Таїті і Бора Бора. Французька Полінезія.

У вас буде 51 фото, будь ласка, не ламайте.

1,1 км Ідея відвідання райського острова Бора Бора стала мені перед, але якось не вийшло. Але цей раз карта була так, щоб свято збіглися порівняно низькими цінами квитків, і я вирішив. Поганий і дощовий в Deutschland, але після щоденного рейсу і двох вихлопних з'єднань (якщо правда, тільки один був дійсно вичерпним, в аеропорту LA) і монотонії Тихого океану, ми нарешті побачили землю. Tahiti Island, Аеропорт Папєте. Насправді, аеропорт на фото не видно, і він невеликий, якийсь будинок.

2,2 км В аеропорту ми привітали з такою аматорською діяльністю. Насправді, здається, що Полінесяни це роблять – скрізь ми пішли, були деякі музиканти, які зустрілися з нами. Музика до вуха Європи дивна і монотонна.

959261

3. У Ще один оркестр. Інші інструменти, однакові мелодії.

4. У Всі пасажири нададуть квітковий намисто перед автобусом.

5. Умань Тітка, які літають прямо в аеропорт.

6. Жнівень У будь-якому готелі обов'язково поєднуються живі серця.

7. Про нас Сплячий без задніх ніг, дуже втомився, як вони вийшли, ця краса відкриває вікно. До аеропорту та до Бори Бори. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

8. У Готель має акваріум (басейн, досить) з морською рибою. Я зробив картину, хоча на Bora Bora це добре було багато разів більше.

р.

9. Навігація Вулиця біля готелю. На мою думку, Полінесяни в Таїті живуть добре, до речі, переважно через туризм.

Р

10. Ми приїжджаємо до аеропорту. Це диво займе нас на інший острів. В принципі ви можете вивести на кораблі, але він довше, більш виснаження і не набагато дешевше. Так літак.

доб. 5

11. Нижче знаходиться острів Мура, також відомий курортний острів. Вони говорять, що майже все займають Австралійські туристи.

12. На дно, наша кінцева мета - Острів Бора Бора.

р.

13.00 р. У літаку входить ще один ляпас.

р.

Джерело: