Поїздка ЄВРО-2012

Написи jeka

Ми в середині 2012 року. І, звичайно, я не можу уникнути такої події, особливо враховуючи, що це ще не відомо, коли буде така реальна можливість відвідати матчі європейського чемпіонату.

1,1 км Відправлення з Мінська 8:44 (12.06) кінцевою станцією поїзда є герой місто Брест (12:53). До наступного поїзда я не думаю, що я буду знати місто. Я, мабуть, просто їду в центрі міста.

Поїздка ЄВРО-2012

2. Brest-Zabolotye (14:13-16:35 12.06). Український кордон. Я не знайшов нічого цікавого за допомогою інтернету в Заболотії. Ну, якщо хтось цікавиться заводом деревообробного заводу та харчовою переробкою, а також церквою висот хреста, то явно не для мене. І я не маю часу побачити ці пам'ятки давнього села (1510).

3. Заболотей-Ковель (17:27-19:12 12.06). Я багато часу тут! Єдине, що хвилює мене - це пізня година, хоча це не дуже рано. Я думаю, що це буде щось. Наприклад, дерев'яна церква, аптека Фрідриксон і може знайти щось цікаве для себе особисто.

4. Ковель-Львів (1:19-5:45 13.06). Я дуже сподіваюсь, що весь цей час я буду в змозі спати, як я чекаю, що я буду витрачати весь день прогулянка по місту, і погода не дасть мені вниз. Десь, але у Львові я не нудь. Великий, красивий, старий місто, де я впевнений, що я знайде багато, багато, багато цікавих речей. До недавнього часу, після матчу Данія-Португал, я збираюся повернутися до Білорусі (Я навіть у мене є зворотний квиток), але шанс зробити власні налаштування і... наступна точка моєї зупинки повинна бути Київ !!!

5. Львів-Київ (13.06-15.06). Я не думаю, що у мене є проблема з поїздами. Який час отримати квиток, я не знаю. У будь-якому випадку, ви повинні провести одну ніч без сну, тільки питання, куди? Де провести ніч, а де провести половину дня свого часу – у Києві або натюрморт у Львові? У Києві планується відвідати матч Швеція-Англія (15.06). А також в майбутньому, 24th, відвідавши четвертийфінальний матч.

6. Київ-Мінськ (15.06-16.06). Я ще не знаю. Я маю іспит на 16 і я повинен відвідати. Є два варіанти: перший дорогий і швидкий - поїзд від Києва до Мінська, або другий знаходиться на мікроавтобусі до Чернігова, там дизель до Гомель, і туди поїзд до Мінська, цей варіант дешевий, але набагато довше.

7. Про нас Забутий кварталфінали в Києві. Ви можете здійснити другий спосіб в пункті 6. І це спосіб і інший спосіб.

8. У Я хочу піти на півфіналі у Варшаві, але це виглядає так, що я повинен відмовитися.

6:45 км Хмарний годинник прокидає мене і деякі цікаві мрії пролягає. Задайте мені питання, не знаючи багато чого, де і як я перемістив годинник до 6:58. І падати за кілька хвилин... Через кілька хвилин 7:36!!! Я стрибую різко і в паніковому стані і почати думати, що робити, чому не відкликається сигнал тривоги, я зловлю поїзда? Я швидко підтягую перших штанів і запустіть на кухні, щоб розігріти їжу. На коридорі я познайомлюся з очищувачами, перед яким я не з'явився в кращій формі - гомілки зверху, босоніж в тапочки, джинси з неприпустимою шириною і зануренням ременя. Але вони були настільки зайнятими, як «добрі» речі, і як багато кращих речей в Росії, які не звертають увагу на мене. Я поклав сковороду на плиту і повернув в приміщення, перекиньте решту одягу в сумку і побачили, що сталося на годинник сигналізації. Він був 7:58 на ньому... Після того, як все, є сила, яка запобігає нам від сну через дуже важливі події. Після заповнення шлунку з їжею я поставив на мою «фарю» подорож, щоб заповнювати духовною їжею.

Поїздка ЄВРО-2012

Він пішов з гуртожитку і відразу ж сідає на трамвай два і прямо до станції. Я був на мій перший поїзд в 8:35. Усього, протягом наступних 5 днів я проведе близько 35-40 годин на поїзді.

Поїздка ЄВРО-2012

У «купе» сидінь-кара, як звичайно, «змішаний». Над мною була жінка, яка лежала на її полицях на спальному маті, як я пізніше дізнався, або скоріше припускала – вона зробила паломництво. Ліворуч жінка з маленькою дитиною розташована на тротуарах, а правою перед цим характером калорії є ліевтенантний полковник, так як кажуть у людей «з рійом» і його погляд був не зовсім видним, але досить малорухливим. У цей час ми вже розкочували з Мінська в напрямку Бреста.

Це 8:55, і я, ймовірно, лежаю і спробувати спати на що не працює вночі. Після натискання на пару годин і прокинувся кілька разів від крісел малюка, я зробив мій шлях до мого призначення. Час прибуття становить 12:53. Завдяки військовій дядьці, яка залишила КП на столі, звичайно, я приватизував його, щоб мати щось для читання на дорозі.

Що я можу сказати про Brest - НЕГО! Щодо того, як я розумію, залізнична станція в Бресті десь в «кренделях».

Поїздка ЄВРО-2012

Тому я не встигав витрачати час на Брест. Станція проходить глобальний процес реконструкції. Я не знаю, куди піти.

Станція складається з 4 або 5 різних будівель, підключених переправами, половина яких закрита. На вокзалі я купила кілька гайок, щоб прикусити на дорозі. На платформі є пара лавок, і важко знайти місце на них, але все ж я знайшов його. Далі мене сіли два чоловіки, один з яких білоруський, і другий кхоль. Розповіли про рублів і гривні, а також дізналися, що вигідно здійснювати в Білорусі, і що в Україні. 13:47 - погода тепла, але бахрома, невелика бризка. Хохоль вийшов з свого авокака! паличку нашої вареної ковбаси, лофа і вирізати дві величезні шматочки лофа і ковбаси, надягаючи їх один поверх іншого. Якщо я спробував перекусити цей сендвіч, мій рот буде розірватися і мій маленький чоловік б'є його.

Поїздка ЄВРО-2012 р.

14:13 Дизель пішов на Свагу. Спочатку мало людей на машині, але на кожній станції збільшено кількість людей. Після 20 хвилин після вильоту касира зупинилися і почали просити квитки. Я занурився в мій гаманець, зробив мій квиток і показав її. Вона посміхалася і попросила, «Що потрібно інший квиток?» «Ні, він відповів і посміхався назад. Тоді я повернувся до читання книги.

Продається все: газети, насіння, м'які іграшки і багато іншого. Правда в експресії і харизмі ще далеко від деяких особистостей в молодіжному напрямку. В одній точці два продажіжі, які збираються в нашому перевезенні, і почали обговорювати курси обміну голосно (Я навіть чув їх носіння навушників). Здавалося мені, що я слухав деякі фінансові новини: сьогодні рубля впав, гривні троянда, курс обміну так-і-со в обміні, так і в руках і т.д. Успішна програма з фінансової освіти: Одна з пасажирів попросила маркетолога, «У вас є шоколад?» «Маша потребує більше шоколаду і купить мені трохи морозива». Як я розумію, продавець на наступній станції поповнить асортимент «замовити».

Тим часом годинник рівно 15:00. І чим ближче до українського кордону, тим менше людей в машині, а маршрути переїхали. Вони почали розраховувати і перемістити свої речі з мішка в сумку і сідати на перевезення. Я дивився на задній частині автомобіля і пилки... Українська Я був цікавий, щоб дізнатися, що він зробив в дизельному двигуні Brest-Swamp: Хочу сказати, що вартість квитка поїзда становить 3650 рублів. Вже до кордону жінка стрибала в машину і купила з човнів 10 або більше банок Брест-Литовського сметани.

16:00 наші прикордонники ввозять машину, перевірили сумки, паспорт. Все пройшло досить швидко, особливо звідти мало людей. І погода не сумна зовні, відчуття, що це вже 8 п.п., сірий ... і мій організм відвідали невелике почуття голоду ...

16:22 поїзд перейшов на Україну. 16:35 – поїзд прибув на розклад і вже зустрівся з величезною кількістю людей на платформі, які збивають один одному вниз, летять в автомобіль, не дозволяючи їм вийти з нього.

Поїздка ЄВРО-2012

Весь бордовий пуфон був невеликий дерев'яний будинок, в якому буквально 10 секунд покласти штамп - і ви вільні. І ось це Swamp ... ім'я, яка повністю відповідає дійсності. Все дуже погано і суворо, що він стає сумним. Відразу на шляху з «деревського аппосту» ви привітали з широким об’ємом грошових змін. Я не дуже зацікавився тим, що вчасно. Поблизу кордону є стол, де продаються квитки на поїзд. Подається жінка в попередньому віці і вже встигла натиснути на величезну гірку сівалок. Після покупки квитка в Ковель (8 грн), я вирішив трохи відійти від станції.

Поїздка ЄВРО-2012

На боці я розумію це, місцевий гіпермаркет. Вибір продуктів, які він явно не блискучий - алкоголь, кондитерські вироби, побутові товари та інші харчові дрібниці.

Я купив себе 300 грам вафлі надії Ковеля і нормального магазину. Моя поїздка в Ковель вже на фартуху, тому я відмовилася від ідеї блукання навколо Свемп, і я не встигав багато часу - в 17:05, і відправлення в 17:35.

Поїздка ЄВРО-2012

У поїзді були лише три автомобілі, і вони були дуже брудними.

18:20 Я набитий, відчував і відчув, як я був на іншому поїзді, ніж один я був пансіонат. Оскільки весь автомобіль був нечітким. Про те, що люди, очевидно, отримали більше. Коли я прокинувся до прохолодного вітру на мене, я не знаю, де вона прийшла. Водіння минулого одного з сіл, я бачив вперше, як не коров, ні кінь, але індичок був прив'язаний до коксу!

19:21 Поїзд прибув у Ковель.

Поїздка ЄВРО-2012

Шукаю вікно, я не розумію, де місто пішов - поза вікном, фартухом, парканом і за ним горизонт ... тільки коли я вийшов з автомобіля і пішов в станцію будівлі я зрозумів, що способи приходять на другий поверх станції ... Перше, що я вирішив змінити гроші. Я вірю в добро. Походимо до першого поверху станції і збираюся до площі станції, я бачив зайняте місце. На своїх полицях становили багато купців. Також було багато чорниці і полуниці, і одна людина була продана лисицею.

3610Р. 4200Р.

До площі на одному боці привезли ринок, на протилежному боці - будівля автовокзалу. На ринку був магазин, де я купив ковбаси (47.50 грн/кг), лофт (3.40 грн), пачок майонезу (11 грн) і соку (9 грн). Після виходу магазину я бачив знак - "Дельта Банк" і горіння світла всередині - я вирішив піти і не втратив, банк все ще був відкритим. При обміні валюти, вони вимагають паспорта, а після того, як виїхали з банку і знову рахувати гроші, він помітив, що я дав додатковий гривня, я не повернувся.

Поїздка ЄВРО-2012

Повернувшись до станції, я купила квитки на поїзд для себе і друга. На жаль, 16 квитків були з Києва до Гомель всього відділення, за 273 грн. Хочу знайти більш дешевий спосіб, щоб отримати будинок, я пішов на довідкову кімнату, де цікава жінка сіла і читає мемо право «Як захистити себе від того, що переплетений в терористській атакі». В кінці я нічого не знайшов і нічого не виходив, а на 25-му числа квитків на всі не було. В кінці я бачив майже нічого цікавого.

Поїздка ЄВРО-2012

Я не хочу, щоб блукнути в темряві в незнайомому місті, тому я повернувся до станції.

На шляху я зустрів водія таксі, який переглядав матч Греція-Чехія на телебаченні в автомобілі, рахунок було 2-1 на користь слов’ян.

Це 21:12. У номері: жінка, яка відверта вода, діда, що кинув щось і мене. Ще 4 години до поїзда. Це темно в залі, важко писати, і ви не можете прочитати його. Якщо ви можете знайти мене, де розетка є, ви можете принаймні дивитися футбол на телефоні. Я навіть думав про те, щоб побачити водія таксі.

Поїздка ЄВРО-2012

21:36 Закінчила вафлі і завершила квас, але найголовніше ... простягаючи всі стіни станції - я знайшов гніздо !!! Хоча вона попросила офіцера станції, вона сказала, що вихід був тільки в туалеті.

21:52 Розпочався матч. Я ще не можу налаштувати канал. На якому є мовлення, але я хочу сказати, що в Kovel catches 12 каналів !!! ми маємо в кращих 4-5 ...

22:04 на українській новині пам'ятав мультфільм про українські козаки, які грали футбол з тими ж командами: Швеція, Англія, Франція, і матч з Сведами збіглися 2:1 Через 15 хвилин від початку матчу, я все ще навушився на футбол, але як звичайно з 12 каналів, два пішли погано - один з них був трансляційований... Знімок був поганий, але коментатор досить добре чути. Навпаки я вирішив закусити, а також покласти телефон на заряд. Бар я купив, щоб бути «рубером», було важко відірвати від нього, але ковбаси не погані.

399168 р.

22:57 Поляки порівнювати рахунок, але я хотів би відзначити, що в середині станції є пальмові дерева, як це.

Поїздка ЄВРО-2012

23:20 На мене прийшов місцевий чоловік, зателефонувавши мені Вітя, і запросив дозвіл піти в іншу сторону станції і чекати його. Ну, природно я даю йому:

0:04 Я повернувся до мене, але цього разу Вітя не впізнав мене, і пішов у пошук того ж Віті.

1 час Весь час читання книги, а по одному годину вранці люди почали витягти, а станція прийшла до життя. Подумайте, як знайти свій автомобіль за три хвилини і отримайте на поїзді. Не хочу думати про дощ протягом трьох днів.

Поїздка ЄВРО-2012 Р

1:25 км Поїзд вже 6 хвилин пізно. Є занадто багато людей, які хочуть взяти цей поїзд. У мене є перевезення з купеною чорниці. Одна цибулина на думку 15-20 літрів, і весь автомобіль заповнюється ними. Склад був брендований - і полки в машині були м'якими - як крісла дивана.

1:31 нарешті поїзд почав, і я повинен піти в горщик і люла. Я хочу взяти трохи ввімкнути в 4.5 години, і я буду мати можливість взяти з собою в наступний день, і сьогодні... і сьогодні буде мій перший матч в ЄВРО.

5:31 Пробудження. Ніч пройшов без пригод, крім того, що ніч був дуже начинкою. Навіть вночі, мій «необхід» на полиці зробив пам'ятку, що я поширив ліжко занадто гучно, і після 10 хвилин вона занурила так, щоб мій полку вибрали. Що я хочу, щоб найбільш зараз був свіжим повітрям. За вікном я не можу вирішити, що робити на 6 ранку у Львові.

Поїздка ЄВРО-2012

5:45 км Я вийшов поїзд і трахнув вгору. Іншими словами, ви не можете описати його. Львівська станція була покрита і дуже тверда. Як мій однокласник каже: "Я люблю це, я живу тут." Перш за все я пішов і купив собі квиток до Києва, за який я дав 87 грн. Потім я подав над сумкою в приміщення для зберігання - дав 10 грн. Місто не дуже доброзичливе - вологий, сірий і дощовий. Але все навколо говорить про те, що місто господарів ЄВРО 2012: плакати, розтяжки, стенди, знаки, запечені автобуси.

Поїздка ЄВРО-2012 р.

6:20 Я отримав на автобусі, щоб отримати свій квиток на стадіон. Вартість поїздки становить 2 грн. і сплачується відразу на воді. Від станції до стадіону за 30 хвилин.

Поїздка ЄВРО-2012

У центрі міста майже вся дорожня дорога покривається і є красиві старі будівлі, але як тільки закінчуються тротуари, з'являються асфальти, а сірі радянські споруди з'являються вздовж дороги. У цьому місті є красива європейська реальність і радянська минула. Дуже багато відчуттів, що країна є мессом - особливо на околиці міста ... і в цілому я не уявляю почуття європейської, яка приймала їзди на гельських мікроавтобусах або в підлозі обсипання Радимич. Я вийшов автобусом, а на відстані, з іншого боку вулиці видно Львів Арена. Всередині, «глибин перемішував», невелике почуття ейфорії, я все ще отримав і, щоб бути чесним, я не повністю розумію реальність або ні. За 20 хвилин пішки від зупинки до стадіону. На шляху ви поїдете на ці стенди, які показують, як дістатися до стадіону.

Поїздка ЄВРО-2012

До Львівської Арена, більшої посмішки. Прекрасний стадіон поза, і що він всередині в середині матчу я дізнався ввечері.

Поїздка ЄВРО-2012

До того часу я отримав в касовий реєстр. З 10:00 до 20:00 без вихідних. На 7:20 годинник...

Поїздка ЄВРО-2012

У решті часу я вирішив піти на гіпермаркет, який знаходиться біля стадіону, купити собі щось для їжі, і так розтягнути кістки. Ми в країнах колишнього СРСР, а не без бруду, навіть де вона не повинна бути (дорожня до стадіону)

Поїздка ЄВРО-2012

8:15 хв. Я ходив до магазину, відкривши 8:30 a.m., хоча їх сайт каже, що він відкриває в 8:00 a.m.

Поїздка ЄВРО-2012

Є літаки, які літають накладні.

Поїздка ЄВРО-2012

9:10 назад в коробку офіс. Прибули люди, вже 50 осіб, а в 7 годину не було на касі. 6 фанатів польської національної команди прийшли, голосно привітали всіх і стояв на лінії. Але не далеко від стадіону пристосувалися любителі національної команди Португалії в їх особистому «будові»

Поїздка ЄВРО-2012 р.

У зв'язку з фотокопією паспорта видається в обмін на квиток.

Поїздка ЄВРО-2012

10:03 Авіаквитки в руки.

Поїздка ЄВРО-2012

Доки я відчинив конверт і розпилюв з похилого боку.

Поїздка ЄВРО-2012

І, як я ходив до зупинки автобуса, я мав goosebumps, що працює над моєї шкіри, і мій посмішка застрягнула на обличчя довго. Я отримав квиток прямо за межами воріт, тому, можливо, я буду потрапити в камери.

10:35 – автобус доповнився і пішов до центру міста, щоб познайомитися з його архітектурою. За мене сидів Дани, десять людей. На шляху до міста я зустрів БМП. Чому? О.

Поїздка ЄВРО-2012

Це зупинка, де я мав піти, хоча, до центру міста довелося пройти ще 10 хвилин, тому що весь центр зробив Пішоходів. На шляху до центральної площі я пропустив готель, де мешкали португальські гравці.

Поїздка ЄВРО-2012

Уранці на вулиці не було багато людей, але чим ближче до вечора, тим більше людей з'явилися на вулиці.

Все було дихати футболу.

Поїздка ЄВРО-2012

Пост-служба в Україні, ймовірно, суперсон

Поїздка ЄВРО-2012

Пам'ятник Івану Федорову та мирцю, які продають різні книги для пені

Поїздка ЄВРО-2012 р.

Міський зал

Поїздка ЄВРО-2012

Кількість Данів на вулиці було багато разів більше, і вони були набагато більш активно, ніж португальська.

Додано до [mergetime]1339953769[/mergetime]

Вони є.

Поїздка ЄВРО-2012

У Львові, приїжджаючи до деяких кав'ярень - вони повісили датський прапор, який означав, що тут не будуть вітати португальські любителі.

Додано до [mergetime]1339953930[/mergetime]

Центральна площа була позбавлена цього велосипеда.

Поїздка ЄВРО-2012

І ви також можете орендувати це (записаний для закоханих пар)

Поїздка ЄВРО-2012 , Україна

Всі вони носили національні форми.

92294861

Вперше я бачив живі скульптури.

Поїздка ЄВРО-2012

Ніцца кабіна, це не так?

Поїздка ЄВРО-2012

Корисний магазин для багатьох, я думаю.

Так сталося, що я побігла через центр міста дуже швидко, він взяв мене 1,5-2 години. Тоді я пішов на прогулянку по місту, де я прийшов, і кафе з шведським столом їсти.

Поїздка ЄВРО-2012

Я був в кафе з вентиляторами... МЕКСКА!!!

Поїздка ЄВРО-2012 Р

Після закуски я пішов в зону вентилятора.

Додано до [mergetime]1339954419[/mergetime]

Я зробив!

...

Поїздка ЄВРО-2012

Джерело: