Мотоцикл сувенір

Привіт всім, в цей раз я замовив велосипед знову, модель попросила Suzuki bandit, але не обов'язково, «як вона виходить, так це буде» – слова особи. Я дивився на фото, з'ясував, що робити... і час виходить, я думаю, ОК, Бог з ним з Сузука ) Що відбувається.
були замовлені колеса для майбутнього велосипеда (за його батьком) від професійного повороту, що сталося ) ОК, руки, як там, переробляти, він і за що подякувати вам, заточувати їх на наждачний папір, при цьому заточування, вдалося пити пару бджіл ) довгий в одному слово.

Мотоцикл сувенір

Це майбутні спиці, я думав, що 5 променів на молоці дуже нічого.

Мотоцикл сувенір

О, хлопці, не перерву 40 фото, я даю вам знати, коли я зробив.
Зірочка зрізалася і пропалюється в заточений диск, при цьому маніпуляція проводилася з іншим колесом.

518180р.

виделка з мідних труб так, передній щит був фарширований з листового металу.

Мотоцикл сувенір р.

Я побіг і подивився на мотоцикли в Інтернеті, і для того, щоб не зробити це, було прийнято рішення про ескіз малюнка ) - це не малюнок, просто зручно шукати і зробити.

Мотоцикл сувенір

Фінальна версія дико відрізняється від малюнка, для гіршого або для кращого - ви розповімо мені пізніше ) зробили каркас, кубики внизу - це для його фіксації.

Мотоцикл сувенір р.

2 полум'яні циліндри, 500 cc кожен)

Мотоцикл сувенір

вітраж і монтується на каркасі, разом з коробкою

Мотоцикл сувенір

Було прийнято рішення зробити бак складну форму, в кінці я пошкодив її, перший малюнок або досить ескіз.

Мотоцикл сувенір

Нижня частина така ж, тільки більш і зміщена назад, тепер боковини більше не вирізати з одного шматка ... вирізати на шматки і припалювати все, 3 години пішли в резервуар, це було траншею!

Мотоцикл сувенір р.

Ось що сталося, я заточував його на наждачі, натерти її з боків отвору, і я закінчую її пізніше, і головне - зібрати всі шматки, щоб побачити симетрію самого мотоцикла.

Мотоцикл сувенір р.

Ось шліфувальні отвори.

Мотоцикл сувенір Р

фотографії не всі високоякісні, тому що руки брудні, і камера не дуже хочеться бруднитися. 3 більш великі горіхи з'явилися на цьому фото, я не знаю, що там, очевидно, частина коробки або зчеплення )

Мотоцикл сувенір

Задній кінець, де колесо, так званий ручник, я вирішив зробити так, як Honda VFR, це коли колесо тільки тримається на одній стороні, я збираюся показати його цікавим.

Мотоцикл сувенір

Вид з іншого боку.

Мотоцикл сувенір

Хвіст вже зрізається, припалюється, але не обробляється.

Мотоцикл сувенір

Банки витяжної системи майбутнього.

Мотоцикл сувенір р.

Я повернувся до бака. У мене є лист мідь, він більш тонкий, ніж лист з ноутбука, я вирішив приклеїти отвори до нього, але олово все ще зробляв себе, шви звичайно не повністю поліровані, тому я шкодую, що я загинув так багато часу на танкі, і «розфарбувати» не видали.

Мотоцикл сувенір

Бак знаходиться на місці, хвостик знаходиться на місці, потрібно прикріпити вихлопну систему, щоб подивитися на велику картину.

Мотоцикл сувенір

Я провів одну трубу під дном, другий вирішив прикріпити до першого і не вести другий автомобіль.

Мотоцикл сувенір

Далі фотографії хмари, я апологізую заздалегідь. Головна Я, ймовірно, виправила щось, я не пам'ятаю себе, але тільки я взяв фото, це означав щось важливе.

Мотоцикл сувенір

І це боковини, я не знаю, як це сталося, щоб зробити їх, але я щасливий з результатом.

2623745

У великих горіхах пропалюється кулька з підшипника, знайдена в гаражі 2 зв'язки з бензопили, вони вписуються в двигун гармонійно, я думаю, став схожим на реальний ) добре, і цей захист закривав зазори, я хотів результат.

Мотоцикл сувенір р.

Ось ще одна картина.

Мотоцикл сувенір

Останні доти дійсно в хешті, тому що мотоцикл все ще летять в Амурській області ) дивляться з вище.

Мотоцикл сувенір

фари, підлокітники, кермове колесо на місці, так як він може так відшліфувати, але пофарбувати в світлий колір, пофарбувати повітряну куля фарбою ... один кінь все видимий, вам потрібно його шпаклівка, шпаклівка, але ... час, є час.

Мотоцикл сувенір

заднього виду.

3777000 р.

Двигун, це не зручно?

Мотоцикл сувенір

Ну, в кольоровому стані, трохи фото, я дійсно шкодую, що я пофарбував його таким чином.

Мотоцикл сувенір

1,1 км

Мотоцикл сувенір

2,2 км

Мотоцикл сувенір

3. У

Мотоцикл сувенір

4. У

Мотоцикл сувенір

5. Умань

Мотоцикл сувенір

6. Жнівень

Мотоцикл сувенір

7. Про нас

Мотоцикл сувенір

Ну і, мабуть, останній, будь ласка, не курка або троля занадто багато.
Для мене це те, як він вийшов бюл або ducati монстр ) Спасибі всім за зелений.

Мотоцикл сувенір Р

Джерело: