І так дорогі Яповці, важко не помітити, що ви всі історії любові, як і чому, в цілому я віддаю свою увагу 1 годину моєї поточної роботи.
В цілому, у мене є ноутбук Sony T250 з типовим дефектом, власник пристрою, що застрягнув в USB невідомо, що і як пристрій вийшов, обуріть його до Уповноваженого Сервісного центру, там природно розподіляють руки, хоча причина банальна, південний міст.
На жаль, процес демонтажу ноутбука і діагностики не буде знятий, є ще не відео, а фото найцікавіших моментів, так як головна мета не була позбавлена поважних читачів на всі деталі, але для відновлення пристрою, так як треба було порадувати колишнього власника новим життям, у мене є тільки два руки, і при спробі видалити щось цікавіше, була загроза перегріву дошки або чіпа.
25 фото з коментарями ви можете куряти для цього паяльника, але будь ласка, не розбити.
1. Як я вже повідомляв про процес демонтажу пристрою не, тому у нас є материнська плата ноутбука, де є багато всього, і так як цей ноутбук SONY і навіть серія T, установка досить стискається, все близько, материнська плата на нижній стороні, ось наш кульприт свята.
2. материнська плата на верхній стороні, ви можете побачити на Carlson, розширення МІНІ-PCI, оперативну пам'ять.
3. У Видаліть радіатор, і очищайте всі сковорідки, як в процесі обігріву дошки, вони можуть пошкодити, або пошкодити все.
р.
4. У Ми кладемо заряд на нижню опалювальну, і дайте їй трохи до стану.
5. Умань Додайте трохи паяльника жиру, для тих, хто не знає, жир ізолює паяльника від кисню, тим самим зупиняючи процес окислення.
6. Жнівень Ми перевертаємо на верхній світильник, і активно піднімаємо температуру, до тих пір, поки паяльна тарілка, користь ноутбука досить старе, і є також свинцевий паяльник, паяльник - це задоволення.
7. Про нас Після розтоплення пайки ми піднімаємо чіп, тут, як ви навчилися, можна скористатися вакуумним колектором, але старомодним способом, двома тонкими водопровідниками, і кладемо її поруч з вами, природно після того, як піч можна вимкнути.
р.
8. У Ось що ми маємо під чіпом, кульки діаметром 0,76 мм, майже не використовуються в сучасних комп'ютерах.
9. Навігація Ось кульприт, вниз нижче.
10. Тим часом знімаємо зайву паяльну праску, акуратно, не витягаємо підбори. Ми отримуємо щось схоже на це.
11. Далі за допомогою паяльника і мідної коси ми знімаємо останні залишки пайки, нам не потрібно, очищаємо до плоскої поверхні, потім ретельно очищаємо паяльне місце спиртом (не пийте, ябл не для нічого B)), отримуємо щось схоже.
12. Ось новий чіп, який ми збираємось до материнської плати зараз.
13.00 р. Він на дно, кулі все гладкі, красиві.
14. Змащуйте все з пайким жиром знову.
15.00 р. Поставте чіп на місце, і поверніть на нижню нагрів.
16.00 р. Після нагріву дошки ввімкніть на верхній світильник, і знову принесіть температуру, щоб розплавити паялки, потім перемістіть чіп трохи, і ви можете вимкнути все.
р
17.00 р. Ось пропалений чіп, дошка охолоджується при цьому.
18 років Ось крута дошка, ми готуємо до складання, практично все готове, це буде працювати зараз.
р.
19.00 р. А потім ми пам'ятаємо, що не погано змінити термопасту, ноутбук старий, і його ніколи не змінився там, він пролонгуватиме своє життя.
р.
20. Зніміть стару пасту, і змащуйте деякі CBT-8, перевірену річ.
21. Збираємо все в зворотному порядку, приклеюємо всі сковорідки, нехай їх буде, так як виробник приклеїли їх там.
22. Вставте дошку в чохол, з'єднайте тільки роз'єм потужності, і накидачу на матрицю, це досить достатньо для тестового забігу.
23. Підключіть кришку клавіатури (він має на кнопці), натисніть кнопку, і voila, "Я соромлюся, час втрачається."
р.
24. Також, приступайте до складання, з'єднайте жорсткий диск, диск, кнопки, роз'єми інтерфейсу, в цілому все, як зазвичай.
25. Зберіть до кінця, ввімкніть і радійте, цей ноутбук все ще порадує свого власника своєю роботою. Я оздоблююся тим, що це 25, ви можете куркувати, але тим не менш, дорогі японські все з останньої п'ятниці цього тижня.
P.S. Ви можете попросити питання, і якщо все сподобалося, я буду робити ще один звіт, якщо це можливо.
, Україна
Джерело: