«Боринг» Шведське весілля

6 зображень

Так, знову, як критична вілла, я не можу допомогти, але розповісти і показати більше ніжки шведського весілля.
Я написав раніше, що 80% всіх весілля тут нудні події і не можна уявити. Люди приходять тільки для того, щоб виглядати і харчуватися. А потім вони не завжди досягають успіху, так як в багатьох весіллях і їсти дійсно нічого. Закуски, тарлетові.
Минулі вихідні я знімав одну з тих весільних весіль. Шашлово, до кінця, не міг вірити вуха і очі, що всі запрошені гості просто сидять спокійно і їсти. А потім поїсти, потім пити, потім кидати щось знову ... але в тиші! Немає розмови для молодят, немає пісень, не знімається на підлозі. Що таке ебать ці весілля тут? Ось, Скандинавський, Нордичний характер:-
Кілька разів вона мала імпульси, щоб зайняти місце тамади... а потім, тільки з шамби для бідних юнаків.
Anyway, ебать!

74715916

Але в кінці дня молодят зробив трохи бульчитівської гри для новачків. Так, це буде весело, плаття в "ТІС", дорогі серфи, мурми (це дядечко, тітка, дідусь) і ручної роботи сумки аксесуарів до кожного. А що залишилося робити п'яні гості? Тільки для виконання волі молодят.
Він не дивився смішно мені, він виглядав stupid. Може бути, якщо все весілля було весело, то це захід буде лікувати іншу реакцію. Але після тьмяного прелюдії на столах все виглядало просто невірно.
Що ви думаєте? Idiotism або це дійсно смішний?

2,2 км

3. У

8016569

4. У

5. Умань

, Україна

6: Поради та любов

Джерело: