Будуємо каюту!

На місці, але не було електрики. Організації, які займаються електропроводкою, змушені зробити якусь структуру, тому що не можна покласти лічильник і щит в поле. Похід на ринки після читання анонсів мінімальні витрати вагона 40 тис. Ми вирішили зробити це самостійно. Але буде 18 фотографії. Кінець несподіваний )

Вирішили зробити 3 на 3, це фундамент!

Ми отримали підлогові ремені!

Ізольована піною, додана пароізоляція!

1289466

Різні види

Ми обрамляємо стіни!

Рамка стін 2

Поставте стіни! тимчасовий посилений, що буде зручніше в рівні, щоб видалити все!

р.

стінки

р.

Стіни 3

2980-1978

Тоді вони почали чистити стіни, потім я зрозумів, що я не столяр і ДУЖЕ потіли при цвяхуванні листів!

У мене було найкраще рішення для моєї роботи. Водонепроникний і в принципі дешевше фанери. Не вистачає уваги інших. Подаруйте мені hug, хто піклується про те, щоб зробити будівництво важче!

Займав близько половини години на аркуші, як і, але я гасила руки в масолі!

Габаритний зображення

Потім ви побачили отвір в стіні під вікном і дверима! Увімкніть вікно!

Переглянути 2

Ми зробили все близько 5 днів. Пам'ятайте, що це було! Не існує фото, де вони зроблені на даху рафтингів, кладуть пару листів на дах вже, трохи закріплюють і кладуть на причіпний день, щоб покласти двері і обшити дах металевим профілем!

І тут...

Хмари були на останніх фото і тут. Занурення урагану і це.) Урочище зведений будинок і розсіяний його в районі 15 метрів, покрівля була проведена 20 метрів!

Ось панорама польоту!

Тепер ми смартуємо, ми купили пернуму молотку, і ми не боїмося нічого! Довгий день вони виділили нігті і кладуть все в пальці! Зачекайте продовження! Я зробив!

Джерело: