Мотоцикл сувенір

Привіт всім, в цей раз я замовив велосипед знову, модель попросила Suzuki bandit, але не обов'язково, «як вона виходить, так це буде» – слова особи. Я дивився на фото, з'ясував, що робити... і час виходить, я думаю, ОК, Бог з ним з Сузука ) Що відбувається.
були замовлені колеса для майбутнього велосипеда (за його батьком) від професійного повороту, що сталося ) ОК, руки, як там, переробляти, він і за що подякувати вам, заточувати їх на наждачний папір, при цьому заточування, вдалося пити пару бджіл ) довгий в одному слово.

Це майбутні спиці, я думав, що 5 променів на молоці дуже нічого.

О, хлопці, не перерву 40 фото, я даю вам знати, коли я зробив.
Зірочка зрізалася і пропалюється в заточений диск, при цьому маніпуляція проводилася з іншим колесом.

518180р.

виделка з мідних труб так, передній щит був фарширований з листового металу.

р.

Я побіг і подивився на мотоцикли в Інтернеті, і для того, щоб не зробити це, було прийнято рішення про ескіз малюнка ) - це не малюнок, просто зручно шукати і зробити.

Фінальна версія дико відрізняється від малюнка, для гіршого або для кращого - ви розповімо мені пізніше ) зробили каркас, кубики внизу - це для його фіксації.

р.

2 полум'яні циліндри, 500 cc кожен)

вітраж і монтується на каркасі, разом з коробкою

Було прийнято рішення зробити бак складну форму, в кінці я пошкодив її, перший малюнок або досить ескіз.

Нижня частина така ж, тільки більш і зміщена назад, тепер боковини більше не вирізати з одного шматка ... вирізати на шматки і припалювати все, 3 години пішли в резервуар, це було траншею!

р.

Ось що сталося, я заточував його на наждачі, натерти її з боків отвору, і я закінчую її пізніше, і головне - зібрати всі шматки, щоб побачити симетрію самого мотоцикла.

р.

Ось шліфувальні отвори.

Р

фотографії не всі високоякісні, тому що руки брудні, і камера не дуже хочеться бруднитися. 3 більш великі горіхи з'явилися на цьому фото, я не знаю, що там, очевидно, частина коробки або зчеплення )

Задній кінець, де колесо, так званий ручник, я вирішив зробити так, як Honda VFR, це коли колесо тільки тримається на одній стороні, я збираюся показати його цікавим.

Вид з іншого боку.

Хвіст вже зрізається, припалюється, але не обробляється.

Банки витяжної системи майбутнього.

р.

Я повернувся до бака. У мене є лист мідь, він більш тонкий, ніж лист з ноутбука, я вирішив приклеїти отвори до нього, але олово все ще зробляв себе, шви звичайно не повністю поліровані, тому я шкодую, що я загинув так багато часу на танкі, і «розфарбувати» не видали.

Бак знаходиться на місці, хвостик знаходиться на місці, потрібно прикріпити вихлопну систему, щоб подивитися на велику картину.

Я провів одну трубу під дном, другий вирішив прикріпити до першого і не вести другий автомобіль.

Далі фотографії хмари, я апологізую заздалегідь. Головна Я, ймовірно, виправила щось, я не пам'ятаю себе, але тільки я взяв фото, це означав щось важливе.

І це боковини, я не знаю, як це сталося, щоб зробити їх, але я щасливий з результатом.

2623745

У великих горіхах пропалюється кулька з підшипника, знайдена в гаражі 2 зв'язки з бензопили, вони вписуються в двигун гармонійно, я думаю, став схожим на реальний ) добре, і цей захист закривав зазори, я хотів результат.

р.

Ось ще одна картина.

Останні доти дійсно в хешті, тому що мотоцикл все ще летять в Амурській області ) дивляться з вище.

фари, підлокітники, кермове колесо на місці, так як він може так відшліфувати, але пофарбувати в світлий колір, пофарбувати повітряну куля фарбою ... один кінь все видимий, вам потрібно його шпаклівка, шпаклівка, але ... час, є час.

заднього виду.

3777000 р.

Двигун, це не зручно?

Ну, в кольоровому стані, трохи фото, я дійсно шкодую, що я пофарбував його таким чином.

1,1 км

2,2 км

3. У

4. У

5. Умань

6. Жнівень

7. Про нас

Ну і, мабуть, останній, будь ласка, не курка або троля занадто багато.
Для мене це те, як він вийшов бюл або ducati монстр ) Спасибі всім за зелений.

Р

Джерело: