Марк Горонок, актор-headheadhead

Звідси:

Ви все пам'ятаєте, звичайно, це ручна людина, яка зірвала в фільмі Астрахана Все буде все право. Його ім'я Марка Горока. Виявляється, що Марк боровся в спеціальному підрозділі на Кавказі, був захоплений, втекти, пережили одну з груп. Караван Історії пише про це. Я не читаю такі глянцеві журнали, але тут дійсно Бог, на жаль, моя дружина принесла десь (від чого раптом не було такого читання в нашому будинку), я пішов до чогось, відкрився відразу на Історія Марка про війну, і тому я не міг відірватися до тих пір, поки не читаю все до останньої точки.

« » » » » » » » » » » » » » На КПВВВ запровадив капітана Гусєва, який набрав дітей у ВВС, щоб взяти мене до 7-ї Охоронної бригади. Ми провели шість місяців у навчанні, а потім перевели до Трансказький військовий округ. Я швидко зрозумів, що нічого героїчного про цю війну. За рік і половина Я шукав брата йти до мого брата, мій сусід до мого сусіда, і ми ходимо між ними, якби між небом і землею. Що ми боремося? Я не розумію. Але я не запитав, я не сперечався, я просто боровся з моїми зубами. Домівка замовляє її, щоб ви повинні. Ніна моїх товариств пережили цю війну. У мене є картина дельми, де ми відпочиємо перед наступним завданням - красивим, молодим, здоровим. Я пам'ятаю, просто промив, мій друг Лешка вирішив грати карти, так з картками на малюнку і залишитися. Лешка була нещасливою, він неуспішно стрибнув з вертольота, коли ті ж ночі вони висаджували в задній частині ворога, і травмував коліно. Ми не змогли взяти поранені з нами, щоб було б порушити заздалегідь групу. Я запитав:
- Призначте, що ми робимо?
Він спокійно відповідей:
- Ви знаєте, що.
Коли необхідно виконати бойову місію, життя людини не варто. Це болючість, це страшно навіть сказати, що я повинен ставити друг - але я зробив це, не був інший вибір. Лешка все ще приходить до мене в сонці.
Щоб дізнатися кількість і розташування банд, вони прогулялися через ворожу територію таємно: вночі, в цивільному одязі. Неговен, пилоподібний, хартий, нерозпушується від місцевого населення - в розвідувальній компанії набрали хлопці, схожі на кавказький. На шістнадцятому бойовому виході я все ще зловив.
Про сто бійців. Все відбулося дуже швидко, офіцер і я закінчився в зіндан, решта хлопців впало в битву. Я пообіцяв, що з головою своїх дітей буде грати футбол. Я не знаю, чому бандитів не провадили свою загрозу. Я не пам'ятаю спати ті чотири дні неволі.
На останню ніч я почув деякі люси, раптом знизився іржі ланцюг. Я захопив її і сходження. Стара людина стояв сходи, він мовчазно продемонстрував мене напрямок, я подивився на нього, не знаючи чого чекати. Він знову забив свою руку, а потім я побіг, чекаючи постріл у спині. Але було спокійно.
Я був відправлений на спеціальний блок. «Корадес» почав відлякувати, як вони не побили навіть на зону (земля в інтерв'ю Марк розповідає, як він служив дев'ять місяців для крадіжки - А.Б.) Пам'ятайте, що він затримував, що незаконно потрапив в ВПС. Вони запитували, що вони прийшли звідти. Протягом декількох днів цієї розмови я ходив з кров'ю. І прийшов командир полку, побачила, що відбувалося, і тільки знаходилися. Коли я дізнався, що я повернувся від поставленого завдання, я особисто прийшов, змушував катування взяти мене в руки і взяти мене в медичну службу.
У зв'язку з тяжкими травмами, я був госпіталізований в рідному Пітері. Я лежаю, я думаю, що я про те, щоб бути введеним, мені потрібно зробити щось. Я знайшов оголошення в газеті, що є іспити для театрального інституту. Я шукав, де наш не був. Він пішов з лікарні протягом декількох годин. На додаток до лікарняного одягу я нічого не мав, тому я був привезений в інститут за допомогою швидкої допомоги, погодився з хлопцями. Я приходжу до прийому офісного одягу на босоніж і синьому робі з білим коміром і номером на лівій кишені. Директор Дмитра Астрахана в комісії. Я прочитав шматочок від Королеви Спадів і оцінив вірші Олега Даля, присвячений Володимиру Висоцьку.

02 мар

03 мар

р.

04 мар

Я процитував автора, Аркадій Бабченко:
Життя – найкращий письменник. Я бачив це десятки разів. Ні Полініка може прийти з історіями, які відбуваються в реальності - це було перевірено багаторазово. Таким чином, ми залишаємо за собою той момент, що людина збита до такої держави, щоб зберегти своє життя, яку йому довелося перевозити з Transcaucasia стільки, скільки до Санкт-Петербурга (і навіть у Санкт-Петербурзі ми говоримо про нічого менше, ніж комісія) заперечує Королеву Спадів і Даля. Всім відомо, що російські паратрупи, які тільки повернулися з війни, як один і всі розуміють роботу Даля. Ви повинні навчатися в комі. Що сталося знову. Газети завжди писали про те, що. Моя тітка впала на голову і розмовляла англійська. Хлопець був в спеціальному відділі - почав відредагувати вірші Даля. Ор зіндан. Що ще робити перед виконанням? Просто Королева Спадів.
Хоча я, наприклад, після того, як армія не те, що Пушкін — російська мова протягом декількох місяців запам'ятовується, тільки я міг би спілкуватися — але я не паратруп. І не був у спеціальному підрозділі.
І в цілому, єдине, що я думав про те, як я витрачав місяць пити, їсти, спати і бджільництва у ванній кімнаті. Не про яку установу йти до. Це десь над горизонтом. І, як я знаю, сто відсотків демонстрацій думають точно так само. Це святий місяць. Це навпаки Рамадан. Ви не можете працювати, вчитися або думати, тільки пити, їсти і сну. Але, знову, ми не саботери ВПС, ми не можемо досягти такої свідомості.
Повернемося з тим, що цивільний одяг в лікарні в рідному місті під час щоденних візитів матері, щоб отримати – як два пальці на асфальті, добре, Бог буде з ним: як хлопець, щоб приїхати в свою піжами для вступних іспитів, нехай йому. Ми блюво її на юнацьку молодь і прагнення показати свої рубці перед дівчатами.
Не заберемо на посткомуністичному синдромі. Як правило, після смерті всієї групи, відрізання перед головою командира, вбиває друг своїми руками, чекаючи на смерть штрафу в неспроможності протягом чотирьох днів і побиття до стану комісії в спеціальному відділі, люди, як правило, не зацікавлені в роботі Даля, але знову - вони звичайні люди, не саботери ВВД. Вони знають це нічого.
Ми не будемо копати в такі дрібниці, як відсутність таких утворень, як «парашуто-ландський дивізіон» в структурі ВПС РФ. Поки я знаю, є повітряно-десантні підрозділи і парашутні полки, які людина, яка затримала два роки в поле призначення, просто не знаю, а Бог і з цим, ми блюво його на неточності автора статті Наталя Черних (загадуємо, до речі, ім'я). Жінка, що я можу отримати від неї?
Ми не знайдемо несправності з такою важливою деталлю, як розгортання 7-го ГВД в Каунасі, а не в Закавказький військовий район. Гаразд, другий.
Хвиляйте свою руку на дати. Марк народився в 73-му, він приєднався до армії відразу з школи (саме це), і вже в 93-му він зробив свій дебют на екранах в плівці того ж Астрахан "У вас є тільки." Тому він може служити 90-92 осіннього звернення виключно. Рік (максимум) дозволить Астрахан стріляти, голосувати і редагувати фільм. Він є генієм, він буде відмінно.
У 1993-1996 рр., а не в 90-92 рр., добре, ебать її. Марк говорить, що вони були саботери, пішли на задню в невеликих групах в цивільному одязі (це журавлина, ймовірно, береться з роботи Нікола Лілін, п'ять греків bet!) – так що має бути деякі секретні місії секретні постанови найбільш важливі, які ми ніколи не знаємо. У нас є такі пристрої, але ми не будемо говорити про них, коротко.
Залишилося незрозуміло, проте, що війна в 90-92 рр. в Переказький військовий район Союзу радянських соціалістських республік, але Марк не дає нам безпосередню відповідь на це питання, обмежуючи себе тільки умовами «це війна». Згідно з датами, підіймається осетинський-інгушний конфлікт, але в Північному Кавказі військовий округ. Не існує способу заплутати район, в якому подається.
Також була грузинсько-Південна осетинська війна, дата і область цілком підходять, і – Я не пам'ятаю зараз напевно, але шукати лазію – на мій погляд, наші паратрупи робили мир там в цей час. Про миротворчу природу місії говорить фраза Горонка «браше йде до брата, сусіда з сусідом, і ми проходимо між ними» Проте в наступному вирокі запитує «що ми боїмося».
Але. По-перше, щоб дозволити участь у цьому конфлікті саботажних груп ВПС РФ, які складаються з конкриптів, які приступили до вертольотів десь за ворожими лініями (що, якщо вони є миротворцями?) У той час миротворчий характер в цілому був привезений до того, що бажали, і навіть використання такого слова, як «неми» неможливе за принципом, посланники все ще працювали) і вирізати їх пораненими – не можна за будь-яких обставин. Більш того, всі мої знання про дії спеціальних груп говорять точно протилежно – принцип «до тих пір, поки він пішов, тому багато приходь» суворо спостерігали. Вони не відмовлялися від них будь-яким чином. Хто, поранений, мертвий - приніс всіх. Ось для усунення помітили групу потенційних ворогів — як свідчить історія групи Ульман, наприклад. Незважаючи на те, що Сергій Козлов заявив, що в Афганістані, вони спробували не розрізати потенційних розвідників – вони прив’язували і залишили їх у камені. Не від підвищеної людності або моральної заборони, просто гістеричний від ненависті через забійні вівчарки або може циклістів, село тягне за собою непотрібні проблеми, які ніхто не потребує. Так вони просто зв'язали, застрягають в камені і залишають. Він гине, він гине, але не вирізати себе.
І, по-друге, такі поняття як «зіндан» і «утворення» просто не існує. З першого Чечня, Зіндан також з першого Чечня, а банди в цілому з другого.
Зіндан є словом для мусульманських територій. Не був використаний в Грузії або Осетії на час.
Мова сюжету Він дасть вам ідентифікацію. У солдату Сталінграду не скажуть «Хітлерити». Він каже «фреакс» або «ханас». Ті, хто служив у Другій Чечні, не скажуть «діти» або «діти». Він каже "Чехс." Продавець One коментує nohchi. Хто воював 08.08.08 про осетинців скажуть «хірурги», про грузинські «роданти». Слово «дієти» не використовується навіть копсами, які працюють «на землі» – вони говорять як «кроки» або «гілочки». Мова цього предмета інтерв’ю береться з ромбо всіх часів і народів Пореченкова.
Добре, це абсолютно гра, що православні Грузини або православні осети вирізати православні російські голови і дати їм грати до своїх дітей.
О, приїжджайте. Нехай не буде лоскання.
Не звертайте увагу на те, що в статті того ж Наталії Черниха, опублікованому в розділі «МК» у 2006 році, як правило, згадується в чорно-білому: «Марк відданий від 19 років». Після третього року LGITMIK зірвав у фільмі з викладачем Дмитра Астрахана (право героїчним хлопцям: одночасно він керує боротися, і втекти від неволі, і до кіно і навчання в інституті), у всіх його біографіях він сказав, що він увійшов до LGITMIK в 92 після закінчення школи і ніде, до цього моменту ніколи не згадував про своє військове минуле - добре, Бог з ним. Поставимо, що біля.

Джерело: