Північний капітал Росії - Санкт-Петербург

Добрий день до Япсу!
Це кінець літа, сезон свят і свят. Хоча любителі осені і хімічного відпочинку ще попереду.
Багато хто, ймовірно, провів свої свята на морі, на тури в Європі або інших місцях нашої планети. Хто може поділитися своїми подорожами з нами. Я пішов в Санкт-Петербург це літо, де я був вперше. Імпресії закінчуються морем, самим позитивом курсу. Я бачу, що не було повідомлень про це дивне місто протягом тривалого часу, давайте виправити цю історію. Я хотів би поділитися своїми враженнями від поїздки до цього міста, дивовижними і красивими з багатьма цікавими і незвичайними.
Все почалося з того, що мій подруга хотів піти в Санкт-Петербург, спочатку я не хочу йти, бо він досить дорогий. Але знайшовши гідну екскурсію як за вартість, так і для проведення екскурсійної програми.
Вибачте, що для моєї російської мови, тому що в школі ми не маємо цього, так з проблемами з написанням, ви можете зв'язатись з підручниками, які не діляться) будуть 124 фотографії, трохи тексту, кінець буде вказувати, будь ласка, не розбити, я думаю, що це буде цікаво.
Наш захоплюючий шлях розпочався з південного терміналу Київського залізничного вокзалу, на двоповерховій Неоплані, з розбитою правою подушкою (гідравліків загинув), але ми поїхали туди без проблем.

Я не бачу, що вмішані плоскі дороги там, вона не гірше, ніж наші, але є дійсно не ями. Так і асфальт є тільки на дорогах, крок лівої могили, і якщо є. Сіл досить бідні, але чисті і всюди є дорожні знаки і знаки! Заправка на АЗС, державна кампанія, ціни нижчі, ніж в Росії та Україні, переведені в гривні 6 центів на літр 95-го, коли у нас є 10,90-11.20 грн / л

Жива в готелі, не заради реклами, я кажу, що досить толерантний готель на 3 зірки, добре, в цілому, номер і назва в наступних фотографіях. До речі, це досить дешево, ми всі включені в ціну, я якось не знаю, скільки це буде коштувати, якщо ви йдете самостійно, вони сказали, що від 500 рублів на добу.

Актуально наш номер І тепер ми пішли в місто, а точніше, спочатку ми скажемо по місту, і тільки потім до готелю, але так що пізніше ми не будемо відволікатися трохи, змінивши маршрут.

р.

У першу чергу, у нас була екскурсія містом, без розміщення фото, оскільки вони знімали свої автобусні вікна, є лише вулиці міста, якщо ви хочете поставити їх на мене 6 ГБ. Ми розповіли про шутер Василевського острова та багато інших цікавих речей, під час туру ми побували з айцитера. Я розумію, що вони знімають щодня, якщо я не так шкода, в цей момент я фотографував і не слухав, що вони сказали. На момент пострілу не знімався, але не поганий в вухах.
Далі ми пішли на екскурсію до Собору св. Ісака, завдяки Алісику виправили!

224561

Наш посібник Ольга, по батькові Я не пам'ятаю, великий довідник, дуже цікавий, весело і весело! Я даю свій кредит, без неї, це не так весело і цікаво.

Ось деякі фотографії з...

...

Я завжди любила ці люстри, вони будуть ще веселіше.

...

...

Джерело: