Як зафіксувати дзеркало заднього огляду

Тут будуть 13 фотографії з описом. Будь ласка, не порушайте.

Я був в погоді навесні! Я з'явився вранці і див. цю картину:

Інший кут

Хтось п'ятий звір (попередньо), що проходить мій автомобіль, вирішив спалахувати силу і відвагу перед п'ятими супутниками. І об'єкт цієї ебать силою, як зло, був мій дзеркало.
Підсумок: Тіло спліт, всі тріщини, відсутній шматочок. Не знайдено ніяких дзеркальних покривів. Можливо, нічний герой вважати його трофейним і взяв його додому, тому багато років він гордо показав його своїм онукам.

До цієї п'ятниці Я стержу, як це, і кожен раз я шукав в залишках дзеркала, я пам'ятав мій лицар і всю сім'ю аж до нитого коліна.

Але в п'ятницю чашка мого терпіння лопнула і я вирішив переїхати на реальну дію.

Я пропускає процес пошуку дзеркала BEU, крім Євро-ауто, і коштує 8000 рублів. Вирок не боредом.

Так я вийшов і купив нову, оригінальну кришку. Я можу зробити це самостійно, навіть в рік.

О, приходьте!

Я забрав дзеркала і трахнув його додому. Я вже йшов на фото:

Перед тим я купив епоксидну смолу, грунт для пластику і фарби. У мене було моє взуття і шкури з минулих ремонтів.
Окрема історія, як я шукав для скла і тканини. Виявляється, так як мій щасливий дитинства, не тільки держава, валюта, моральні засади, ставлення до літніх людей, але і технологія еблювання пластикового ремонту змінилася !!! Який сюрприз! Але я чітко пам'ятаю, як, затягнувши першорядну краватку, пензляю піт від мого чола, я воював diligently кораблі в будинку піонерів і навіть виграв призи на змаганнях. І я використовував те ж саме ебать епоксидну тканину ви не знайдете в пеклі там.
Знайте, де наші не зникли, я вдихаю в однойменному будинку піонерів, де 20 років тому він рубав човни, і попросіть вчителя корабельного моделювання круга, щоб дати мені, що вичерпне місце, де в 21 столітті простий морталь може купити деякі скляні тканини вітчизняного виробництва, і не те, що китайська шина, яка фарширована вікнами автомагазинів до вершини.
Звісно, учитель мене з нескінченною повагою, за моє прагнення до творчості. Хоча, можливо, він був просто поспішати піти додому, щоб отримати хороший напій і піти в п'яний frenzy, щоб збити дзеркала на автомобілях, але він дав мені безкоштовно (!) весь пакет цієї дуже тканини і навіть сказав мені, де він купив цей фетиш! Тоді він швидко закрив офіс і відступив.
Але назад до мого бідного дзеркала.
Технології ремонту я обрала вигляд:
1,1 км Прибирання, знежирення, ущільнення тріщин, заклеювання знайдені шматки.
2,2 км Я затягував свіжо придбаний чохол з плівкою і кладемо його на тіло.
3. У Молярна стрічка робить форму для заливки епоксидів там, заливаючи смолу, зміцнення склотканинини.
4. У Паління, посипання, грунтування, фарбування.

Ось короткий.

Він ущільнював тріщини і заливають цвіль. Після зняття чохла плівка не дозволяла епоксиду приклеїти на кришку:

У зв'язку з ліквідністю смоли вона заповнює всі порожнини, створюючи аналог рідного кантика, в який вставляється кришка:

А потім я пішов: Я кладу на скловолокна шпаклівку, шкіра, покласти її знову, шкіра знову. Ти трахнув з уніформою! В результаті потирання пальців на фаланксі, він знімається.

Таке диво.

Потім знову з'являється паління, шпаклівка оздоблювальної шпаклівки, знову паління і курча в воді. Коли гора використовується шкіра почала закривати вигляд з вікна, я вирішив зупинитися.
Він пішов на сходи і примушені, до захоплення сусідів, тіло його дзеркала!
Поруч з ним у мене є нова кришка:

Далі слід висихання, шліфування і фарбування елементів. Після зібрання дзеркало виглядало так:

Інший кут:

Я зустрівся з собою і трохи ароматизував фарбою, я пішов, щоб мати пиво з друзями!
Уранці дзеркала з мою похмілляною рукою приймали своє справжнє місце в машині:

Додано до [mergetime]1346750515[/mergetime]
Я пішов працювати і оцінив бюджет: фарба + грунт 800 рублів. Епоксидні 130 рублів. У мене була шкіра, шпаклівка, лак і лопатка теж. Дзеркальна кришка вдарила кишеню ще 1,500 рублів. В цілому вартість ремонту мені 2450 рублів з ПДВ і НСП.
8000 рублів за дзеркала BEU, який, до речі, швидше за все, також потрібно малювати, мінус 2430, виходить 5570 рублів чистої економії!
Я був щасливий і пішов працювати з приємним почуттям перемоги! Перемога над худобою, перемога над китайськими товарами, які захопили наш незадоволений і неспроможний ринок, перемога над собою, в кінці.
На честь того, що з грошима врятували, що ж ночі я трахнув і пішли розбити дзеркала на автомобілях! Ми повинні підтримувати нове покоління!

610278

Джерело: