Швидка допомога: У нас є всі автомобілі зайняті. Чекати...

Джерело

Поклоніння Ользі Шишканова прийшло рівно шість місяців після найщасливого заходу в її житті – народження дочки Катя. Загнічення пішло, полога теж була більш-менш легкою. Моя дочка народилася здоровою. Але через півроку моя дочка хвора з лососем. Підтриманий антибіотиками дорослого тіла, який легко справляється з цією інфекцією, і для немовляти ця інфекція смертельно і загрожується ускладненнями. Діагноз був не відразу зроблений, спочатку прийом інфекції для звичайного кишкового коксу на тлі дрібного дисбіозу. Але в результаті остаточний непростий діагноз: лосось менгоенцефаліт. І як ускладнення: гідроцефалія і епілепсія.

Не прогулянку. Хоча є поліпшення - майже чотири роки, Катя не мала епілептичних нападів. Не відомо, що це викликало атаку. На день, коли Катя стала хворою, Ольга не була вдома, вона була в лікарні на плановану операцію. Бабця подбала про її дочку. Коли Катя була в суді, вона відразу взяла її онука до невропатського центру, де вони завжди спостерігали.

Невролог, ледь дивиться на дитину, подрібнити телефон: «Невідкладна швидка допомога, дівчина вже в комі!» До Єкатерінбурга долучилися Катерина. . . ?

«Всі автомобілі зайняті, працюючи над дзвінками, поки ви очікуєте,»

Кожна була пристражена, щоб почути це, тому що потрібно вийти з епілептичного коми якомога швидше. Моя бабуся мала автомобіль і водійське посвідчення. Вони почали називати поліцію, попросити ескорту машину, щоб отримати минулі джеми трафіку, якнайшвидше і дістатися до Єкатерінбурга. У міліції відмовилися: ми не робимо таких справ. Бабця приймала свого онука.

Вже в Єкатерінбурзі запросив поліцейських поліцейських, що стоять на торговому центрі «Карнавал», щоб допомогти принести дитину. У поліцейських, тільки побачивши дитину несвідомим, миттєво потрапив в автомобілі, перетворилися на ліхтарі і разом досягали 40-ї лікарні.

Мати Катя не скаржаться на лікарів, вона не до неї.

«Катя тепер в інтенсивному догляді, на штучній вентиляції легенів», - розповідає Катерина. - Стан стабільний. Лікарі не прогнозують, коли вона навіть почне дихати самостійно.

до А чому ви вирішили взяти Катя в Єкатерінбург? Чи можна доїхати до лікарні?

Я боявся, що не було нічого, щоб допомогти Катя. У нас багато разів. Останнім часом я був в інтенсивному догляді за 2009 року з захопленням не було кисню.

Джерело: