Космічний тренажер для сина

Комп'ютерний технік Даниїл Шерхаус вирішив здивувати свого молодого сина і розробив космічного тренажера для нього вдома.

Коли мова йде про гнучкість уяви, діти не мають рівних. Холодильник коробка легко перетворюється в ракету і переносить в далекі зірки системи. Але один батько вирішив піти іншим чином.

Уже перед Ноелом був народився, Данило вирішив зробити космічного тренажера для нього, щоб передати свою любов до зірок. “Коли моя дружина сказала мені, вона чекала дитини, я розтріскував мій кулак на столі і проголошено, “нехай вона, моя дитина буде мати краще дитинство, ніж я зробив”, – сказав Данило.

Весь пристрій вписується в причепа розміром 1,5 на 2.4 м, що перетворилася в кабіну космічних апаратів.

Більшість пристроїв та механізмів, які були використані для облаштування, були непотрібні та старі побутові прилади, додані подругами та родичами.

Більшість кнопок, перемикачів, перемикачів і екранів не функціональні – вони просто декорації. Тим не менш, один з екранів призначений для гри в реальному житті, який називається Pioneer Space Simulator, який керує клавіатурою і мишею. У майбутньому, як хлопчик росте старшим, Даніель планує встановити більш складні тренажери і ігри.

Підключення

45

Фінал акорду – це живописна робота для створення атмосфери «досвідченого» корабля, щоб юний капітан міг відчути себе досвідченим ветераном. Усі роботи взяли близько десяти місяців.

Джерело: www.reddit.com