Сьогодні Я напишіть, як стати російським виробником світлодіодного обладнання та яка ціна виробу. Тут буде трохи тексту і пара десятків картин. Я відмітив кінець.
Це дизайнер. Він включає в себе деталі тіла, драйвер і діод матрицю. В Китаї купується тіло. Запущено копіювальну машину для їх виробництва і справа вигідно. Китаянки каструлі смоктати, тому ми перефарбуємо їх на наші умови. Я не знімав процес фарбування, насправді це звичайний полімерний живопис. Цей колір відрізняє наші прожектори з китайських споживчих товарів. В Тайвані купуються водій і діод.
На внутрішній стороні тіла наноситься термопаста. Термопаста підвищить теплообмін між діодом і тілом.
Термопаста добре. Не розмішувати з опалення і діод добре прохолодить.
Це сама матриця. Виробник стверджує, що він збирається на кристалах американської компанії Bridgelux. Ці кристали чисті і яскраві. Номінальний світловий вихід такої матриці 2200 люменів.
Люмен, люмен, люм - це блок вимірювання світлового потоку. Нормальна світлова лампа 40 Вт виробляє силу 400 люменів. Це означає, що його ефективність становить 10 люменів на ват. Цей діод виробляє 110 люменів на 1 Вт. Трохи менше, але більше про це пізніше.
З білого світла в цьому діоді отримують шляхом пропускання синього світла (налаштуйте найбільш інтенсивний) через жовтий фосфор, виробник приділяв особливу увагу. Якщо фосфор низької якості, то він втрачає свої властивості протягом часу. По суті, можна побачити, що діод починає «синій». Синій колір частково проходить через фосфор, а потім здається, що світло стає холодним. Зверніть увагу на китайські бігові вогні на автомобілях – вони сяють світлом.
Натисніть діод міцно на поверхню. Термопаста дуже марний, переконайтеся, що не змащувати поверхню діоду.
Знімаємо зайву пасту і закріплюємо діод до тіла.
Особливістю цього діоду є 20 монотонних точок, підключених золотистими нитками. Деякі виробники змішувачів кладуть аналогічні діоди з 16 очками і претензією в 20-ват. Ціна такого діоду нижча, але воно погіршується.
Закрийте зверху декоративним рефлектором. Насправді це тільки для краси. Сам діод світить з кутом 120-140 градусів
р.
Поставте прокладку в пазах тіла. Я використовую силікон. Вони міцні і не бояться заморозків.
Натисніть прокладку зі склом
Світильники готові!
Р
Ми починаємо збирати модуль живлення. Ми зносимо силіконові кільця. Вони потрібні для ущільнення проводів.
Встановіть нижній чохол корпусу відділення для водія і самого водія.
Є багато водіїв. Чим складніше водій, тим більше діоду буде жити. Цей драйвер стабілізує струм і напругу, навіть якщо напруга в мережі буде стрибати від 80 до 280 вольт. Не збирайтеся показати на світ.
Очистити ПВХ кабель
Згідно з написами на дошці, ми з'єднуємо до терміналу. До речі, взуття є відмінністю професійного водія. Дріт можна підключити безпосередньо і бажаний розділ. У китайському споживчому товари все запечене і затоплюється.
Круглий розділ обраний тим, що він буде сидіти більш щільно в гнізді.
Для творця настає пляма. Залишилося закрутити дугу кріплення і перевірити на ефективність.
Нехай буде світло!
р.
Я не прискорюююю діодів, осушуючи яскравість на користь міцності. Однак ми спочатку використовуємо яскраві діоди. Жорстке кажучи, діоди мають запас 30%.
Нижче знаходиться козин φ (фі). Значення більше 0,9 вважається відмінним показником.
Низький фактор живлення призводить до збільшення втрати електроенергії в електромережі.
Оскільки прожектори будуть використані на висоті, вони повинні бути надійними.
Разом з водієм, прожектор їсть 24 Вт.
На виході ми отримали світлодіодний прожектор потужністю 24 Вт і світловий потік близько 2000 люменів. Зібраний прожектор, як показує практика, має досить низьку деградацію світла (близько 5% на рік). Його ціна, звичайно, вище китайських споживчих товарів, тому використовується, де цінується надійність.
Я зробив. Дуже дякую.
Джерело: