498
Підсумок
Весь Япов довгий час не зробив постів, багато речей. як звичайний для написання, я апологізувати, тому що я писати, не дивлячись на монітор. замовив мене цей раз незвичайний сувенір, а саме підставка для келихів, катання на мотоцикл наших ворогів, часи 2-ї світової війни ) використовувала все відповідно до стандарту, листового металу, підшипників, плівок, круглих черв'яків, мідної і металевої труби, пара паяльних залізних і величезної палі паяльників. oh так, фото буде 26, я буду закінчити.
Виріжте метал, закріпивши щити під колесами.
Він прокинув підшипники в вогонь, щоб спалювати твердопалив.
Ось фактичний водій мотоцикла, пасажири будуть однаковими) загортають скляну гальмівну систему.
Габаритний зображення
Коляска готова, так як вона вийшла, я зробив її великим, добре, я пізніше переробляв лист металу ріжу і стиляв коляска, були спеціально виготовлені великі стібки, я думав, що це буде так веселіше, в кінці я не втратив, сувенір був спочатку запланований, аля картина, як комічна книга, що ви побачите.
Р
Свічка з іншого кута.
Він витягнув залізні труби з старого джгулю (з власного) і фактично зробив каркас.
Передній вид, всі в кислоті.
3837699
Ох, варта )
1990Р. 2199Р.
далі за допомогою такої палички, для забивання і кульки з підшипника зробили боковини бака, збиті на балкон за годину, ймовірно, ) колодязя і цистерни самому від смуги металу, у вигляді скидання згину.
Я спробував його, я думаю, що він підходить.
Циліндри мотоцикла розташовані горизонтально. Мій сусід від роботи привезли штамповані квадрати, вирішили зробити їх, пара болтів, з боків квадрата (зняти в кришку), що двигун готовий.
72004097
нижній вигляд.
позаду.
з труб гальмівної системи зробили 2 вихлопні труби (таутологія виявилася))) в плані фрази, а дуги для двигуна.
передній вигляд.
Важна довжина мотоцикла вже помітна, тому я почався в відвалі від колісного крісла (довгий виявився, мені довелося розбиратися і скорочувати його).
Він вже скорочений і прикріпився до мотоцикла, а задні щити з'явилися в його місці.
Перегляд з іншого боку.
р.
реєстраційна табличка на місці )
припалений фарш і панель інструментів.
Майбутні пальці, ручки, ноги пасажирів
По суті, вони вже сидять на своїх сидіннях.
машинний пістолет, або кулемет, я не знаю, від чого був під руки
фото своїми руками, ніжки. але є готовий. пофарбувати пензлем, фарбою кування і зверху залити сріблом з повітряної кулі, добре і лаком для цього )
докладніше.
І, нарешті, спасибі всім, ви можете курчати.
Джерело:
Виріжте метал, закріпивши щити під колесами.
Він прокинув підшипники в вогонь, щоб спалювати твердопалив.
Ось фактичний водій мотоцикла, пасажири будуть однаковими) загортають скляну гальмівну систему.
Габаритний зображення
Коляска готова, так як вона вийшла, я зробив її великим, добре, я пізніше переробляв лист металу ріжу і стиляв коляска, були спеціально виготовлені великі стібки, я думав, що це буде так веселіше, в кінці я не втратив, сувенір був спочатку запланований, аля картина, як комічна книга, що ви побачите.
Р
Свічка з іншого кута.
Він витягнув залізні труби з старого джгулю (з власного) і фактично зробив каркас.
Передній вид, всі в кислоті.
3837699
Ох, варта )
1990Р. 2199Р.
далі за допомогою такої палички, для забивання і кульки з підшипника зробили боковини бака, збиті на балкон за годину, ймовірно, ) колодязя і цистерни самому від смуги металу, у вигляді скидання згину.
Я спробував його, я думаю, що він підходить.
Циліндри мотоцикла розташовані горизонтально. Мій сусід від роботи привезли штамповані квадрати, вирішили зробити їх, пара болтів, з боків квадрата (зняти в кришку), що двигун готовий.
72004097
нижній вигляд.
позаду.
з труб гальмівної системи зробили 2 вихлопні труби (таутологія виявилася))) в плані фрази, а дуги для двигуна.
передній вигляд.
Важна довжина мотоцикла вже помітна, тому я почався в відвалі від колісного крісла (довгий виявився, мені довелося розбиратися і скорочувати його).
Він вже скорочений і прикріпився до мотоцикла, а задні щити з'явилися в його місці.
Перегляд з іншого боку.
р.
реєстраційна табличка на місці )
припалений фарш і панель інструментів.
Майбутні пальці, ручки, ноги пасажирів
По суті, вони вже сидять на своїх сидіннях.
машинний пістолет, або кулемет, я не знаю, від чого був під руки
фото своїми руками, ніжки. але є готовий. пофарбувати пензлем, фарбою кування і зверху залити сріблом з повітряної кулі, добре і лаком для цього )
докладніше.
І, нарешті, спасибі всім, ви можете курчати.
Джерело: