971
Парашутний стрибок на 90 і нога (фото)
Старі чоловіки дадуть молодим стартам. 90-річний Олексій Михєєв від Dokuchaevsk (Донецька область) втратив ногу біля Сталінграда, але цей обхват і вік не перешкоджав його зробленню парашутного стрибка.
Від позначки 3600, безкоштовний рейс і ще 4 хвилини під куполом парашуту.
р.
Костя пише на своєму блозі:
Привіт! 3 роки тому я дивився на 87-річний ветеран від Dokuchaevsk виконав своє бажання і парашут з висоти 3600 метрів. В іншому день він повторив запис (не один на материку, здається, щоб зробити такі речі в його віці), і я знову пощастило бути навколо. Сьогодні була стаття в нашій газеті з тьмяними фотографіями, щоб мати карти, які я хотів. Привіт! О, я забули розповісти вам - дідусь також не має однієї ноги - результат рани в бою біля Сталінграда. В цілому людина унікальна, я хотів би писати багато про нього і красиво, але я не можу. Ось фотографії, будь ласка.
15 зображень
Приймати з pauluskp
Фото та доповідь Костянтина Буновського
3. У
4. У
р.
5. Умань
6. Жнівень
р.
7. Про нас
8. У
9. Навігація
10.
11.
12. Син і онука перегляд літака знімати
13.00 р.
14.
15.00 р.
З самого себе я дуже вдячний всім людям за нашу свободу, і моє серце наповнене радістю, що, хоча в старому віці я зумів виконати мій сон і завоювати небо.
Джерело:
Від позначки 3600, безкоштовний рейс і ще 4 хвилини під куполом парашуту.
р.
Костя пише на своєму блозі:
Привіт! 3 роки тому я дивився на 87-річний ветеран від Dokuchaevsk виконав своє бажання і парашут з висоти 3600 метрів. В іншому день він повторив запис (не один на материку, здається, щоб зробити такі речі в його віці), і я знову пощастило бути навколо. Сьогодні була стаття в нашій газеті з тьмяними фотографіями, щоб мати карти, які я хотів. Привіт! О, я забули розповісти вам - дідусь також не має однієї ноги - результат рани в бою біля Сталінграда. В цілому людина унікальна, я хотів би писати багато про нього і красиво, але я не можу. Ось фотографії, будь ласка.
15 зображень
Приймати з pauluskp
Фото та доповідь Костянтина Буновського
3. У
4. У
р.
5. Умань
6. Жнівень
р.
7. Про нас
8. У
9. Навігація
10.
11.
12. Син і онука перегляд літака знімати
13.00 р.
14.
15.00 р.
З самого себе я дуже вдячний всім людям за нашу свободу, і моє серце наповнене радістю, що, хоча в старому віці я зумів виконати мій сон і завоювати небо.
Джерело: