Мета полягає в тому, щоб побачити якомога більше визначних пам'яток і проїхати якомога простіше.

Так сталося, що я був до Криму тільки раніше, в західній частині. Я мав максимальну програму перед мною. І поєднати його з велосипедом.

Мета полягає в тому, щоб побачити якомога більше визначних пам'яток і проїхати якомога простіше.
Під kata буде історія і багато супроводжуючих фото. Кількість, суми, статистика, кілометри – все буде.
До речі, я даю ціни у гривні. Для тих, хто не знає скільки це в рублів, розмножуються на 4.
І, так, ви не можете говорити про якість фотографій. Інформація, не естетичний пост.

Більшість всіх, я сумніваюся, чи можна буде здійснити велосипед на поїзді. У правилах перевезення Укрзалізниці (не вражають – немає української верстки) написано, що велосипед повинен перевозитися з переднім колесом, знятим і в пакеті. З моменту покупки перед поїздкою звернулася кругла сума, я відмовлявся придбати велосипедний корпус і запакував велосипед в розтяжній плівці.

В Криму в крісельному експрес-купе, і які полки невідомо. Я не знайшов нічого на велосипедних форумах, я забив на ньому, отримав готовий і пішов на станцію.

Виявилося дуже добре, місця дуже багато. Я навіть мав пропагувати велосипед знизу з валізом, щоб не попастися.

У Сімферополі я вирішив не бути мудрим, і дружиною, і я доповідав приватні мікроавтобуси до Сімеїса, де мій велосипед не турбувати нікого. Правда вартість нас 200 грн.

Я не дуже люблю приморський відпочинок. Цей день заземлення не дратує. Вейк-ап-сая-домашня-на-піщано-піщано-курячий-курортний. Але перед тим, як я велотурну подорож, ми мали дуже хороший тиждень в Сімеїзі. Це не тема, тому не пропустіть його.

Так в понеділок вранці, я впаклю мої сумки, покладіть дружину на автобус і залиште.

Я відразу вирішив піти без навантаження на плечі. Все, що потрібно вписуватися в великий велосипед. Карремат, намет, спальний номер. До тих пір, поки я з'ясував, як її закріпити на багажнику, але в наступний раз я справляється швидко.
З обладнання - фляск, насос, рукавний відсік з інструментами, ліхтарик, задній розмір, два велосипедні замки і велосипедний комп'ютер.

Велосипед готовий до бою:

р.

З Сімеїзу на нижню дорогу, через санаторії і сади, підійшов до Алупки. Не дуже складно - коротко, до п'ятисот метрів довго чергуються спуски і сходження. Не існує межи між Сімітом і Алупкою, тільки один будинок - Сімеіз, а сусідній - Алупка.

Нижня траса проходить безпосередньо через Воронцовський палац, до якого я їду на п'ять годину ранку.

Ця вулиця є нижчою дорогою СБ, що проходить через центр палацу. На в'їзді, безпека просить ходити. Немає проблеми.

Трьох Мукетів, до речі.

Ми залишаємо велосипед в кімнаті зберігання під опікою, купуємо квиток і виїжджаємо вперед.

Я був першим відвідувачем палацу. Інтер'єри красиві, але тіло невелике, я очікував більше.

Пройшов поодинці через мармурові коридори, періодично зустрінемося з бабусями оздоблювальним очищенням.

123456наступна

Ще один палац.

Палац зовні.

До речі, вартість входу 50 грн.

р.

Десь у дворі я знайшов майже точний примірник знаменитої фонтану Днів в Бахчисараї. Вікіпедія мовчить на чому. Хто знає, чи є скульптор?

Двір.

Тримати. Проходячи Мішхор, кабельний автомобіль до Ай-Петри. Я чекаю, щоб побачити, як часто йде фрікулярно. Виявляється кожні 7 хвилин. Ви можете мати велосипед.

Повернемося до нас. Я приводила дорогу до Газра. Звісно, хто не бачив ніш Ковтати, в Криму не було. Я не бачив. Так я зафіксував ситуацію.

Я завжди думав ковтати Nest був в Ялті. Вимкнено в Гаспрі. Але потім я дізнався про термін Великої Ялти.

Привід до гнізда закрито. Прогулянка по сходах близько кілометра. Я залишаю велосипед на стоянці, закріпити і оплатити паркувальника 10 грн за нагляд. У багажнику є рюкзак. Важко зняти його, але десять не шкода.

р.

На березі пансіонату з нереально брудним пляжем. Я можу уявити, як це пахнуть. Сонце, ще плавання.

Р

Я не знаю, що вона плаває в воді. Це не схоже на algae.

У ресторані ковтати Nest використовується ресторан. Зараз виставка картин російського художника.

Ви можете побачити Ayu-Dag на фоні.

Я повернуся до мого велосипеда і повернутися до Місгора. Моя мета - піднятися Ai-Petri.

Ось мотузка.

Йокінг. Є вона. І на попередньому фото невеликий кабельний автомобіль від Корезі до пляжу.

Вартість підйому 60 грн. Я заплатив ще 30 для велосипеда. Поблизу в'їзду, є водії таксі, які запропонували мені піднятися на Ai-Petri всього 60. Але я хвилююсь про канат.

Фундикулярні fits.

Я потрапив в фрікулярну екскурсію. Я дізнався багато цікавих речей. Наприклад, довжиною 3 км займає 15 хвилин і максимальний кут висоти 46 градусів. Функціонал може вмістити до 40 осіб. Найвища висота землі становить близько 100 метрів

Р

Я бачу Simeiz і Mount Cat на горизонті. Ліворуч, Алупка.

В середині скелелазіння є пересувною станцією. Кабельний автомобіль складається з двох прольотів. Є лише чотири гриби і вони рухаються в парах один до одного.

Рослини найсильніші на Землі. Ви бачили кульбаби проростають через асфальт? Як ростуть дерева в цих умовах?

Переглянути з вище. На березі - Місгор і Газра.

Ялта. Я отримую її пізніше.

Шукаємо. На додаток до пестеризації дітей гір, які пропонують їсти, їздити коні, купити місцеву фуффаїку, візьміть картину з орелою і букетом подібного, непотрібного в принципі, нещільно я дивлюся на відстані натовпи людей біля печер.

Чи є вірменський або Узбек, говорить про те, що з трьох печер на Ай-Петрі знаходиться на геофізиці. Парк тут. Вхід - 40 грн.

119769

Вниз є спіральною сходинкою, на якій з кожним кроком ви відчуваєте температуру краплі. На дно досягає 10 градусів, які після 40 вгорі здається дуже приємним.

Про екскурсоводію розповідає про печеру. Ліворуч землі - грунт. Ви можете побачити, що перед роботою в печері, ви можете перемістити лише переведення.

Сталагміт дівчина. Як виглядає дівчина фігура. Дуже виглядає як фото має неправильний ефект.

Той, що сором'язливі висить голову.

Захищені стеблатити і застою. Stalactite - коли він висить від вище, stalagmite знизу. Або навпаки.

Кулька зліва називається «Вишитий торт». й

Я залишаю печеру, копати біля мотузки і голову на Бахчисараї. Хочу провести ніч біля Великого каньйону.

Перші п'ять кілометрів приводять на плато Ай-Петрі.

Я дивлюся дивний об'єкт на пагорбі. З виделки я повертаю до нього. Шукаємо як обсерваторія.

р.

Після 500 метрів знак забороняється йти далі. Військова база. Увімкніть

На шляху я побила чоловіка на старому туристу. У Криму зустрілася перший цикліст. Йдемо до Бахчисарайа.

Починається спуск, який триває 15 км. Гірський пентезін в лісі, під дерево. Приємно приємна дорога, гарне покриття. В авто немає. Я літаю до каньйону менше години.

Раритетні лавки на тротуарі. В цілому є хороші дороги в Криму. Краще, ніж відпочинок України. Тут використовується інший асфальт?

Великий каньйон. Тут брискли продають мед на травах і сувенірах.

182771

Вхід - 40 грн. Але я йду в каньйон пізніше. Потрібно знайти місце для сну першим. Я отримую безкоштовний чай і пропонуємо за смаком варення на меді.

Маркетинг простий. Смакування, пиття чаю, покупка. Працює. Я купив медовий варення на лаванді. Дуже добре.

Габаритний зображення

Тримати. Карта вказує на те, що є кемпінг-сайт. Це 3 кілометри нижчі, але він виглядає покинутий - немає душі. Нестерпно, спати в ньому тільки зробив мене зімкненим і я пішов навіть нижче.

У 2 кілометрах - невелика ферма. У номері 70 грн. Великий. З сусідів, тільки жінка з дітьми і всім. Спокійний і спокійний.

Вечору, але я вирішив вивчити Silver Jet Falls. Для цього я піднімаюсь на трасу 2 км. Я шукаю таймера велосипедного комп'ютера - 15 хвилин. Я знаю, як довго я збираюся повернутися і завтра.

Ліс казковий. У нас є всі види рогів.

Водоспад. Вхід до водоспаду 40 грн.

Я купила під нею в холодній воді. Це не хороший сезон, на жаль.

До озера, але цвіте, не можна плавати. П'ять. Але все правильно, завтра купання юнаків на Гранд-Кана.

А обличчя приховують у скелях.

Я повернувся до ферми. Ми повинні поїхати в село і купити їжу на вечерю.

Я збираюся до Великого каньйону вранці.

На фото гора з важкою вимовляти назву. Я забули ім'я. Кузюк-сая?

Щось таке.

До гірської річки Я проходив вздовж каньйону. Причіп - кози. Роки, коріння, гілки.

Джерело Pania. Накладна вода.

Річка висихає влітку.

Ці ніші заповнюють водою. Баня юнацтва я збираюся занадто ніші. Просто великий.

Є вона.

5779781

Плавання. Вода дуже холодна. 9-10 градусів. Приємно після нагріву я хочу, щоб плавати, але відразу закрутити ноги. Болісний.

І прийшов час назад. Серпентин вгору. Це важко, але це завдання.

р.

Після десяти кілометрів ферма знаходиться по всій території.

611894

І є BORSHCH!!! Це просто порятунок. Величезна пластина, з двома гігантськими шматочками м'яса. Хліб і кришка. Потім приніс ще одну половину літра компотування.

Блювотні руху.

Давайте перейдемо. Ліс починає тоненькі. Шукаєте пробіг, залишилося 5 кілометрів.

Серпентин. Підйомники зупиняються біля мене, і його водій стверджує, що я божевільний їздити на велосипеді.

З деревини. Не залишилося.

На горизонті знайомі теми.

Тут цікавий об'єкт. Це ярли для сноубордів. Подруга дружини зі Севастополя розповіла мені, що взимку вона йде на Ай-Петрі на лижах.

Останній роликовий берег.

Все до. Сонце тут, тому потрібно змінити скло на келихах від прозорого до затемнення.

р.

Мисливець. Біля спуску до Ялти.

Ялта зверху. Над ним.

Я збираю серпентин. 45-50 км/ч. Ліс, прохолодний вітер. Добрий день

З одного боку скеля, на іншому скелі.

Ось багато, щоб побачити по дорозі. Наприклад, Срібна Газебо, побудована на честь будівельників.

Рентген дуже інтенсивний. Потік просувається на однаковій швидкості, як я до. Навіть повільніше. Некомфортно перезавантажити. Боротьба.

р.

У мене є незначна поломка. З стружки вкрученим шнеком, що тримає кріплення стовбура до каркасу. Висівний хлопець на фото занурить мене викруткою. Більше ебать, який припинив. Я дивлюся, якщо він на YAP? Дякую, buddy.

Р

Озеро Карагол. Ніщо цікаво.

Wuchang-Su Falls. Висота 98 м. Найбільший в Україні. Ледько протікає. Я повинен отримати тут навесні.

І ось Я в Ялті. Майже 8 п.м. Я можу ледь знайти житло. Кожен відмовляється за одну ніч. Ознаки «Субміт», як у невеликих містах, просто немає.

Отримання номера. Син власника також є циклістом. Парк біля мене на ніч.

У Ялті, дорожні варення просто люблять у Харкові.

Красива набережна, миша Красива набережна, музиканти, брелоки, артисти. Немає нічого робити.

Це ретро-студія. Ви кладете на 18 століття костюм і візьміть на престол на 40 грн.
Коханці, пагони, артисти. Немає нічого робити.

Або велосипед.

Неприємний пам'ятник.

Ресторан fusion

Це пляж. Підходить до повного малюнка. Я не хочу, щоб він плавання тут.

Довідник запрошує Вас на турах.

Є також кабельний автомобіль в Ялті. Прогулянка по набережній і перейдіть до ліжка. Вже завтра.

На наступний день я знайшов два круїзних суден, що стикалися в Ялті. Поза «Ложки»

Р

Друга справа на набережній. Це просто величезний.

Митний офіс.

Жінки читають знак, що кожен буде перевірятися на вході на зброю, вибухові речовини та інші заборонені предмети.

Миття вітрила корабля.

Це велика угода. Право на боці плаваючого хмарочоса.

674794

Ялта за. Подається згідно з Alushta. В цілому, сподобалося місто. Дуже чистий, і в європейському затишній.

У Ялті, як у всьому Криму, є багато іноземців. Чехов і німці. Ви можете бачити їх з центру. Особливо німці. Є пара старих чоловіків у віці 65, тримаючи руки, з камерами, одягненими пристойно - можна відразу побачити німці.

До речі, я був помилковий для іноземця, коли я вивчила карту. Людина спробувала допомогти мені. Він був смішний, щоб побачити обличчя місцевого абзацу, коли я запитав його російською мовою, як дістатися до такої вулиці.

Юніори дуже доброзичливі. Крим – інша країна.

Через Нікітський ботанічний сад на іншому серптину я ходжу до верхнього шосе до Алушти.

Ayu-Dag далеко.

Ось на треку я познайомлюся з декількома групами циклістів в двох.

Дорога монотонна і важка. Майже 20 км Я часто ходив. Але я все ще потрапив до Алушти.

На спуску до Алушти я поставив рекорд швидкості, прискорюючи до 61.6 км / год.

Алушта не схожа на неї. Вирощування людей, брудних, дорожніх покриттів. Немає нічого робити. Прийміть гарненькі жінки з продажу букетів. Ми отримали наречені, кинувши їх на весілля.

Я відвідав акваріум і дендрозо. Це красиве місце, хоча практично немає людей.

Моза.

Лебеді.

Рибний поцілунок.

акваріум невеликий, а вхід 50 грн. гон.

Немо.

Сплячий в Алушті. На наступний день я запакував велосипед і до Сімферополя на автобусі. Це рап. Велосипед не вписався в багажне відділення. У салоні було поставити його. І весь шлях через нього, лівими пасажирами, які забиралися водієм.

405360

Повернутися до Харкова Я ходжу в швидкий поїзд в відсіку. Верхня полиця є одним на всіх відсіках. На велосипеді вписуються, але нічого іншого не підійде.

На щастя, є тільки жінка з невеликою дитиною і мінімум багажу.

Ось я.

Проксимус
Три дні крапель 188.5 км
Середня швидкість 9.7 км/год
Бюджет вважається простим - квитки, обід 50 грн, вечеря 50 грн (в модних місцях Есно), сніданок 20 грн, житло - від 70 до 250 (можна в наметах, але це якщо група), решта сувенірів, оплата за екскурсію, морозиво, вода, квас, туалет та ін. Я провів 1700, виключаючи квитки, але ви можете входити в 1000, і якщо у вас є намети - навіть менше.

Всі

Джерело: