Все почалося з цього «Армрест» – www.proza.ru/2012/04/06/1380, і навіть коли я прочитав «Мегабайан» forum2/topic392125.html і він став нестерпним. Немає, не дійсно, але я дуже зацікавлений в Дамаську. Я знаю, хто спробував гасіння дамаска, подрібнити і посипати на цьому випадку. Зварювальні пакети не викликали багато неприємностей (Гансе і, зокрема, повідомлення Антона Жуйкова (ака Ножедель) допомогли багато. Я кував різні пакети, отруйовані, все дрібно, але питання виникло, що робити з усім цим хорошим? До того ж, я не зробив ножів. Axes made, Тесла, інші інструменти, але з ножами. Починався з простими моносталами (містом зіпсувати пакети). Перший U8.65G,60C2A, HVG, SX15. До цього дня я працюю на спусках, термічному лікуванні і багато іншого. І так, вчора, сусід прийшов на світло, приніс шматок кліпу від старого підшипника. І що сталося? Якщо ви хочете, зніміть на телефоні.
Спочатку праска повинна бути очищена належним чином.
Потім потерти з ацетоном, для знежирення і в ріг. Потрібно випрямити її.
Випрямлений шматок кліпу йде під молотком. Виявляється смуга, яка розбиває розмір.
Тепер потрібно виміряти і перевірити, що розмір (товщину плити) був однаковим.
р.
Потім я передсерфінгую клину.
Працює так.
Так, навмисно пропущено аннелінг після кування. Операція для ШС15 є нетривалим, абсолютно не фотогеном, але без неї не варто приклеїти до шліфування, не вистачає стрічок. Суцільний конденсатор.
Тепер зварювальні прутки до хвоста так, щоб його зручно загартувати.
Я нагріваю ріг для загартування. І це делікатна матерія, необхідно, щоб загартована частина нагрівалася рівномірно. З огляду на те, що спуски знижуються до 1 мм, а товщина бата в даний момент становить 4,5 мм, не потрібно відірвати.
Після потепління до помірної температури, затемнення масла. Я не збираюсь в найближчий час.
Після того, як всі катування, заготівля йде на відпочинок (у сенсі відпустки).
Джерело: