися, простягаючи гучно. Хоча потім я заспокоївся і зрозумів неадекватність і неефективність моєї дії, але що я зробив, я зробив.

Фак, люди !!! Чому ви думаєте, що краще, ніж інші? Буде б 1, 2,5 або 20 ідіотів. Але їх число було кілька сотень! Про нас

Взагалі...

Питання:

1,1 км Чи існують інші версії цих чотирьох транспортних засобів?
2,2 км Хто б полум'я? (права риторика)
3. У Ваші дії, якщо ви їдете в чорний потік.
4. У Ваші дії, якщо ви їдете в сірий потік.

П. С.
Після приїзду в поліцейську станцію, я зупинився і запитав інспектора, якщо він знав про нещасний випадок і що сталося там. Він відповів, що він знав, і що «вони були відправлені там, як два автомобілі», хоча я не бачу будь-які автомобілі з ліхтарем на шляху. Хоча я не помітив, що пилосос.

Джерело: http://