Кучеряві саморобки. .

50 bucks a шматок ??????? і мені потрібно їх 4 ... просто за 2 секунди, щоб показати ... і як охолонути його виходить.
Пошук сайтів знайдено 22 долари, тотад не пускає, навіть захоплення не ослабився.
- Так я думав, і купив силікон, прозорий для клею акваріумів. Тоді я пішов відвідати другу і з зовнішнім виглядом кота з Шріка, затримуючи капелюх запросив на добу об'єкт для виготовлення ливки.
Об'єкт був змащений рясно з вазеліном, і з пальцем він почав змащувати силікон тонким шаром, який буде означати в кожному освітленні, і спробувати не залишити повітряні бульбашки. коли перший шар висушений, другий шар був жиром, потім третій ... в цілому, більш надійніше форма буде.

як це

Далі приклеюємо картонну коробку і повісимо отриману кокон в центрі.

(Так, я забули писати картину 13.)
Заливаємо до половини штукатурки, робимо пластикові кульки і натискаємо їх квадратно в ще не заморожену штукатурку, вона буде як замки ...

Ось як повинна працювати низова частина.

А потім, коли це сухий, беремо пластилін з штукатурки, і кладемо фарбу на вершину кокону і штукатурки, тому можна побачити, як кокон повинен лежати в штукатурці, а в той же час штукатурка не поглинає Вазелін ... який потрібно змащувати нижній квадрат. Потім знову поставте все в коробку і залийте штукатурку так, щоб над коконом на 1-2 см.

Ось як вона повинна бути приблизно при ретельному викрутці верхньої частини.

Витягаємо кокон і виріжте приблизно по лінії з гострим лезом, але потрібно вирізати за допомогою хвилі, щоб при підключенні форми, замки утворюються як якщо

Акуратно витягніть з силікону, який заливається, з'єднайте силіконову форму, вставте її назад в штукатурку, обв'язуємо мотузкою, розмішуємо слабо штукатуркою, добре, промиваємо заливаємо ...

Р

А! Так! повністю забули вставити щось на вершині круглого сантиметра 3 на глибину, щоб отвори не були пробурені пізніше, а в той же час каска буде натискати більш надійно проти стін.
І так, коли все сухе, ми відкриваємо нашу капусту і подивимося, що сталося... )

оброблений шкірою або фарбою губкою ... )

Потім ми замовляємо шпильки для повороту, ми випиляємо шматок зверху, просвердлюємо отвір для кільця, латунь з алюмінієвим променем 2 мм ... одягаємо його разом.

пофарбувати заготовки штукатурки в потрібному кольорі, а висадити праску на одному силіконовому

р.

І я мав зробити їх різнокольоровими, як це ... в основному Всі! спасибі за прослуховування... )

Джерело: