Поїздка на рок-фестиваль Кубана 2012

Привіт, дорогі японські. Цього місяця я почав, мабуть, кращі пригоди року – подорож на рок-фестиваль Кубани на Чорному морі. Я намагаюся розповісти все в наративному стилі з власної людини, тому буде не тільки огляд самого фестивалю, але і власних вражень. У мене є деякі фотографії, коли я зробив. Так, будь ласка, не зламайте його.

Так мій похід на Кубу почав з пригоди. Той факт, що друг з Челябінська довелося приїхати до мене в день до поїздки. Мій друг і я повинен був піти в Despicable Coyote bar, sag, так щоб говорити, добре. Так все сталося, але неприємності, повернення додому, виявилося, що у мене немає ключів, і як дістатися додому через залізні двері з англійським замком ніхто не знав. Після гри Spider-Man і скелелазіння на балконі з'явився крокок, який ще 2 години відкрив двері. В цілому це окрема історія, я можу сказати, що все закінчилося нормально і в наступний день прибув до Єкатерінбургського залізничного вокзалу, де ми зустрілися з компанією людей, з яким нам довелося подорожувати поїздом протягом 2,5 днів. Організатор поїздки Ліоша, разом з 90% цих людей були від Тюмена.

Подорож поїздом до Кубану є окрема історія, якщо тільки через те, що практично всі перевезення були зайняті нами, майбутнім Кубанідом. Це означає, що вся дорога складається з невидимих гітарних пісень, спирту, веселощів і просто великого настрою, які були всі 100% заряджені.

Анапа і попереду нас чекали близько 2-х годинної передачі до Веселівки, безпосередньо на фестиваль. Автобус приймав нас на територію, огороджену поліцією, де ми всі сказали, що нам довелося прогулятися приблизно в 6 кілометрах на сковороді. По-перше, це поїздка з рюкзаками і сумками, які я пам'ятаю надовго.
І тут довгоочікувана територія фестивалю.

Переглянути з вище

Темний лицар на вході

Джерело: