Повністю упаковка автомобіля своїми руками

Мій перший пост, якщо все, не курка.

Я покажу вам прямо, я професійно займаюся плестими автомобілями з вініловими плівками. Значення цього посту полягає в тому, щоб говорити про вініл і зробити його чітким для людей, які не варто боятися плівки, а також з належною майстерністю, автомобіль можна приклеїти в одну руку.
Про нас
Це Chevrolet Lacetti Wagon. Завдання полягає в тому, щоб вклеїти її плівкою.

Фільм вибрав прозорий матовий. З якої причини? Я хотів тримати мій улюблений, синій колір автомобіля, + коли продаж це буде набагато простіше.
Фільм був використаний KPMF, оскільки він перевірений часом.

Довгий перед пасуванням вирішив відшліфувати найбільш проблемні елементи - бампер і боковий, адже будь-який подряпин під прозорою плівкою дуже чітко видно.

Портборд

Готова версія:

р.

Ми можемо розпочати пасування. Що потрібно:
-білий фен
- пара rakels (або в'яжучих), підійде професійна настоянка
Пара хіслерів (також настоюється)
- Якісні ножі для настоювання, ідеально - Скальпель
- багато мильної води, звичайної води
- знежирювачі, липкі серветки, ідеально - варто купувати абразивну глину, але це якщо ви дійсно хочете досягти ідеального.
- бітумний засіб для видалення плям.

Усі роботи повинні проводитися в чистому приміщенні з великою кількістю світла. Хочеться зробити роботу разом, але я зробив це тільки після роботи.

Почнемо з капюшоном.

Мінь, очистити поверхню спочатку милом, потім з бітумом знімати, потім глиною. Сухий, чистий, дегреаза, позначте плівку з запасами.
Потім, за сто часу відмиваємо підкладку біля плівки і наносимо її, попередньо змочуємо мильною водою, до елемента. Акуратно проведіть воду rakel, спочатку без фена, потім з нею. розгладити стрілки. Як? тільки досвід розповість. вона виходить щось, як це:

Перейти на дах:

Повідомляємо, що хворий. Зроби людей, які не розуміють сенсу посту, уважно читайте!
Немає реклами тут, інакше я даю вам адресу.

Зберігати Остаточний результат на даху і капюшоні:

р.

Переміщення на задні крила і задні бампери.
Це один з найскладніших елементів. Задні крила повинні клеїти без швів (по-різному), відповідно, покласти плівку на всю сторону і відмітити безпосередньо на машині.

Так це на порту:

Бімпер є найбільш геморою. Вам необхідно зняти з автомобіля, і вкрай незручний для роботи з зануренням шматка пластику. З заднім бампером, я шкодую, від 7 до 2 ранку.

З хвостовиками я вирішив, я думаю, що право робити це знімати тонізуючу плівку і скотчувати той же матрац.

Приблизний тип бат на 5-й день пасти:

Потіште фотографії з фактичним минулим не зробив після робочого дня.

Передня бампера в пасовці, готові двері, всі дупи, крила, справу з установкою сигналу

Після тижня і половини автомобіля практично готовий до автопоказу в нашому місті.
Оздоблені пастильні дзеркала і порогів на 3 м., перекачуються енергією.

На жаль, у мене немає достатньо на лівому дверцятому
Я промив її, воскув її.

На виставці:

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное