Я повернувся!

Шановні друзі! Я прошу вам все так багато!
Я просто сказав: Добре, і я назад.

Я хочу розповісти вам про мій сервіс. Хто буде тим, хто допоможе вам.

Все почалося зі списком. Місце, де закінчується цивільне життя.
Прибув з Бодуна після проводів до армії. Не зрозуміло. Смішні приманки, все, що оточує, як anthill. Половина денної медичної комісії, відбитки пальців.
Я бачив друг у школі. Я запитав, що це було схоже. Я зрозумів, що до тих пір, поки вони були призначені до команди, я б був вільний трудовий сил. Ми прокидаємо площу ніч. У барах, де були двоярусні ліжка, на яких немає нічого, але запаху старих матраців.
Другий день був цікавим. Вони називають офіцером. Знаючи про армію тільки шляхом навчання в обжюванні і серії, солдати зрозуміли, що я розмовлявся з лейтенантом полковником ВПС. Він запитав, якщо ми боїлися висоти, якщо ми могли б запустити 15 кілометрів і ряд загальних питань про сім'ю і здоров'я. Тоді було питання про те, чи можна подавати в розвідку. Я думав, що це буде важко і, можливо, я шкодую його пізніше, але я буду запитати про інтелект.
Наприкінці дня я розповів, що я приписав до команди Тамбов. Коли я отримав там, я бачив лейтенант полковника. Я радий, що я був обраний, і мій кандистість вважається гідним інтелекту.
Після 2 днів чекаю на поїзд до Москви. Тамбов поїзд чекав.
Ми всі зустрілися під час руху. Настрій був на підйомі. Але як ми сіли в Уралах і поїхали по місту, настрій почали падати. Після проїзду через ворота, контрольна точка бачив хлопці в беретах, які працюють в горлі, дивляться на нас. "Нехай я в ебать армію" пролетів через голову.

БВП

Ми пішли до 4-го поверху. Були два. Юридичний та договірний договір. (Увімкнено, що вони були командиром молодої арматури бордю і фореманом молодої арматурної компанії.) Вони сказали, що ми любимо службу, головне - бути людиною і не робити фаготи.
Він був введений до заступника командира. Корпораль Б. Стійка в телятині і піддонах. Побачивши свої м'язи, тільки одна з них пішла в голову: «Дуже нам».
Перший день в армії і парашутом. Невірно чітко, але багато не працює. Зробіть пару петлів. Я не збираюся. Це армія, не дитячий садок.
Щодня кілька годин навчання. У 2 тижні перша стрільба. Got 15 раундів. Після зйомки, ви відчуваєте себе як ромбо. Займається стріляти гармату. Ви негайно усвідомлюєте, що ви займаєтесь бізнесом людини – ви обслуговуєте свою країну.

Офф офіс

Вони видаються нові берети і берети. Ви відчуєте себе як воїна. Прибули багато батьків. Я побачила маму. Я не бачив її протягом 3 тижнів. Після в’їзду в місто він був випущений. Я їсть солодкі. Я чекав передачі компанії. Я хотів потрапити в інтелект, але нічого не запитав. Я вирішив дати всім, хто знаходиться самостійно.
Повідомляв мене, що я був приписаний 11 компаній, і що мені подобається. Послуга буде складною, але цікавим, сказав сержант.

Компанія.

Приготувати до навчального майданчика з хлопцями. У лісі мешкали 10 і 11 компаній. У школі молодших фахівців (СМС) і через 4 місяці слід надати звання корпора, направленого на обслуговування в іншій компанії і поставити на вищу позицію.
Ми ввели барраки, попросили наші імена і розповіли їх, що ми приписали. Я не був на списку. Після парі дзвінків до бригади зрозуміло, що я приписав не 11 компаній, а до 10. Прибуваючи там, я бачив хлопці, з якими я був в компанії молодих рекрутерів.
Компанія мала 3 платини. 1 являє собою смугу розвідувальної роботи, 2 є платником зв'язку і 3 є плато комунікаційного центру.
Я отримав в розвідувальну ложку, яку я дуже щасливий.
Розпочалися заняття. На шахтно-експлуатаційній тренуванні та фіто. До речі, фриз був міцним. 3 км на грубій місцевості в 30 градусах тепла непросто.
Окремо згадуються фігури в напрямку РД-54. Наплічник парастропа здається не особливо важкою, але жахливо натискає на плечі і поки ви йдете в діапазон зйомки (6 км) прокидаємо його всім способом. І з'явилися зйомки
Від прохолодних чіпсів, які я навчився, можна пам'ятати, що при шкірці апельсина від її шкірки гіркий сік з'являється. І якщо ви приносите світліше до шкіри, то коли струмінь цього соку потрапляє вогонь, виходить дуже ефектний великий полум'я. Це смішний, але без використання
Восени вони почали йти на дні в лісі і обладнані секретами і пастками. У будь-який час було цікаво.
Перші вправи і перші парашутні стрибки відбулися. Кожен новий день схожий на попередній, втомлений армійський рутин.

Розсилка

4 місяці пройшли і це час для остаточних іспитів. Тактична та спеціальна підготовка, інженерна підготовка, радіаційно-хімічний бактеріологічний захист, бойова підготовка, тестова стрільба.
Пройшов загальний бал 4. По-перше, в ложці були 5 і 4. Пара трьох. Великим сюрпризом було те, що ніхто не подарував Ми не хотіли б... Це сором'язлива, це сором'язлива, океї?
У нас є "нормальні" телефони. Що таке інтернет і АСКА.
Розпочався новий тур сервісу.
Я на команду. Продовжую роботу в 4-й групі розвідки 1. Вони надягають старшого скауту на корпораційному пості. З копоральною зарплатою 725 рублів. Звичайна розмітка в цей час отримала 625 рублів.
Я дізнався, що перша компанія має парадний грунт. Засніжені і ми пішли, щоб очистити. Майже 6 годин знімають снігові скребки і лопатки. У зв'язку з цим, фраза “сніжка” звучала як вирок.
У грудні відбувся перший вихід поля. Проживати в наметах на навчальному майданчику. Як ви отримали будинок. Перші 4 місяці обслуговування в смс. Ми знаємо, яким способом було село. Лише 2,5 км від табору – село, де мешкали приватні підприємці, які продають їжу.
Нічні рейди перед ним були більш і більш частими і скоро "Барига" не залишали ні лимонад, ні печиво досхреаки.
Але поле надійшло до кінця. Єдине, що занурила мене, була постійною деревою. Два дворучних пилок і 2 соки, це те, що наша компанія мала для заготовки. Вирішили, що з наступною зарплатою, вся компанія знизиться і купить бензопили.
Відразу після того, як поле, хіппери зібралися з інструкторами, які навчалися в навчальному центрі міста С.
Я дуже любила навчальний табір. Вивчав багато цікавих речей і вистрілив СВД. За останні 2 тижні зйомки. Про 200 раундів для всіх зарядів. Дуже багато хіпперів не роблять цього у всьому сервісі, і ми так щасливі.

Новий рік

Ми зустрілися 2012 року в майже теплому сімейному колі. Простягаємо на столі, з нашими серцями закрито, за 300 рублів. Кожен отримав пластину пюре, 2 яблука, деякі ковбаси, чверть грильованої курки, шматочок торта. Навпіл 12, командир бригади, полковник Б, увійшов у місце розташування. Я привітав всіх на свято, побажав здоров’я та успіх у навчанні військових навичок.
Тоді кожен привітав команду з прийдешнім.
В цілому вони відсвяткували більше або менше.

Продовжити роботу

Після новорічних свят поле знову. Це була жорстка поїздка. На додаток до стандартних колсонів, жилетів, блюгасів, хб і кущових масках і бронетехніки. Спальний мішок прив'язується до RD, нічний приціл в дивані знаходиться на вершині RD, газова маска і SVD. Прогулянка по льоду на 18 км. 8 з яких уздовж вузької слизько-сніжної доріжки в лісі.
Ми приїхали безпечно, але дуже втомилися. Мережева поле була легкою. Дуже цікавим був клас. Амбуш, рейди, саботаж, пошук об'єктів, камуфляж.
У зв'язку з обставинами, я мав піти на поїздці до іншої частини. Право від поля. Вони взяли Тамбов на інший кінець Художнього відділу. Я не зробив нічого в 20 днів. Я шукав роботу над ремонтом в бараках замість навчання, що здивувало мене.
Заробітна плата прийшла на початку лютого. Вона була дуже дивна. замість 725 рублів прийшла 2000 р. Виявляється, що списки підняли свої зарплати. Чайний магазин був порожнім.

Повернутися в бригаду.

Після поїздки важко потрапити в ритм. 20 днів відгодівлі в чайній кімнаті і відсутністю фізичного навантаження пішли далеко від хорошого. За тиждень важко запустити стандарт 3 кілометри. На поході з знімального діапазону до бригади я відчув, як виживання лимона, але не загинув і не відставив за мої товари. Ти скаут! Я сказав себе.
Засніжений після зйомки. Він пішов з 4 днів без знижування і компанія дійсно застоюється на парадному грунті. Вони розщеплюють на 2 групи. Перші 2 години снігу очистити 1 групу, другий 2 години другий. Їм відпочивають тільки в їдальні і вночі. І не було 10, але 11, щоб працювати менше вранці. Прийміть на 5 і випереджайте на парадному грунті. Посухи повинні бути правильної квадратної форми. Так мені довелося працювати навіть важче. Балансування сноубордів була більш складною, ніж вона здавалося на перший погляд. Кінець цього довгого хірурга отримав більше задоволення від Нового року. Я пам'ятаю це прибирання до кінця сервісу.

Найдовший поле

Всі як звичайні, збори, чищення зброї, вибір спального мішка на цивілізованій основі. Я гона подається протягом 2 тижнів. Припустимо, вони сказали, щоб перемістити ліжко і тумбу 3 поверх. Це право. Мовед. Потім майно офісу та фіксатора. Поки все було перенесено на 3-й поверх. Ми не знаємо, чому тільки 2 тижні в лісі.
Ліворуч на березень 3. У Через тиждень ми повідомили, що ремонти почалися на 4-му поверсі, і ми будемо залишатися трохи довше, ніж заплановано. Так через тиждень, ми не дали наказу повернутися до бригади. Все сніг розтоплений і листя почали цвісти.
Звернувшись до бригади. Ми почали збиратися, але раптом приходить роз’яснення. 1 компанія залишається в польовому таборі.
Усі залишилися і ми залишилися. До обіду вони просто пішли і збирають сміття на кам'яних майданчиках. Після обіду вони відіграли футбол, скидати, побігти в лісах, навчатися в спортивному містечку. Хтось на чіп ran до бару ...
Повернулися з поля 12 травня. Я був знову звикнути до екіпажу, але швидко адаптований. Незважаючи на те, що я мав жити на 3-му поверсі, розташувати розташування з комунікаційною компанією. Дуже щільно. А вранці і перед миттям був схожий на підпілля.

Останній поштовх.

Це вже літо. Складання будинку незабаром. Хлопці почали робити дембели. Я не можу розібратися. Чому одягнеться як ялинка, так і вдома? Я просто купила новий кулачковий камуфляж і патрупи. Я думаю, що я зробив право.
Дні були ближче до вибуху. По-перше, місяці пішли до нуля, потім тижнів і, нарешті, днів. Дзвоните до весни 2011 йде в резерв. Один хлопець сказав, що він був навіть трохи страшним. Він використовується в армії, яка не може уявити життя як цивільний.
Багато людей запитують мене, якщо я шкодую, що вступає в армію. Я завжди кажу я не шкодую. Реальний чоловік повинен мати можливість захистити свою країну. Пройдіть школу життя. З`ясуйте, що ви можете зробити і виростити з часом. «Послуга не просто слово, це акронім».
СКАЧАТИ ЗАРАЗ
й r і r
лм
Ні.
м і О
м.кв

Джерело: