У МВС є нова колонка. І він виглядає непомітно, як співачки Сергія Шнурова. 22 серпня в м. Новосибірська обл. подала накази у відділенні ДАІ.
01. У Нова позиція буквально перетворила рок-герою. і зліва і праворуч на фото він Корд ебать!
Поява нового командира пояснюється просто: У плівці знято шнур. Він грає бос, які схвалили підлеглості. Не є сценарієм, але реальні приміщення ДАІ.
02. Мар Справжній полковник!
- Це реально. І Сергій реальний, і його форма реальна. Про це заявив заступник начальника відділу Денис Жданов, Олексій Тлочний, старший інспектор пропагандистського відділу районної поліції. Він говорить тільки позитивно про художника. - Чоловік зробив гарне враження. Калм, полит, культура...
Символ - одна річ. Але ви не знаєте музиканта. Він кладе на зірочки і буквально змінився. Навіть обличчя відрізняється. У Новосибірську, лідер Ленінградської та рубльської групи летять з бородою. Але перед зніманням поліція переконувала Шнуров, щоб позбутися рослинності. Я просто залишив вуса. В іншому випадку не було статуту.
03.03.2014 р. Сергій Шнуров буквально розділ Заступника начальника ДАІ Дениса Жданова (наступився зліва): він проголосив його уніформу.
До речі, дослідити більше у автооглядному митцеві довелося на ходу. У житті він не припинив будь-яку «депеєснік».
- Я не маю ліцензії. Я не їздив. Для мене є міфічні тварини. Я не спілкуюся з ними, посміхається Корди. Але він додає, що потрапити в роль не складався. Породний герой в повсякденному житті трохи відрізняється від астроната, а астронаут трохи відрізняється від колонки Міністерства внутрішніх справ.
На додаток до Сергія Володимировича (неприємно назвати полковник без по батькові), актори Новосибірських театрів та справжніх офіцерів поліції зірвали в драмі «Inevitable Contradictions».
04.04. Новосибірська художниця Єгора Овечкіна зірвала зі скелястою в одному фільмі.
До художника «Першого театру» Євгена Овечкіна. Це не перший раз хлопець відігравав правоохоронні органи. У кінофільмі «Діффікулт». Тепер митець може сказати, пропагував - він став офіцером.
Один з жіночих ролей в кіно пішов до натхненного художника, дружини відомого Новосибірського мільйонера Євгенія Кім. Як кажуть автори, її роль невелика, але буквально точка повороту для сюжету.
Картина присвячена ДАІ, але не тільки роботі співробітників, але і їх зв'язків один з одним.
05. Мар У фільмі Сергій Шнуров грає потужний офіцер.
Експедитори чекають на шале та зйомки. Але всупереч чуткам, які йдуть навколо майбутнього кіно, це не буде кіно дій, але драма. У центрі сюжету в першу чергу чоловіча дружба. Один з основних персонажів повинен зробити вибір: піти в'язниці або зрадити другу.
Сценарій вже знайомився з головним автоглядачем Новосибірської області Сергієм Штелмахом. До сюжету відносяться моменти, де поліцейський з'являється в негативному світлі. Не дивлячись на це, глава ДАІ не здійснила зйомки.
«Я вірю, що це буде великим плюсом для ДАІ, адже ми хочемо показати свою роботу, повсякденне життя, ті моменти та ситуації, які відбуваються щодня з працівниками дорожньо-транспортної служби», - сказав Сергій Вікторович.
Мар За словами сценарію Сергій Шнуров мав приїхати, хоча в житті скелястий є звичайним пішохідним.
Ідея фільму генерувалася трьома роками безперервного спостереження за життям поліцейських. Багато епізодів нашої історії буквально мальуються з життя, але сюжет є автором. Про появу ідеї про герої героїв, розповідає директор Петро Дікарєв. Він сподівається показати свою роботу на кінофестивалі 2013 року.
07. Мар Сергій Шнуров з актором Андрієм Чернихом, який грає основну роль у фільмі, і режисером Петром Дікаровим. (останнє фото і текст)
р.
Джерело: