Не погрожуй Південному централу

Сьогодні Про класику Negro ghettos Вони дуже схожі, хоча вони знаходяться в різних частинах країни, на двох різних берегах: засмаги в знаменитій плівці Південно-Східної, в Каліфорнії, Лос-Анджелесі, і без назви, але набагато більш страшний гетто Філадельфії.

Ось що робити, якщо ви перебуваєте в поганому районі. Але як це зробити?

44 фотографії, дуже великий пост.
Повідомлення від MACOS

Не погрожуй Південному централу р.

1,1 км Навіть при виході з автомагістралі, що веде до площі, вони попереджають: назад, неправильний спосіб, ви не повинні піти тут. Я просто хочу сказати, що я не зупинився, тому що я повинен розповісти вам про найвідоміший американський гетто.

2,2 км Не асоціюється з Володимиром Центральним, що є тюрмою. Тут немає в'язниці, а район називається назвою головної вулиці - Центральний. "Південь" - це просто напрямок, вуличні знаки Америки завжди вказують на напрямки світу, для зручності. Отже, відключивши автомагістраль і ви маєте адресу, ви точно знаєте, чи хочете виїхати зліва або праворуч.

3. У Як відрізняється гетто від звичайних зон? Це завжди помітно візуально, і в деяких випадках не дуже пізно, щоб перетворити навколо і вижити себе з непристойного місця.

4. У Першим є страшний грязь на вулицях. Не просто вишитий листок або сигарет, але поняття «насрано». Я не можу сказати інакше. Американські вулиці зазвичай очищають і очищають.

5. Умань Другий - велика кількість графіту. Де вони фарбують у всіх стінах, ніхто не соромиться, зазвичай поліція рідко з'являється.

6. Жнівень Третя важка автомобіля. На великих колесах, настоюватися, або просто іржі, брудні і дуже старі.

7. Про нас І четвертий, найголовніше. Паркани навколо будинків і барів на вікнах. На терасі є багато лобків, які не є безпечними, щоб сидіти на терасі, ви можете знімати з ходової машини, так само, як це. Нормально в нормальних ділянках немає барів або навіть масивних парканів.

Не погрожуй Південному централу Р

8. У Місцеві жителі практично завжди на вулиці. Ранок, вечір, вихідні та вихідні дні. Вони стоять або йдуть, окремо або в групах. Вони не працюють в будь-якому місці.

9. Навігація Іноді хлопчики просто рубають.

3610Р. 4200Р.

10. Іноді вони торгують лізилі.

11. Я зроблю цю жінку прямо зараз: Мама приносить піцу своєму слобу, що не робить нічого довгого. Він не хоче працювати, він не хоче одружитися. Він здається вище, що.

12. Стиль місцевого одягу також особливий, і дуже впізнаваний. Шапка і сумка є обов'язковим. Іноді "Я поповнений" штани, іноді - класичний абібас з трьома смужками. Так, нігери люблять їх.

13.00 р. Жінки, навпаки, намагаються загорнути їх тіла в щось лове, яскраві кольори.

14.

15.00 р. Водіння вулиці, я почула страшну кришку, друга пізніше дитина з бюстою і батьком з поясом стрибнув з дому. "Агайне пюре".

517648

16.00 р. Але в своєму розумінні, Південна Центральна не найгірша або найгірша околиця. Окленд, у передмісті Сан-Франциско, здавалося б, набагато більше хрустких до мене.

17.00 р. Ось гетто Філадельфія, яка займає майже половину міста — це страшно. Навіть без парканів і барів.

18 років Не може бути половинка будинку, хоча інші заселені.

19.00 р. Ось багато графіті тут, хоча можна відразу побачити, що вони не пофарбували крейдою в алеті. Martin Luther King Salutes безкоштовно Африканська Американець!

20. Ця картина на одному з будинків читає, ви є громадянами вільної країни, і ви можете досягти успіху в тому, що ви хочете - в спорті, в науці, в усьому. Не про расизм, американський суспільство насправді став дуже толерантним (як правило), але це дуже важко для людини, що живе в гетто, щоб зламати його, стати різними, і почати нове життя: піти в школу, знайти хорошу роботу. І виконайте його добре.

21. Ну і в крайніх випадках потрібно викопати клумби і зробити сад.

22. Але це теж працює. По суті, сад не виглядає настільки мальовничим, як на малюнку. Так, звичайні американці не зберігають сади, хоча більшість країни живе у власних будинках. Замість саду - затишний газон, гриль, дивани.

23. Жителі Ghetto люблять робити нічого. Для деяких, це протест: ми були раби протягом багатьох років, тепер ми будемо працювати як сито. Слово «роба» вкорінено в такому нетворкінговому слово «славе».

24. Хтось просто лаціна. Нехай людина працює, і я підніме дітей.

25. Незважаючи на те, що діти залишають на себе весь день, і є багато поганих прикладів під рукою.

26-й

27. Є паркани всюди.

28. Типова вул. гетто.

29. Багато занедбаних будинків. Це колишні будинки тих, хто втекти з цього страшного місця, або просто загинув. Відсутня інфлюкс жителів таких місць, як можна вгадати, будинки порожні.

30. За статистикою, чоловіки живуть тут в середньому до 28 років.

2. Товстий майже старик.

Не погрожуй Південному централу Габаритний зображення

Середня тривалість життя жінки від гетто сімдесят років.

Вони не переглядають себе.

У той же час, це в гетто, що найчастіше зустрічаються церкви різних деномінацій. Жителі Гетто цілком позбавлені

до Не погрожуй Південному централу

Вулиці дуже брудні.

4316973

щебетати

547350

Натюрморт

Знову знайшов холодильник на вулицях. Побачити це до Косово. Насправді, є один великий поганий район.

Додано до [mergetime]1344081680[/mergetime]
Морозиво для дітей.
Я шкода, я шкода.

Морозиво для дітей.

Тут загинули люди.

Не погрожуй Південному централу Україна

У околицях є розсіювання хлопців на крос велосипедах. Вони люблять розірвати мішки з пасер-by або просто перелякати всіх з роумом своїх велосипедів.

І на в'їзді на таку площу майже завжди повісять тапочки, іноді навіть нові. Я бачив його в Детройті та Окленді та Брайтоні.

Додано до [mergetime]1344081826[/mergetime]
Проксимус Дякую.

Джерело: